یه مشکل دیگه هم دارم یک برنامه که باز میکنم 20 بار پیغام میده و باید Allow رو بزنم نمیشه کاری کرد که با یکبار Allow دیگه سوال نکنه ؟؟ البته اینم بگم فقط بار اول که میخوام برنامه رو باز کنم اینجوریه یعنی قسمت remember my answer رو زدم ...
یه مشکل دیگه هم دارم یک برنامه که باز میکنم 20 بار پیغام میده و باید Allow رو بزنم نمیشه کاری کرد که با یکبار Allow دیگه سوال نکنه ؟؟ البته اینم بگم فقط بار اول که میخوام برنامه رو باز کنم اینجوریه یعنی قسمت remember my answer رو زدم ...
سلام
شما باید کومودو را باز نصب کنید...... الان روی سیستم چه محصولات امنیتی دیگری دارید؟
===
ابتدا از فایل آپدیت کومودو یک کپی بگیرید. بعد کومودو را حذف کنید و بعد سعی کنید بقایای آنتی ویروس قبلی که نصب بود را کاملا پاسازی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجدد کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید و اینترنت را قطع کنید و آپدیت افلاین را انجام بدهید.
هر پیغام HIPS فقط مربوط به همان کاریه که فایل قصد داره انجام بده... بنابراین وقتی یکی را اجازه دادید دوباره برای اقدام بعدی فایل سوال پرسیده میشه.... و ادامه و ادامه....
شما اگر قصد دارید کل فعالیتهای فایل را اچازه بدهید توی پیغام HIPS روی "انتخاب قوانین" کلیک کنید و قانون "مجاز" را بهش بدید. تیک به خاطر داشتن را هم بزنید.
[QUOTE=Jadda;8328900]سلام
شما باید کومودو را باز نصب کنید...... الان روی سیستم چه محصولات امنیتی دیگری دارید؟
===
ابتدا از فایل آپدیت کومودو یک کپی بگیرید. بعد کومودو را حذف کنید و بعد سعی کنید بقایای آنتی ویروس قبلی که نصب بود را کاملا پاسازی کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مجدد کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید و اینترنت را قطع کنید و آپدیت افلاین را انجام بدهید.
هر پیغام HIPS فقط مربوط به همان کاریه که فایل قصد داره انجام بده... بنابراین وقتی یکی را اجازه دادید دوباره برای اقدام بعدی فایل سوال پرسیده میشه.... و ادامه و ادامه....
عرض ادب:
من هم مشکل همین دوستمون رو دارم.و اون عکسه ظاهر میشه.اون لینکی که گذاشتید متاسفانه باز نمیشه.با چیل تر کشن هم امتحان کردم نشد.
من قبلا نورتون داشتم که با Your Uninstaller! از رو سیستمم کامل حذف کردم.چه طوری بایداز آپدیت کپی گرفت؟
مشکل دیگری هم دارم:
وقتی سیستم بالا میاد یک پیغام ظاهر میشه با علامت ضربدر قرمز:
comodo security agent couldnt be started
would you like to run the diagnostic tool to fix the error?
وقتی رو دکمه یس کلیک می کنم تا 100 درصد میره ولی مشکل به قوت خود باقیه!و هر دفعه باید به صورت دستی کمودورو رو دسکتاپم فعال کنم!
Last edited by frankval; 03-08-2014 at 14:56.
سلام
اون صفحه باز میشه ، نیازی به فیل.. نیست. ما تو کار مجازیم. اگه باز نمیشه مشکلی نیست توی مورد 2 که پایین ذکر کردم ابزارش هست.
(Malwarebytes Anti-Malware را نصب و آپدیت کنید و سیستم را اسکن کنید لینک دانلود را پایین قرار دادم).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==========
مشکلات اول و دوم شما با هم مرتبط هستند. راه حل من فعلا همونه:
1- کومودو را حذف کنید. ریستارت کنید
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . ریستارت کنید
3-بقایای کومودو را با ابزاری که پیوست کردم پاکسازی کنید.
4- بوسیله یک کلینر خوب سیستم (مخصوصا رجیستری) را پاکسازی کنید. ریستارت کنید
5- کومودو را نصب کنید و ریستارت کنید
6-اینترنت را قطع کنید و کومودو را آپدیت آفلاین کنید.
کنار کومودو هیچی نصب نکن. فقط [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب کنید و همچنین میتونید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایگان استفاده کنید.
پست زدن برای تشکر اسپم محسوب میشه ولی تو این مورد خاص که شما اینطوری وقت گذاشتید و مشکل رو حل کردید کمترین کاریه که می تونستم انجام بدم.
راستش برای رفع مشکل من با GeekBuddy شروع کردم به چت کردن ولی دیدم طرف شماره تلفن و ایمیل میخاد بعدش هم میخاد به صورت مجازی به صفحه دسکتاپم دسترسی پیدا کنه و خلاصه دیدم اونطوری باید یک شب تا صبح بشینم چت کنم و آخرش هم هیچی به هیچی.
بعد از مشکلی که برای نورتون به وجود اومده چند روز هست که درگیر سروکله زدن با کمودو بودم و چند باری هم بعد از اینکه اعصابم رو به هم ریخت حذفش کردم و می خواستم برم سراغ آنتی ویروسهای دیگه ولی خوشحالم که این کار رو نکردم و الان می بینم واقعا کمودو ارزش یه خورده سروکله زدن رو داره!
سپاس مجدد
مشکل کامل حل شده بود ولی با یکبار اسکن سیستمم و ریستارت و همینطور پیدا کردن فایل ضمیمه ای که قرار دادم و کلین کردنش مجدد همون مشکل دفاع پیشرفته و علامت ضربدر برگشت!
گزارش هم گرفتم!خودم هم گیج شدم!
Last edited by frankval; 04-08-2014 at 14:01.
سلام جناب frankval
سر فرصت (نزدیک) مورد شما را سعی میکنم بررسی ویژه کنم. امیدوارم به نتیجه برسیم.
منتظر باشید.
من Malwarebytes Anti-Malwar رو نصب کردم و یه اسکرین شات گرفتم. ویروس سالیتی و... پیدا کرد
من به سیف مود کامپیوتر هم نمی تونم دسترسی داشته باشم.ممکنه ویروس سالیتی مسبب باشه و اجازه نده کمودو عملکرد درستی داشته باشه؟
Last edited by frankval; 04-08-2014 at 18:49.
سلام
خب، به نظر میرسه که سیستم شما آلوده است. اون فایل که در مسیر C:\ouctrv.exe که اینجا هم قرار دادید آلوده است.
با مالواربایتس سیستم را اسکن و پاسکازی بکنید. البته از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در اینترنت سکیوریتی کومودو هم گنجانده شده هم میتونید کمک بگیرید. استارآپ را با کمک CCE کاملا چک بکنید و فایلهای مشکوک را غیرفعال یا حذف بکنید از استارتاپ. و با کمک بخش Repair میتونید بخشهایی از ویندوز را تعمیر بکنید. البته بهتره CCE را در حالت سختگیرانه اجرا کنید (برای استفاده از حالت Aggressive Mode، باید ابتدا کلید SHIFT روی کیبورد را نگه دارید و همزمان CCE را اجرا کنید).
در هر صورت دوستان در بخش اورژانس دقیقتر میتونند کمک کنند.
مرسی.
=====
اون فایل را یه اجرایی هم کردیم...... واقعا مصیبتی هست.....فعالیتهاشو ببینید..... ضمن اینکه به همه جا قصد دسترسی داره جهت آلوده سازی فایلها..... خدا رحم کنه!!!
![]()
Last edited by Jadda; 04-08-2014 at 20:46.
سلام
جناب Jadda شما از پروژه آنتی ویروس کومودو تحت لینوکس اطلاع دارید که برنامه بروزرسانی برای لینوکس به چه صورت هست؟ برای فارسی سازی اون فکری شده؟ خیلی وقته که ورژن آپدیت نکرده و برای کرنل های جدید قابل استفاده نیست. به نظر من بهترین آنتی ویروس در لینوکس کومودو هست و هیچکدوم از آنتی ویروس های دیگه مثل کومودو امکاناتی مانند real-time scan و غیره رو ندارند. حیفه که همچین آنتی ویروس خوبی در لینوکس راکد مونده
دوبار ارسال شد. مدیران لطفا این پست رو پاک کنن
Last edited by vahid_d; 05-08-2014 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)