ممنون بابت راهنماییتون.
فروشنده مگاترم مرکوری رو خیلی تایید میکرد نسبت به بقیه مارکها.همونو گرفتم.چجور پکیجیه؟
مدک ۲۴ اف تی
ممنون بابت راهنماییتون.
فروشنده مگاترم مرکوری رو خیلی تایید میکرد نسبت به بقیه مارکها.همونو گرفتم.چجور پکیجیه؟
مدک ۲۴ اف تی
سلام. مبارکه
متاسفانه بنده اطلاعاتی در موردش ندارم اما در نت گشتم چیز بدی در موردش پیدا نکردم
در نت نوشته بود 2 سال گارانتی 6 ماه تعویض
مشخصاتش هم اگر درست باشه عالیه
مراقب باشین اگر از نوعی هست که دودکش دوجداره داره باید دوجداره نصب بشه براش . بعضی نصابها برای کم کردن هزینه , دودکش معمولی نصب میکنند که کار پکیج رو مختل میکنه
اگر آب منطقه ی شما ذرات معلق داره مثل شن و گل و لای و خرده چوب و غیره حتماً براش فیلتر 5 میکرون نصب کنین
درجه آب مصرفی رو تا میتونین بیارین پائین
اگر دوست داشتین یکی دو ماهِ دیگه نظرتون رو در موردش اینجا بنویسین تا بقیه هم از تجربتون استفاده کنند
با تشکر
سلام
از دیوار اتاق من لوله رادیاتور اتاق طبقه سوم رد میشه هر موقع آب به گردش در میاد از دیوار یه صدای تق تق میاد عجیب رفته رو اعصابم
لوله ها هم لوله سبز هستن
ممنون میشم راهنمایی کنید یه عمر دعاتون میکنم![]()
با سلام به دوست خوبم
راستش من خيلي متخصص نيستم ولي يك تجربه داشتم كه همين داستان شما بودش
لوله ها جنس بسيار عالي ولي شيرآلات آشغال بسته بودن و هر شيري كه باز ميشد توي ديوارها و كل اتاق صداي بسيار شديد كوبش ميومد
با تعويض شيرآلات به جنس بهتر (چه ايراني مثل قهرمان يا غيره چه خارجي مثل KWC) هر جنس عالي كه ببنديد - من فكر ميكنم 90 درصد صداي شما قطع بشه
حالا كاري نداره تستي يك شير به همون لوله هايي كه ميگيد صدا ميدن ببنديد،منظورم يك جنس خوبه مطمئنم صداي آب و كوبش قطع ميشه
اگر تست كردين درست بودش شما هم زحمت بكش نتيجه تست و تجربتونو بنويسيد كه بقيه هم شما رو دعا كنند
تا يادم نرفته جنس شيري كه بسته بودند جنس چيني آشغال درجه 8 بود و فقط ظاهر شيك داشت من خودم به شخصه شيرآلات فقط هانس گروهه آلمان قبول دارم ولي شديدا گرونه و كيفيتش 30 سال هم بيشتر دووم مياره
اگر قيمت موافق نبود جنس ايراني قهرمان عاليه براي واحدهاي اجاره اي همرو قهرمان ميبندم عاليه
موفق باشيد
سلام عزیزم
فکر کنم اشتباه متوجه شدید
منظور من رادیاتور بود که موقع روشن شدن تو فصل زمستون از مسیر رد شدن لوله رفت و برگشت صدای تق تق میده ، صدای مثل چکه کردن آب
ممنون از جوابتون![]()
ب اعرض پوزش
تابحال با اين قضيه رادياتور مواجه نشدم
سلام دوست عزیز
شما اگر صدای شر شر آب توی رادیاتور میاد باید ابتدا هواگیری کنید و درصورتی که با هواگیری درست نشد شیر برگشت که پایین رادیاتور هست را کمی ببندید تا مکش پمپ با ورود یکی بشه .
2. اگر نشد و صدای تق تق ممکنه یکی از جوش های رادیاتور جدا شده باشه و سرد و گرم که میشه صدا بده
با سلام خدمت شما استاد عزیز .
به نظر شما بهترین و به صرفه ترین مدل پکیج بازار در حال حاضر چه برند و چه مدلی هست.(البته دو مبدله فن دار).
متراژ :آپارتمان 125 متری و بودجه از 1و نیم تا 2 و نیم میلیون تومان.
با تشکر .
سلام دوست عزیز
پکیج های مونتاژ ایران تو این رنج زیاد هست شما ببینید تو شهر شما کدوم مارک هست و خدماتش خوبه بعد بین چند مارک موجود شهرتون بگید تا یکه به عنوان بهترین معرفی بشه خدمتتون
با سلام.من هم میدونم پکیج زیاد هست . چون شما استادید خواستم بدونم کدومش کیفیتش بهتره.ضمنا به نظر من هر مدلی کیفیتش عالیه باید مطرح بشه تا مردم از اون مدل بخرند تا متضرر نشوند.اینکه اسم مدلی بیشتر بیاد تبلیغ نیست بلکه لیاقت اون مدل و مدیراش رو می رسونه و کمک میکنه به بهبود کیفیت کالاهای داخلی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)