سلام
دوستان یه اتفاق حال گیری دیروز اتفاق افتاد منم حالا هم میخواهم حال طرف مقابلم رو بگیرم(که تا حدودی فکر کنم گرفتم) و هم این که یه کاری کنم که انتخابش رو کنار بزاره و بیاد به طرف من کلا

یه دختری بود که من خیلی جذبش شده بودم

یه جیزی حدود 6-7 ماه هم باهم حرف میزدیم و نمیدونم اینا بعد دیروز یه نمایشگاه بود من همش میترسیدم که اون شماره ای چیزی بده و دلهره رو داشتم ولی بعد حدود ساعت 8 فهمیدم این کار رو کرده انگار دنیا رو سرم خراب شد هیچی هنوزم اوراقم

البته باید عرض کنم تو این 6-7 ماه هیچ وقت من نگفتم که ازش خوشم میاد چون یه بار بهم گفت که من تو رو جزو دوستای عادیم حساب میکنم (رو حساب فامیلی و ... هم فکر کنم این کار رو کرد) بعد منم هیچی نگفتم حتی هنوز هم نمیدونه

و دیشب تا ساعت 4 هم بازم حرف زدیم من خیلی سعی کردم بپیچونمش دیگه نرم طرفش ولی خودش میگفت که نه این مورد برام مهم نیست و ... منم اون موقع فقط میخواستم حالشو بگیرم

گفتم تو هیچ سودی برات ندارم و ... حداقل برو پیش اون یه چیزی شاید داشت ولی قبول نکرد

بازم منم بهش گفتم من راحت میرم یه زمانی خاص بودی و ... داشتم میووردمت تو جزو دوستای خیلی نزدیک و ... ولی خوب بعد فهمیدم که نباید این کار رو بکنم

و اشتباه کردم این جا به نظرم حالش گرفت چون دیگه هیچی نگفت

بعدم گفتم شبدون به خیر من رفتم بخوابم صبح موقعی که بیدار شدم به نظرم رسید که من موقعیتی درست کنم که اون پشیمون بشه از کرده خودش و خودش برگرده جالب میشه حالا میخواهم این کار رو بکنم دوستان یاری برسونید این مورد رو تجربه ندارم بلد نیستم

اینایی که میرید نمایشگاه مخ میزنید بهتون همین جا میگم ازتون متنفرم