هنوز نسخه bukkit 1.7.5 ریلیز نشده.
حتی 1.7.4 هم bukkit نداره.
هنوز نسخه bukkit 1.7.5 ریلیز نشده.
حتی 1.7.4 هم bukkit نداره.
مطئنی نشده چون من یکی از دوستام میگفت امده
والا اومدن یا نیومدنش فرقی نداره . چون ورزن های 1.7.2/1.7.4/1.7.5 با سرور ساز Craftbukkit 1.7.2 کار می کنند .
در ضمن Bukkit با Craftbukkit اشتباه نشه ، Bukkit اسم یه پروژست ، craftbukkit سرور ساز
دوستان اگه می شه یکی از شما آخرین ورژن بازی رو که خودش هم در حال حاضر استفاده می کنه و تست شده هست ، آپلود کنه
واقعاً ممنون می شم چون فکر کنم اون لینکی که توی پست اول هست قدیمی باشه
سرور های خوب حال حاضر رو هم اگه معرفی کنین + طریقه ی نصب بازی
ممنون می شم
با سلام
اول از همه عید نوروز رو خدمت همتون تبریک میگم امیدوارم سالی پر از Diamond داشته باشید
خواستم یه سری مسابقات با جایزه ترتیب بدم که در پایین کامل توضیح میدم خدمتتون
نحوه مسابقه :
در این مسابقه دو حریف باید با هم به جنگ بپردازند و برنده به دور بعد راه پیدا میکنه و هر دور شامل 3 راند میباشد البته قبل از مسابقه بازیکنان میتوانند نوع شمشیر و زره خودشونو تعیین کنند
موارد لازم جهت شرکت در مسابقه :
1. ماینکرفت نسخه 1.7.2 ( برای راحتی کاربران نسخه 1.7.2 انتخاب شد چون بعضیا 1.7.4 و 1.7.5 ندارند )
2. آخرین نسخه نرم افزار Hamachi ( هم اکنون آخرین نسخه 2.2.0.173 میباشد )
ثبت نام در مسابقه :
برای شرکت در مسابقه کافیه به یکی از روم های Hamachi ما وصل شوید ( توجه داشته باشید فقط یکی از روم ها ) بعد زمان برگزاری مسابقات رو در همونجا اعلام میکنیم
ID Room 1 : Mosabeghat BAGHA 1
Pass : 123
ID Room 1 : Mosabeghat BAGHA 2
Pass : 123
نمودار بازیکنان مسابقه :
تعیین تیم های مسابقه :
وقتی هر 8 نفر ثبت نام کردند طبق قرعه کشی تیم ها معلوم میشود که چه کسی باید با چه کسی مبارزه کند
جایزه مسابقه :
به نفر اول مسابقه شارژ 5000 تومانی همراه اول یا ایرانسل اهدا میشود
در ضمن فقط 8 نفر در این دور شرکت میکنند پس زود ثبت نام کنید
اگر سوالی بود در خدمتم![]()
اولا سال نو مبارک
خیلی ها توی امسال ضربه دیدند . خیلی ها حق خوری کردند. خیلی ها نا حق به افراد دیگه تهمت زدند . خیلی ها اومدند واسه جلب توجه بقیه رو خراب کردند . کلی اسپانسر از دست دادیم . کلی نویسنده خسته شدند و دست کشیدند . و کلی اتفاقات بد دیگه که لازم نیست تکرار کنم ...
از ه---ک شدن ایران کرافت و ماین خور و میهن کرافت و چندین سرور مثل سرور دوست عزیز Mamaloo گرفته تا .........
هر چه شد پرونده ماینکرافت ایران سال 92 به پایان رسید ...
هر کسی کارای خوبی کرد و یه سری کار های بد . توی امسال کار های بد همدیگه رو ببخشیم و با ترویج کار های خوب ماین کرافت ایران رو دوباره زنده سازیم ...
به قول معروف : دست به دست هم دهیم به مهر / ماینکرافت ایران را کنیم آباد
البته صد هزار مرتبه شکر که با پای خودش رفت و ایشالا دیگه بر نمیگرده!
من تقریبا" چند ماه پیش میخواستم جواد رو برگردونم ولی اسپانسر خیلی نامردی کرد و آخرش وی پی اس نگرفت!
قرار بود جوادو و مهران خانو بعضی از دوستان قدیمی جم بشیم که بقول شما ماینکرافت ایران را کنیم اباد ولی به هر حال نشد.
امسال هم حدود 8 نفر جم شدیم که یک سایت مرجع برای ماینکرافت بزنیم! هرچند با وجود 3 سایت پر بار ماینکرافت این کار الزامی نداره ولی خودتون متوجه اید که هر سشون کاملا" از رونق قدیم افتادند و کمتر فعالیت میکنند.
خالاصه میخوایم سال های گذشته رو کامل جبران کنیم!
منم دلم واسه Apple inc تنگ شدهکسی خبر داره کجاست ؟
بدجور هوس Skyblock کردمسرور Skyblock کسی سراغ داره ؟
جواد همیشه آنلاینه!
فک کنم قید ماینکرافت و زده.
حقم دار!؟ یه سری بچه مچه ریختن تو بازی! کلا" به گند کشیدن سرورا رو.
آخرين فعاليت ها
04-01-2013 00:05