پنج هزار تومنه !! حالا
رنگی نشد بی رنگشم خویه![]()
پنج هزار تومنه !! حالا
رنگی نشد بی رنگشم خویه![]()
آخه چرا موافقت نشد
دوستان sleep شدن زیاد دستگاه ضرری داره؟
آخه مثلا تو ۹ ساعتی که من لپ تاپو روشن میزارم ۶-۷ بار میره رو sleep خودش چون یه مدت باهاش کار نمیشه
بهتر نیست بجا sleep . خاموشش کنم تو یه ساعتی که مثلا باهاش کار نمیکنم؟
بعد اینکه بالاخره آیا روشن گذاشتن زیاد لپ تاپ آسیب میرسونه یا نه!!! آخر نفهمیدم!![]()
نه خوبدستگاه ها بیشتر از این تست می شن . اگر مشکلات برق رو در نظر نگیریم واسه لپ تاپ هیچ اتفاقی نمی افته نگران نباشید ! ( اگه خراب شد با چوب و چماق دنبال من نیفتینا
اول بدین گارانتی دلیلشو پیدا کنه تا اون موقع من یه جای خوب قایم شدم
)
دوست داشتی خاموش کن فرقی نداره .
اگه بیشتر دوست داشتی از تو بایوس Deep Sleep رو فعال کن
دوستان بیش از حد حساسیت دارین ( حق هم دارین)
Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 22:07.
نه داداش آخه عموم رشتش کامپیوتر بود قبلا بهم میگف هیچ وقت کامپیوتر
رو روی hibernate نزار! من فک کردم اینجام همینطوریه!
مرسی از جوابت
خواهش !
البته Hibernate با Sleep فرق داره !
قبلا خودم سیستم قدیمی داشتم رو Hibernate می زاشتم موقعی که روشن می شد کامپیوتر هنگ می کرد باید ری استارت می شد . با تعویض ویندوز هم حل نمی شد و تو چند تا از سیستم ها قدیمی هم همین مشکلو دیدم .
حالا سیستم ها جدیدتر شدن . تو ویندوز 7 هم به طور پیش فرض گزینه پیش فرض شده Hibernate به جا Shutdown .
تو 8 هم قابلیت Fast start up رو گذاشتن که مثل Hibernate عمل می کنه واسه همین Hibernate رو غیر فعال کردن ولی هنوز هست می شه برش گردوند ! ( مثل مال من )
کلا در مورد Hibernate و Sleep نگران نباشین
سلام من میخوام این لپ تاپو بگیرم ولی از داغ کردنش میترسم آخه من روزی 6 تا 7 ساعت pes بازی میکنم به نظر شما مشکلی پیش نمیاد؟
راستی z500 خرکارتره یا tinkpad e530؟
چون چیزی بود که بیشتر بچه ها ازش شناختی نداشتن....![]()
اگه از کول پد استفاده کنی نه....
این مدل تینک پد رو ندیدم ولی فک میکنم سری تینک پد خرکارترن...
من خودم روزی 5-6 ساعت pes و cod بازی میکنم ، میکشه ! یه کول پد بخر یا زیر لپ تاپ شیشه نوشابه یا سنگ بزار که جفتِ زمین نباشه و هوا جریان داشته باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)