تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 752 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

خوب ای کاش گفته بودید با چه مدل هدفونی
    با چند تا مدل سامسونگ ...البته بد نبودن ولی این مشکل رو داشتم

دوست من تیزی صدا توی حرف های "س" و "ث" و "ص" و یک کمی هم "ش" ، نمود پیدا میکنه نه حرف "پ" و "چ"
    ببخشید...منظورم ش و ص بود....اشتباه نوشتم.....بیشترین هم ش هست.....

دقیقآ چهار حالت داره:
    1. فقط از هدفون
    2. فقط از پلیر
    3. از هر دو
    4. از هیچکدام
    هر چند ممکن گزینه چهارم ما رو یاد سوالهای اشتباه زمان کنکور بندازه ولی در واقع بشتر به خاطر حساسیت گوش یک فرد هست که این گزینه اضافه شده.
    اما مدل پلیر شما رو نتونستم حدس بزنم ، چون نگفتید.
    پلیرم x-fi 2 هست...همه ی تنظیمات x-fi رو حذف کردم باز هم مشکل رو داشتم.
    رو گوشی گلکسی سامسونگ این مشکل کمتره ولی باز هم هست......

من فک کنم مشکل از خودم باشه...چون تا دو سه ماه پیش ایجور مشکلا رو نداشتم...
    ممنون

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با چند تا مدل سامسونگ ...البته بد نبودن ولی این مشکل رو داشتم

ببخشید...منظورم ش و ص بود....اشتباه نوشتم.....بیشترین هم ش هست.....

پلیرم x-fi 2 هست...همه ی تنظیمات x-fi رو حذف کردم باز هم مشکل رو داشتم.
    رو گوشی گلکسی سامسونگ این مشکل کمتره ولی باز هم هست......

من فک کنم مشکل از خودم باشه...چون تا دو سه ماه پیش ایجور مشکلا رو نداشتم...
    ممنون
    با توجه به این سه پست شما و تجربه پیشنهاد می کنم برای یک مدت کوتاهی (یک هفته) به گوشتون استراحت بدید دقیقآ مثل زمانی که خود ما از کار روزمره خسته میشیم و یک هفته ای میریم مسافرت یا تفریح
    در اینصورت هست که اگر مشکل از خستگی شنوایی گوش باشه که ایشالا خوب میشه ولی اگه از جای دیگه ای باشه باید درباره اون بیشتر تحقیق کرد.

جهت اطلاع خستگی گوش مشکلی هست که دو حالت موقت و بلند مدت داره که متاسفانه هدفونهای Inear جزو هدفونهایی هستند که بیشترین نوع خستگی شنوایی رو ایجاد می کنند و برای اینکه گوش خسته نشه باید هر چند وقتی یک استراحت شنوایی به گوش داده بشه که سلامت صوتی گوش تضمین بشه در غیر اینصورت کارمون اساسی گیر پیدا میکنه و با نهایت تاسف این مشکل شروعی برای مشکلات بعدی هست که اغلب درمان قطعی نداره

پیشنهاد دوستانه:
    1. بیشترین دامنه صدا برای گوش شما دامنه ای هست که اگر 10 دقیقه به آن گوش کنید هیچ گون احساس درد یا ناراحتی حتی خیلی جزیی نکنید.
    2. گوش دادن به صدای بلند تر از این حد فقط برای چند ثانیه نه . . .
    3. هیچ وقت پلیرتون نباید برروی پخش Folder یا آلبوم باشه چون هر چند برای ما خوشایند هست که پشت سر هم تراک موسیقی گوش کنیم اما مطمئن باشید که تراکهای ضبط شده توی پلیرتون جاشون محفوظ هست و جای دیگه ای نمی رن و برنامه پخش زنده هم که نیست که لحظه حساسی از دست شما در بره.
    چون هم اینکه یک زمانی هر چند مختصر سکوت هست که برای گوش و مغز بسیار مفید هست و هم اینکه بی خودی به تراکهای مختلف گوش نمی کنید. الان مثل قدیم نیست که برای شنیدن یک تراک دیگه مجبور باشیم یک صفحه جدید بزاریم که زمانش معادل 1 دقیقه بود یا اینکه نوار کاست که فاصله بین هر تراک نزدیک 5 ثانیه بود و یا اینکه CD صوتی که زمان بین هر تراک 2 ثانیه بود ، الان زمان سرعت هست و پلیرهای امروزی اغلب 5 ثانیه هم جلوتر تراک رو پخش میکنند(منظورم این هست که قبل از 5 ثانیه به اتمام تراک فعلی تراک بعدی صداش میکس میشه)
    و سکوتی در کار نیست.

در آخر اگه خیلی دوست دارید صدای بلند رو تجربه کنید ولوم پلیرتون را کم کم زیاد و بلافاصله کم کم ، کاهش بدید تا سالیان سال فرصت شنیدن را داشته باشید.
    نگران نباشید اگه چیزی از ته فلان تراک شنیده نشد کسی از شما سوال هم نمی پرسه. پس به فکر استفاده صحیح و اصولی از ابزاری باشید که اسباب لذت و تفریح شماست تا اینکه اسباب دردسر و ناراحتی شما نشه.

اگه خیلی بابا بزرگی بود به بزرگی خودتون ببخشید چون از سر دلسوزی و نداشتن آموزش صحیح هست که اغلب می بینم و می شنوم که دیگران در اوج نوجوانی دچار کم شنوایی عمیق شدند و راهی برای درمان این عزیزان عملآ وجود ندارد حالا به هر قیمتی.

شما هم موفق باشید.

3. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه s_red_boy1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها هدفون تا 100 تومن حالا 10 تومن بالا یا پایین از نوع توگوشی چی معرفی میکنید که میخوام باهاش اهنگای rock گوش بدم و Base اون واقعا از EP650 creative قویتر باشه خواهشا 3 4 مدل بگیدچون فردا میرم بازار بخرم من الان ep830 دارم از بیسش راضی بودم که یه بنده خدایی کوچولو سیمش رو کشید کلا یه گوشش کنده شد انداختمش دور حالا میخوام ببینم واسه سبک راک از اون هدفون قویتر چی میشه بخرم ؟ راستی من با N82 گوش میدم هدفونایی که میگید رو اگر لازمه با MP3player خاصش که باعث بهتر شدن و قویتر شدنش میشن معرفی کنید ممنون دوستای عزیزم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها هدفون تا 100 تومن حالا 10 تومن بالا یا پایین از نوع توگوشی چی معرفی میکنید که میخوام باهاش اهنگای rock گوش بدم و Base اون واقعا از EP650 creative قویتر باشه خواهشا 3 4 مدل بگیدچون فردا میرم بازار بخرم من الان ep830 دارم از بیسش راضی بودم که یه بنده خدایی کوچولو سیمش رو کشید کلا یه گوشش کنده شد انداختمش دور حالا میخوام ببینم واسه سبک راک از اون هدفون قویتر چی میشه بخرم ؟ راستی من با N82 گوش میدم هدفونایی که میگید رو اگر لازمه با MP3player خاصش که باعث بهتر شدن و قویتر شدنش میشن معرفی کنید ممنون دوستای عزیزم
    دوست عزیز اگه بیس قوی دوست دارید من تا به حال قوی تر از EP-630 بیسی نشندیم و فکر هم نمی کنم هدفونی قوی تر از این از نظر بیس وجود داشته باشه.
    به هر حال اگه برای سبک راک می خواهید همون EP-830 بسیار مناسب هست و اگه صرفآ برای سبکهای الکترونیک نیاز دارید که بیس قوی داشته باشند EP-630.

دوست عزیز اگر قرار باشه پست شما خونده بشه با همون سایز استاندار فونت هم خونده میشه و لطفآ از سایز غیر متعارف استفاده نکنید تا تاپیک منظم تر باشه

مرسی از توجه شما

شما هم موفق باشید.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این xb500 که من الان دارم . بعضا بیسش قوی تر از 630 هست . اما کلا mid نداره
    Last edited by mehrdad_ati; 25-06-2011 at 14:45.

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

داداشم mid نداره یعنی چی ؟

دوست عزیز اگه بیس قوی دوست دارید من تا به حال قوی تر از EP-630 بیسی نشندیم و فکر هم نمی کنم هدفونی قوی تر از این از نظر بیس وجود داشته باشه.
    به هر حال اگه برای سبک راک می خواهید همون EP-830 بسیار مناسب هست و اگه صرفآ برای سبکهای الکترونیک نیاز دارید که بیس قوی داشته باشند EP-630.

دوست عزیز اگر قرار باشه پست شما خونده بشه با همون سایز استاندار فونت هم خونده میشه و لطفآ از سایز غیر متعارف استفاده نکنید تا تاپیک منظم تر باشه

مرسی از توجه شما

شما هم موفق باشید.
    برادر من . من اگه فونتو عوض میکنم واسه اینه که تاپیک یه رخ و حال و هوای دیگه بگیره
    شما سوزنت رو من گیر کرده؟؟؟؟ اوندفعه هم سوال درباره هدفون کردم نیم ساعت منو نصیحت کردی که گوش بدی گوشت اینجوری میشه اونجوری میشه
    ببین من الان 11 ساله هدفون گوش میدم هیچ مشکلی ندارم شمام زحمت میکشی ج میدی سعی کن ج سوالو بدی
    ناراحت نشی داداش ازتم منونم ج میدی اما اینکه زیاد با کارای بیخودی کار داری گفتم
    شما نه اینجا مدیری نه رییس شمام یه عضوی
    حالا اطلاعاتت بیشتره سعی کن اونو به راحتی در اختیار بقیه بزاری نه اینکه 2ساعت تیریپ پدر بزرگا نصیحت کنی بعد ج بدی بعدشم از نوع نوشته ایراد بگیری
    حالا کدوم رو بگیرم ؟ Ep630 یا Ep 650 میخوام با اهنگای شاد ایرانی و DJ ها بترکونه
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:38. دليل: پست متوالی

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

این xb500 که من الان دارم . بعضا باسش قوی تر از 630 هست . اما کلا mid نداره
    دوست من هر دو هدفونهایی با بیس قوی هستند اما EP-630 نسبت به XB500 ضربه بیس بسیار قوی تری داره و برای مقایسه کافی هست که یک تراک تکنو بزارید و امتحان کنید که کدوم قوی تر هست مطمئن باشید که EP630 برنده خواهد بود چون هم ارث بری خوبی از خصوصیات صوتی (به خصوص قدرت بیس) مدل های این ایر داره و هم اینکه مید این هدفون بسته هست و این خیلی کمک کننده هست که درایور هدفون با تمام قدرت فرکانسهای پایین را پخش کنه و انرژی دیافراگم صرفآ برای فرکانسهای پایین و بالا (که کمتر انرژی نیاز دارند) شود.

ولی XB500 درایور بزرگ 4 سانتی متری داره و فاصله اون با کانال گوش بسیار بیشتر از 1 سانتی متر هست که برای EP-630 این اندازه 5- میلیمتر هست یعنی کاملآ نزدیک به پرده گوش.

صدای بیس EP-630 بومی و با ضربه قوی هست اما XB500 کاملآ بومی نیست و ضربه ضعیفتری هم داره و علت اصلی هومون فاصله هست.

به هر حال صدای بیس XB500 بسیار حرفه ای تر از EP-630 هست و کلآ این جور صداهای قوی کاری به جز آسیب فیزیکی به گوش نمی زنند.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

برادر من . من اگه فونتو عوض میکنم واسه اینه که تاپیک یه رخ و حال و هوای دیگه بگیره
    شما سوزنت رو من گیر کرده؟؟؟؟ اوندفعه هم سوال درباره هدفون کردم نیم ساعت منو نصیحت کردی که گوش بدی گوشت اینجوری میشه اونجوری میشه
    ببین من الان 11 ساله هدفون گوش میدم هیچ مشکلی ندارم شمام زحمت میکشی ج میدی سعی کن ج سوالو بدی
    ناراحت نشی داداش ازتم منونم ج میدی اما اینکه زیاد با کارای بیخودی کار داری گفتم
    شما نه اینجا مدیری نه رییس شمام یه عضوی
    حالا اطلاعاتت بیشتره سعی کن اونو به راحتی در اختیار بقیه بزاری نه اینکه 2ساعت تیریپ پدر بزرگا نصیحت کنی بعد ج بدی بعدشم از نوع نوشته ایراد بگیری
    حالا کدوم رو بگیرم ؟ Ep630 یا Ep 650 میخوام با اهنگای شاد ایرانی و DJ ها بترکونه
    دوست عزیزی که از دستم ناراحت و شاکی شده

از نظر من بابا بزرگ همون EP-630

شما هم موفق باشید.

دوست عزیز
    تمام فرکانسهای شنوایی یک انسان بین 20 الی 20000 هرتز هست و برای اینکه نیان و اینطوری نگن که فرکانسهای بین 800 الی 8000 یک کمی ضعیفه میان و این رقمها رو دسته بندی میکنند که بشه راحتر منظور رو منتقل کرد حالا:
    بیس میشه فرکانسهای 20 الی 800
    مید میشه فرکانسهای 800 الی 8000
    های میشه فرکانسهای 8000 الی 20000

البته همین سه دسته هم باز سه قسمت میشن که تا همیجا شما بدونید کافیه

پس وقتی میگن مید نداره منظورشون این هست که این محدوده فرکانسها را به خوبی پخش نمی کنه و عامیانه اون نه برای کسی مثل شما 11 ساله داره هدفون استفاده میکنه و تا به حال این چیزهای ساده رو نمی دونسته ، میشه صدای خواننده زن و یا مرد

شما هم موفق باشید.
    Last edited by peaceful1; 25-09-2011 at 00:38. دليل: پست متوالی

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوست من هر دو هدفونهایی با بیس قوی هستند اما EP-630 نسبت به XB500 ضربه بیس بسیار قوی تری داره و برای مقایسه کافی هست که یک تراک تکنو بزارید و امتحان کنید که کدوم قوی تر هست مطمئن باشید که EP630 برنده خواهد بود چون هم ارث بری خوبی از خصوصیات صوتی (به خصوص قدرت بیس) مدل های این ایر داره و هم اینکه مید این هدفون بسته هست و این خیلی کمک کننده هست که درایور هدفون با تمام قدرت فرکانسهای پایین را پخش کنه و انرژی دیافراگم صرفآ برای فرکانسهای پایین و بالا (که کمتر انرژی نیاز دارند) شود.

ولی XB500 درایور بزرگ 4 سانتی متری داره و فاصله اون با کانال گوش بسیار بیشتر از 1 سانتی متر هست که برای EP-630 این اندازه 5- میلیمتر هست یعنی کاملآ نزدیک به پرده گوش.

صدای بیس EP-630 بومی و با ضربه قوی هست اما XB500 کاملآ بومی نیست و ضربه ضعیفتری هم داره و علت اصلی هومون فاصله هست.

به هر حال صدای بیس XB500 بسیار حرفه ای تر از EP-630 هست و کلآ این جور صداهای قوی کاری به جز آسیب فیزیکی به گوش نمی زنند.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

دوست عزیزی که از دستم ناراحت و شاکی شده

از نظر من بابا بزرگ همون EP-630

شما هم موفق باشید.
    آقا رضای عزیز تو تاج سری حرف نداری بخدا منم اونارو از رو عصبانیت گفتم شما ببخش بزرگوار
    راستی یه سوال اساسیییییییییی : پس چرا همه دنبال بیس قوی هستند اما این شرکتا هدفونهای ارزونشون از دید شما بیس قویتری داره ؟؟؟؟ مثلا 830 50تومنه یا سونیا 90 100 تومنه اما شما میگی 630 که فکر کنم 25 تومنه از همه بیس حرفه ای تری داره داداشم ؟

11. این کاربر از s_red_boy1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا رضای عزیز تو تاج سری حرف نداری بخدا منم اونارو از رو عصبانیت گفتم شما ببخش بزرگوار
    راستی یه سوال اساسیییییییییی : پس چرا همه دنبال بیس قوی هستند اما این شرکتا هدفونهای ارزونشون از دید شما بیس قویتری داره ؟؟؟؟ مثلا 830 50تومنه یا سونیا 90 100 تومنه اما شما میگی 630 که فکر کنم 25 تومنه از همه بیس حرفه ای تری داره داداشم ؟
    کی میگه همه دنبال بیس قوی هستند . 1 ماه بیس گوش کن متنفر میشی از هرچی فرکانس پایینه

شما هم موفق باشید.
    آره خوب کلا تو quantity خیلی سخته با iem اونم تو بیس رقابت کرد اما quality بیس xb500 بهتره . که البته همونم چندان تعریفی نداره . از دید کن جفتشون تعطیلن

زضا جان توضیح کاملی دادند دیگه . عامینه اینکه vocal ها اکثرا جزو فرکانس های میانه یا mid هستند .

13. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز چندین بار گفتم دوباره هم میگم اینجا جایی نیست که جواب سوالهای خودم رو بگیرم اما هر وقت فرصت کنم میام و جواب شما عزیزان رو میدم
    اما چون دوست دارم شما ماهیگیری بلد شین جواب شما رو جوری میدم که هم شما به جواب برسین هم اونی که جواب شما رو می خونه یه چیزی از من کم سواد بلد شه باور کنید نیت فقط همین هست که روده درازی میکنم مگرنه میتونستم با یک کلام مثل خیلی های دیگه به شما بگم:
    "شما EP-630 بردار حالشو ببر" و یا " عزیز من EP630 دارم کلآ صداش حرف نداره" و یا . . .

اینطوری که کسی چیزی یاد نمی گیره ما باید یاد بگیریم تا درست گوش کنیم البته اگه بخواهیم درست گوش کنیم.

دوست من جوابش خیلی ساده هست خود کریتیو هم میدونه که مشتری هدفونهای اون کی هست و با چه سلیقه ای و چه انتظاری. کسی که دنبال بیس قوی هست (بومی) معمولآ تفریحی موسیقی گوش میکنه نه حرفه ای و چون آموزشی هم ندیده که چی بهتر چی خوب نیست همه هدفونها رو با همین قدرت هدفون که قربونش برم از دید این کاربرها اغلب توی بیس که صدای قوی تری هست و توی طبیعت اطراف ما شنیده نمیشه ، خلاصه میشه.

به هر حال هیچ شرکتی دوست نداره محصولی تولید کنه که فروش نره حالا هر چقدر هم حرفه ای باشه و مشکل ما هم همینجاست که درصد بسیار زیادی از کاربرهای هدفون غیر حرفه ای هستن د یا کاربردشون طوری هست که هدفونهای ارزون قیمت کارشون رو راه میندازه یا یکی مثل من نوعی از سر کنجکاوی تجربه کردن صدا هر وقت میرم بازار یک هدفونی هم می خره واینطوری که امسال من باعث میشن که فروشنده فکر کنه آماتوری مثل Rezaomido زیاد هست وهی تولید میکنه میده بازار و یکی از همجا بی خبر میره بازار میبینه پر قفسه همینا هست پس میگه یکی از همینا به من هم بدید (البته شاید به نظر این یکی خنده دار باشه اما هر وقت رفتم فروشگاه چون من رو میشناسن و تعریف می کنند بلافاصله یکی هم جو گیر میشه میگه از همینا به من هم بدید برای آشنایی می خوام نه برای خودم ها و . . )

به هر حال علت گرانی هدفون به این هست که اون هدفون می تونه تمام همون فرکانسهای قابل پخش رو به همون صورتی که هست پخش کنه با حداقل دستکاری نه اینکه هدفونی گرونتر پس باید بیس یا صدای پرقدرت و گوش کر کنی داشته باشه.

معمولآ از روی شماره مدل و یا شرکت خاصی نمیشه درباره کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کرد مثلآ همین سنهایزر از هدفون بسیار بد کیفیت داره تا مدل طلایی HD800
    به هر حال قیمت دلیل با کیفیتی به حساب نمیاد چون ممکن یک هدفون 1 میلیونی صدایی معادل یک هدفون 500 تومنی هم نداشته باشه که واقعآ مدلهاش هم هست و بهتر از تجربه دیگران برای خرید استفاده کنید تا یک اشتباه دوبار تکرار نشه و از این نظر شما ضرر نکنید.

دوست عزیز من ، هم EP-830 رو دارم و هم EP-630 و هم EP635 و هم . . . از بین تمام اینها Ep-630 رو شما چشم بسته هزینه کن اگه بیسش کم بود بیا اینجا هرچی دوست داشتید به من بگید(به شوخی)
    و یادم نمیاد که گفته باشم که بیس EP-630 حرفه ای هست. دقیقآ برعکس بیس قوی(بومی) نشانه حرفه ای نبودن هدفون هست اون هم به دلایل بالا که گفته شد.

در آخر صدای هدفون حرفه ای هدفونی هست که بدون کم و زیادی اصل صدا را دوباره باز تولید کنه. که به نظر خیلی از کسانی که تا به حال با دقت گوش نکردن چندان صدای خوبی نیست اما بعدآ کاملآ متوجه این اشتباه که اونهم از روی بی اطلاعی بوده خواهند شد.

ببخشی دوباره بابا بزرگی شد(به شوخی)

شما هم موفق باشید.

15. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •