تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 421 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

مگه کفتره بگم ولش کن بره اگر برگشت مال منه
    همین الانم این قدرت رو دارم که به پسره که باهاش دوست شده میدون ندم اصلا به هر حال من فقط به ۶ ماه هم نگاه کنم من از اون کلی جلو ترم
    دختره فامیل نزدیکه میترسم بهش بگم و از اون جایی هم که بهم گفته که تو یه دوست عادی و یا یه چیزی تو این مایه ها هستی با استفاده از تاریخچه گذشته همون طرف میدونم احتمال این که کاملا ازم دور بشه و ... خیلی خیلی زیاده برای همین من پیشنهاد ندادم و مشکل بعدی اینه که یه دوگانگی وجود داره یه نقطه امید و یه مشکل بزرگ همین دیشب گفتم امیدوارم تو اون ناحیه ای که رفتی بچه های ما نیومده باشن سراغت چون واقعا عوضی هستن گفت نه سن شما کمه برای من(اعتراف میکنم طرف ۴ سال بزرگ تره) گفتم به هر حال معلوم میشه و ادامه ندادیم و تقریبا یه ۲-۳ روز پیش یه بار بحثمون شد سر سن اون گفت من مشکلی ندارم من بزرگ تر باشم[emoji52] و بحث سر این بود که من میگفتم بیشتر از ۵ سال نباشه اون میگفت که نه مهم نیست حتی اگر بیشتر از ۵ سال باشه (الان من کدوم رو باید قبول کنم؟[emoji15] )
    مشکل دیگه این طور که من فهمیدم اون از همون اول که طرف رو میبینه براش نقش تعیین میکنه که الان این چیه دوست پسره یا نه معمولیه یا هر چیزی انگار شانس انتخاب برای خود طرف نمیده که خودش انتخاب کنه
    خلاصه که الان به اینا دارم فکر میکنم و نمیدونم باید چیکار کنم واقعا گیر کردم تنها چیزی که به فکرم میرسه اینه که خودم خراب کاری کنم
    دیشب واقعا داغون بودم شامی که خوردم هنوز هضم نشده حالمم خوب نیست اینم این شکلی شد خلاصه که من فعلا هنگم

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید
    در مورد کفتر من اطلاعی ندارم ولی میدونم اون اگر شما رو دوست داشته باشه حتی به قول خودش به صورت یک دوست عادی به سمت شما برمیگرده
    اون دختر داره به شما میگه که شما رو نمیخواد.دوست عادی رو برای این گفته که دل شما نشکنه.دختر ها ذاتا تمایل دارند با پسری دومست باشند که ازشون بزرگتره.این توی ذات دخترهاست.درسته که خلافش هم گاهی دیده میشه ولی اغلب شما میبینید که با کسی که ازشون بزرگتره دوست میشن.
    خودش گفته سن شما برای من کمه
    این که گاهی دختر ها از حرفی که اول زده اند برمیگردند دلیل این نیست که اون حرف اولشون رو قبول ندارند.دلیلش اینه که گاهی مسائل دیگه رو هم در نظر میگیرند
    ببینید اون به شما گفته سن شما برای من کمه
    بعدش گفته "هم نیست حتی اگر بیشتر از ۵ سال باشه" این رو زمانی گفته که توی ذهنش معیار های دیگه ای هم پر رنگ بوده.مثلا پول،سواد،و...
    یعنی سن شما برای من کمه ولی اگر مثلا پولدار بودی یا سواد انچنانی داشتی یا هر چیز دیگه برای من سن شما دیگه مطرح نبود حتی اگر بیشتر از 5 سال باشه

ولی اون قسمت پر رنگ رو به شما نگفته و فقط انتهای جمله رو گفته
    و معمولا دختر ها اینجوری هستند که دوست دارند خودشان انتخاب کنند .در واقع فلسفه ازدواج هم همینجوری شده.چند نفر میرن خواستگاری یک دختر و دختر خودش انتخاب میکنه که با کدام ازدواج کنه و به دیگران شانسی نمیدهد

به هر حال شما سعی کنید ارامش خودتان را حفظ کنید.کلا بیخیالش بشید.این یک تجربه بود برای اینکه در روابط بعدی فاکتور های بیشتری رو در نظر بگیرید و سپس علاقه مند بشید
    زندگی پر از این تجربه هاست.این دختر هم قطعا اخرین دختر روی زمین نبوده و نیست
    الان سخته ولی به مرور این ماجرا رو فراموش میکنید.بیش از نیمی از اعضا همین سایت تجربه های مشابه شما را دارند و همه هم به مرور حالشان خوب شده

برای اون مسئله شام قرص دایجستیو یا چیزهای ترش بخورید حتما حالتان بهتر میشود.

2. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

چند وقتی هستش اطرافیان بنده یه سری صحبت هایی می کنند که به شدت طعنه آمیز هستش . وقتی واکنش جدی نشون میدم درجا میگن چرا به خودت میگیری شوخی کردم.
    وقتی هم به شوخی میگیرم اونا واکنش نشون میدن و به نحوی پرخاشگرانه برخورد می کنند .

حال بنده نمی دونم هدفشون چیه از این کار ... به نظر شما چطور رفتاری با این افراد مناسبه ؟

Last edited by Public Enemy; 08-08-2015 at 20:41.

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان یه اتفاق حال گیری دیروز اتفاق افتاد منم حالا هم میخواهم حال طرف مقابلم رو بگیرم(که تا حدودی فکر کنم گرفتم) و هم این که یه کاری کنم که انتخابش رو کنار بزاره و بیاد به طرف من کلا
    یه دختری بود که من خیلی جذبش شده بودم یه جیزی حدود 6-7 ماه هم باهم حرف میزدیم و نمیدونم اینا بعد دیروز یه نمایشگاه بود من همش میترسیدم که اون شماره ای چیزی بده و دلهره رو داشتم ولی بعد حدود ساعت 8 فهمیدم این کار رو کرده انگار دنیا رو سرم خراب شد هیچی هنوزم اوراقم البته باید عرض کنم تو این 6-7 ماه هیچ وقت من نگفتم که ازش خوشم میاد چون یه بار بهم گفت که من تو رو جزو دوستای عادیم حساب میکنم (رو حساب فامیلی و ... هم فکر کنم این کار رو کرد) بعد منم هیچی نگفتم حتی هنوز هم نمیدونه و دیشب تا ساعت 4 هم بازم حرف زدیم من خیلی سعی کردم بپیچونمش دیگه نرم طرفش ولی خودش میگفت که نه این مورد برام مهم نیست و ... منم اون موقع فقط میخواستم حالشو بگیرم گفتم تو هیچ سودی برات ندارم و ... حداقل برو پیش اون یه چیزی شاید داشت ولی قبول نکرد بازم منم بهش گفتم من راحت میرم یه زمانی خاص بودی و ... داشتم میووردمت تو جزو دوستای خیلی نزدیک و ... ولی خوب بعد فهمیدم که نباید این کار رو بکنم و اشتباه کردم این جا به نظرم حالش گرفت چون دیگه هیچی نگفت بعدم گفتم شبدون به خیر من رفتم بخوابم صبح موقعی که بیدار شدم به نظرم رسید که من موقعیتی درست کنم که اون پشیمون بشه از کرده خودش و خودش برگرده جالب میشه حالا میخواهم این کار رو بکنم دوستان یاری برسونید این مورد رو تجربه ندارم بلد نیستم
    اینایی که میرید نمایشگاه مخ میزنید بهتون همین جا میگم ازتون متنفرم
    سلام

حتما حتما احساس تان رو رک و بدون هیجان بهش بگید . یا میشه یا نمیشه. rejection جزئی از زندگی هست.

اگر نخواست با توجه به انتظارات متفاوت تان از دوستی تان بهتر هست ادامه ندید چون واسه شما بده ایشون چیز زیادی احتمالا از دست نده ولی شما با هر بار کشیدن به این دوستی(یا هرچی) بیشتر و بیشتر اذیت می شوید در حالی که برای ایشان کنترل خیلی ساده تر خواهد بود.

الان موضوع مهمی به نظر میاد ولی ۹۹درصد مواقع با گذشت زمان بهتر میشه

5. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر کاری خواستم انجام دادم و تموم شد تقریبا دیشب تا الان که ساعت ۱۲ باشه رو ساعت من هیچی نگفتم
    رابطه اون دوتا از اول مشکل پیدا کرد منم تاشد تشویقش کردم که تموم کنه کارشو نمیدونم کرد یا نه
    احساس رو گفتم اشتباهاتم بخشیده شد ولی فراموش نشده(نمیدونم چه نوعشه دیگه) میشه حرف زد و برگشت سر جای اول اما:
    دیگه من مثل قبل نخواهم بود دیگه اولویت نیست
    حالا من تمومش میکنم یه جورایی ازش خجالت میکشم نمیخواهم چشم تو چشم بشم

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

چند وقتی هستش اطرافیان بنده یه سری صحبت هایی می کنند که به شدت طعنه آمیز هستش . وقتی واکنش جدی نشون میدم درجا میگن چرا به خودت میگیری شوخی کردم.
    وقتی هم به شوخی میگیرم اونا واکنش نشون میدن و به نحوی پرخاشگرانه برخورد می کنند .

حال بنده نمی دونم هدفشون چیه از این کار ... به نظر شما چطور رفتاری با این افراد مناسبه ؟

بهترین پیشنهادی که من میتونم بکنم اینه که ازشون دوری کنی

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

باید ببینید چی نسبت به قبل فرق کرده که چنین برداشتی دارین یا اونا چنین رفتاری رو در پیش گرفتن؟
    بعد از اون این کنایه ها واسه نقد و اصلاح هست یا واسه عیب جویی و از این مسائل...
    اگه دلیل خاصی نداره..بهشون کم محلی کنین دست از این کار بر می دارن....

9. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

در شرقسی ها روابط خانوادگی غلیظ تره تا جایی که گاهیوقتا چندش آور می شه وئ طرف به نیت خیر دماغشو تا دسته می خواد بکنه در زندگی شخصی شما.
    خانوم دورترین حرفه خوبی رو زدند اما کپنایه روش غلطی برای راهنمایی شما به راهی که خحودشون می خواند.
    پس سعی کن مستقل بشی. برای خودت تصمیمم بگیری. گاهی وقتا یه چشبم روش بزاری ولی راهی که خودت فکر می کنی درستع رو برو. از این گوش بگیر به اون گوش بده
    زیاد رو کلماتو و جملات جدی بشی اولین ضررو خودت می بینی.
    البته فاکتور اول استقلال: چه مالی و چه معنوی از لحاظ عقلی بهترین راه برخورده تا برخود احساسی.
    موفق باشی

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان باز یک مشکل جدید

من عادتم اینه تا کسی تو صورتم نگاه نکنه و یا حواسش نباشه و یا با تلفن صحبت کنه سلام نمیدم . ترجیح میدم طرف تو چشمام نگاه کنه و حواس باشه تا موقع سلام دادن ضایع

یک مراسم دعوت بودم با خانواده . تعداد مهمانان زیاد بود . موقع ورود به همه سلام دادم . اما یکی که حواسش نبود سلام ندادم . و بعد از چند دقیقه حدود 7 دقیقه . که طرف یهویی

چشمش افتاد تو صورتم من سلام کردم و عذر خواهی کردم که مثلا خودم حواسم نبوده .

این بهانه ای شد و برادر طرف برای کوچک و حقیر کردن من و برای تمسخر من دائما به مهمانان سلام میکرد و میگفت ببخشید حواسم نبود . با هدف تحقیر و تمسخر من .

حال به نظرتون چه جوابی باید به این طرف داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطف کنید توضیح دادید راحب حواب به این طرف کامل توضیح بدین .

12. این کاربر از استاد شیفو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دوستان باز یک مشکل جدید

من عادتم اینه تا کسی تو صورتم نگاه نکنه و یا حواسش نباشه و یا با تلفن صحبت کنه سلام نمیدم . ترجیح میدم طرف تو چشمام نگاه کنه و حواس باشه تا موقع سلام دادن ضایع

یک مراسم دعوت بودم با خانواده . تعداد مهمانان زیاد بود . موقع ورود به همه سلام دادم . اما یکی که حواسش نبود سلام ندادم . و بعد از چند دقیقه حدود 7 دقیقه . که طرف یهویی

این بهانه ای شد و برادر طرف برای کوچک و حقیر کردن من و برای تمسخر من دائما به مهمانان سلام میکرد و میگفت ببخشید حواسم نبود . با هدف تحقیر و تمسخر من .

حال به نظرتون چه جوابی باید به این طرف داد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لطف کنید توضیح دادید راحب حواب به این طرف کامل توضیح بدین .

اون "طرف"مورد نظر در خط اخر رو ولش کن کلا.ارزش بحث کردن نداره...
    اما من به شخصه ادم درونگراییم همچین یواش سلام میکنم...اما خوب جدیدا توی مجالس یا خودمو کنار میکشم از مصاحفه و این کارا یا اینکه بین همون چند نفر یه سلام بلند میکنی خیال راحت.شما سعی کن وقتی میای خونه همون دم در حالا به هر کس دیگه ای که تو خونه هست از همون دم در بلند سلام کنی.اینجوری اون حست که میگی صدام بره بالا جلب توجه میکنه و این حرفا از بین میره..
    پ.ن:ایکاش خودم هم به اینا عمل کنم چون خودم فعلا به اولین بند این قانون خودساخته عمل کردم[emoji12]

Sent from my GT-I9082

14. 2 کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

دوستان باز یک مشکل جدید

با تشکر. پست ترول نیست فقط یکی از هزاران روشی است که میشود برخورد کرد:

اولا شاید برداشت شما صحیح نیست وایشون به قول خودش شوخی و بامزگی میکرده و ...
    اما برخورد متقابل اینحور جاها خوب جواب می ده البته اگر طرف بی جنبه باشه عواقبی هم داره

شماهم باید پشتش راه می افتادی می گفتید : می بخشید حواسش سرجاش نیست!

16. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •