تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 405 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4050

نام تاپيک: مشاوره در خصوص پکیج های دیواری و سایر سیستم های گرمایشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون.
    فروشنده مگاترم مرکوری رو خیلی تایید میکرد نسبت به بقیه مارکها.همونو گرفتم.چجور پکیجیه؟
    مدک ۲۴ اف تی

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون.
    فروشنده مگاترم مرکوری رو خیلی تایید میکرد نسبت به بقیه مارکها.
    همونو گرفتم.
    چجور پکیجیه؟
    مدل ۲۴ اف تی
    سلام. مبارکه
    متاسفانه بنده اطلاعاتی در موردش ندارم اما در نت گشتم چیز بدی در موردش پیدا نکردم
    در نت نوشته بود 2 سال گارانتی 6 ماه تعویض
    مشخصاتش هم اگر درست باشه عالیه
    مراقب باشین اگر از نوعی هست که دودکش دوجداره داره باید دوجداره نصب بشه براش . بعضی نصابها برای کم کردن هزینه , دودکش معمولی نصب میکنند که کار پکیج رو مختل میکنه
    اگر آب منطقه ی شما ذرات معلق داره مثل شن و گل و لای و خرده چوب و غیره حتماً براش فیلتر 5 میکرون نصب کنین
    درجه آب مصرفی رو تا میتونین بیارین پائین
    اگر دوست داشتین یکی دو ماهِ دیگه نظرتون رو در موردش اینجا بنویسین تا بقیه هم از تجربتون استفاده کنند
    با تشکر

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام

از دیوار اتاق من لوله رادیاتور اتاق طبقه سوم رد میشه هر موقع آب به گردش در میاد از دیوار یه صدای تق تق میاد عجیب رفته رو اعصابم
    لوله ها هم لوله سبز هستن

ممنون میشم راهنمایی کنید یه عمر دعاتون میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام

از دیوار اتاق من لوله رادیاتور اتاق طبقه سوم رد میشه هر موقع آب به گردش در میاد از دیوار یه صدای تق تق میاد عجیب رفته رو اعصابم
    لوله ها هم لوله سبز هستن

ممنون میشم راهنمایی کنید یه عمر دعاتون میکنم
    با سلام به دوست خوبم
    راستش من خيلي متخصص نيستم ولي يك تجربه داشتم كه همين داستان شما بودش
    لوله ها جنس بسيار عالي ولي شيرآلات آشغال بسته بودن و هر شيري كه باز ميشد توي ديوارها و كل اتاق صداي بسيار شديد كوبش ميومد
    با تعويض شيرآلات به جنس بهتر (چه ايراني مثل قهرمان يا غيره چه خارجي مثل KWC) هر جنس عالي كه ببنديد - من فكر ميكنم 90 درصد صداي شما قطع بشه
    حالا كاري نداره تستي يك شير به همون لوله هايي كه ميگيد صدا ميدن ببنديد،‌منظورم يك جنس خوبه مطمئنم صداي آب و كوبش قطع ميشه
    اگر تست كردين درست بودش شما هم زحمت بكش نتيجه تست و تجربتونو بنويسيد كه بقيه هم شما رو دعا كنند

تا يادم نرفته جنس شيري كه بسته بودند جنس چيني آشغال درجه 8 بود و فقط ظاهر شيك داشت من خودم به شخصه شيرآلات فقط هانس گروهه آلمان قبول دارم ولي شديدا گرونه و كيفيتش 30 سال هم بيشتر دووم مياره
    اگر قيمت موافق نبود جنس ايراني قهرمان عاليه براي واحدهاي اجاره اي همرو قهرمان ميبندم عاليه

موفق باشيد

5. 2 کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

با سلام به دوست خوبم
    راستش من خيلي متخصص نيستم ولي يك تجربه داشتم كه همين داستان شما بودش
    لوله ها جنس بسيار عالي ولي شيرآلات آشغال بسته بودن و هر شيري كه باز ميشد توي ديوارها و كل اتاق صداي بسيار شديد كوبش ميومد
    با تعويض شيرآلات به جنس بهتر (چه ايراني مثل قهرمان يا غيره چه خارجي مثل KWC) هر جنس عالي كه ببنديد - من فكر ميكنم 90 درصد صداي شما قطع بشه
    حالا كاري نداره تستي يك شير به همون لوله هايي كه ميگيد صدا ميدن ببنديد،‌منظورم يك جنس خوبه مطمئنم صداي آب و كوبش قطع ميشه
    اگر تست كردين درست بودش شما هم زحمت بكش نتيجه تست و تجربتونو بنويسيد كه بقيه هم شما رو دعا كنند

تا يادم نرفته جنس شيري كه بسته بودند جنس چيني آشغال درجه 8 بود و فقط ظاهر شيك داشت من خودم به شخصه شيرآلات فقط هانس گروهه آلمان قبول دارم ولي شديدا گرونه و كيفيتش 30 سال هم بيشتر دووم مياره
    اگر قيمت موافق نبود جنس ايراني قهرمان عاليه براي واحدهاي اجاره اي همرو قهرمان ميبندم عاليه

موفق باشيد
    سلام عزیزم
    فکر کنم اشتباه متوجه شدید
    منظور من رادیاتور بود که موقع روشن شدن تو فصل زمستون از مسیر رد شدن لوله رفت و برگشت صدای تق تق میده ، صدای مثل چکه کردن آب
    ممنون از جوابتون

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ب اعرض پوزش
    تابحال با اين قضيه رادياتور مواجه نشدم

8. این کاربر از amir3852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام عزیزم
    فکر کنم اشتباه متوجه شدید
    منظور من رادیاتور بود که موقع روشن شدن تو فصل زمستون از مسیر رد شدن لوله رفت و برگشت صدای تق تق میده ، صدای مثل چکه کردن آب
    ممنون از جوابتون
    سلام دوست عزیز
    شما اگر صدای شر شر آب توی رادیاتور میاد باید ابتدا هواگیری کنید و درصورتی که با هواگیری درست نشد شیر برگشت که پایین رادیاتور هست را کمی ببندید تا مکش پمپ با ورود یکی بشه .
    2. اگر نشد و صدای تق تق ممکنه یکی از جوش های رادیاتور جدا شده باشه و سرد و گرم که میشه صدا بده

10. این کاربر از hesam.eng بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام خدمت شما استاد عزیز .
    به نظر شما بهترین و به صرفه ترین مدل پکیج بازار در حال حاضر چه برند و چه مدلی هست.(البته دو مبدله فن دار).
    متراژ :آپارتمان 125 متری و بودجه از 1و نیم تا 2 و نیم میلیون تومان.
    با تشکر .

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام خدمت شما استاد عزیز .
    به نظر شما بهترین و به صرفه ترین مدل پکیج بازار در حال حاضر چه برند و چه مدلی هست.(البته دو مبدله فن دار).
    متراژ :آپارتمان 125 متری و بودجه از 1و نیم تا 2 و نیم میلیون تومان.
    با تشکر .
    سلام دوست عزیز
    پکیج های مونتاژ ایران تو این رنج زیاد هست شما ببینید تو شهر شما کدوم مارک هست و خدماتش خوبه بعد بین چند مارک موجود شهرتون بگید تا یکه به عنوان بهترین معرفی بشه خدمتتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    پکیج های مونتاژ ایران تو این رنج زیاد هست شما ببینید تو شهر شما کدوم مارک هست و خدماتش خوبه بعد بین چند مارک موجود شهرتون بگید تا یکه به عنوان بهترین معرفی بشه خدمتتون
    با سلام.من هم میدونم پکیج زیاد هست . چون شما استادید خواستم بدونم کدومش کیفیتش بهتره.ضمنا به نظر من هر مدلی کیفیتش عالیه باید مطرح بشه تا مردم از اون مدل بخرند تا متضرر نشوند.اینکه اسم مدلی بیشتر بیاد تبلیغ نیست بلکه لیاقت اون مدل و مدیراش رو می رسونه و کمک میکنه به بهبود کیفیت کالاهای داخلی.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •