سلام دوستان .
اگه خودتون نسخه ی اصلیِ کاسپر اینترنت سیکیوریتی 2014 خریدین لطف کنین بگین چند خریدین .
میخوام ببینم ایران ارزونتره یا اینجا .
با تشکر
سلام دوستان .
اگه خودتون نسخه ی اصلیِ کاسپر اینترنت سیکیوریتی 2014 خریدین لطف کنین بگین چند خریدین .
میخوام ببینم ایران ارزونتره یا اینجا .
با تشکر
Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-01-2014 at 12:42.
سلام
بعد از نصب کاسپر 2014 و آپدیت اون سیسنم کرش کرد و دیگه بالا نیومد
کسی چنین مشکلی داشته بت کاسپر 2014؟
سلام
Key كسپر براي اينترنت سكوريتي 2013 رو از كجا بگيرم ممنون
سلام
دوستان من چند ماهی میشه که دارم از کسپر اینترنت سکیوریتی 2014 دارم استفاده میکنم و همیشه برای فعال کردنش از trial reseter استفاده میکردم که جواب میداد تا ایینکه دیروز دیدم با اینکه از 30 روز هنوز یه 6 روزی مونده تو قسمت key status نوشته invalid و غیر فعال شده باز از دوباره از تریال ریستر استفاده کردم با اینکه تمام مراحل ردیف میشه ولی بازم تو قسمت key status مینویسه invalid!!!
حتی از این کلید هم استفاده کردم باز هم invalid داد
این هم عکسها
این عکس هم بعد از استفاده از کلید 4AJEY-XNMTY-ATZ2Z-ERY78[IMG][/IMG]
Last edited by mahdi-mo; 27-01-2014 at 18:50.
محمد جان
اینکه ریجستری رو دستکاری کنیم خرابکاری در ویندوز یا اینترنت سکوریتی ایجاد نکردیم؟
دوستان من اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم . ولی هی پیام میده که اتوماتیکش کن دوباره . چطور باید این پیام دادنش رو غیر فعال کنم ؟
دکتر جون / شما برو اینجا فعلا یه کد 3ماهه بگیر تا بعد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
سایت زیر یکی از نمایدگان اصلی کسپر در ایران هست که قبلا در لیست سایت رسمی کسپر هم بود.
نسخه 2014 بهترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهاد میشه قبل از خرید لایسنس،نسخه 30 روزه روی سیستم چک شود و بعد اقدام به خرید لایسنس شود.
قیمت ها متفاوت.نمایندگان رسمی معمولا بالاتر قیمت میدن،مثلا kis یکساله حدود 110 تومان،اما پشتیبانی داره
عمده فروشان و فروشندگان فرعی هم هستند که حتی لایسنس یکساله رو تا 10-20 تومن هم میدن که هیچ پشتیبانی و اعتباری نداره و هر لحظه ممکنه بلاک بشه !
نباید مشکل از کسپر باشه.مگر اینکه فایل نصبی دستکاری شده باشه و یا از کرک و یا تریال ریستر که به برنامه و ویندوز آسیب میزنه استفاده شده باشه.
سلام
مشکل لایسنس نیست بلکه مشکل اینه که دیتابیس آپدیت نمیشه
مشکل آپدیت نشدن هم به تریال ریستر برمیگرده
شما باید کسپر رو کاملا حذف و مجددا نصب کنی و از سریال موردنظر استفاده کنی.
تریال ریستر اصلا توصیه نمیشه
نه،چون نه کلیدی رو حذف میکنیم و نه هسته اصلی برنامه دستکاری میشه
فقط اطلاعات لایسنس به رجیستری اضافه میشه
خودم الان با همین روش کسپر رو فعال دارم و مشکلی برای کسپر و ویندوز تا حالا پیش نیومده
وقتی پیغام اومد،در گوشه کادر،یک فلش کوچک هست،رون اون کلیک کن و گزینه do not show this notification (یا مشابه اون) رو انتخاب کن.
سلام.اینترنت سکوریتی 2014 اپدیت افلاین نمیشه یا من بلد نیستم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)