تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 686 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا رایتل یکم طرحای اینترنتشو متنوع نمیکنه ؟
    طرح های باحجم کم مثل طرح هایی که ایرانسل داره خیلی خوب میشه اضافه کنه مثلا ماهی 500مگ
    چون مدیراشو و زیردستاشو نیازی به سر زدن به این تاپیک نمی بینن آخه یه جورایی به شیر نفت وصلن

2. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

طرح های کم حجم برای استفاده از نرم افزار های ارتباطی (whatsapp و...) خیلی مناسبه که معمولا بیشتر از 200-300 مگ در ماه نمیشه.
    امیدوارم طرح های کم حجم هم اضافه کنن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من برای یک هفته از شمال شرق کشور به جنوب رفتم میشه گفت از لحاظ انتن دهی 3 اپراتور به ترتیب به این صورت بودن

1- همراه اول 96 % شهر جاده های کشور انتن داشت

2-رایتل همون 96 % درصد ((البته به لطف رومینگ همراه اول روی سیستم 2 جی))

3- ایرانسل 48 % افتضاح بود

البته این امار بازم میگم مربوط به نیمه کشور و شرق کشور بود .
    Last edited by milad azad; 12-06-2015 at 09:50.

5. 2 کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

چرا رایتل یکم طرحای اینترنتشو متنوع نمیکنه ؟
    طرح های باحجم کم مثل طرح هایی که ایرانسل داره خیلی خوب میشه اضافه کنه مثلا ماهی 500مگ
    رایتل طبق امار رسمی 85 درصد درامدش از اینترنت هست درست بر خلاف اپراتور های دیگه .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

رایتل طبق امار رسمی 85 درصد درامدش از اینترنت هست درست بر خلاف اپراتور های دیگه .
    نمیدونم این جواب شما چه ربطی به سوال من داشت؟
    به هر صورت این آمار جایگاه رایتل رو بین سایر اپراتور ها نشون نمیده. دو اپراتور دیگه تعداد مشترکین دیتا بیشتری دارن.

خلاصه اینکه صحبت من این بود که اگر طرح های متنوع تری بذاره و به سمت طرح های نامحدود هم بره تعداد بیشتری از سایر اپراتور ها جذب رایتل میشن.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

نمیدونم این جواب شما چه ربطی به سوال من داشت؟
    به هر صورت این آمار جایگاه رایتل رو بین سایر اپراتور ها نشون نمیده. دو اپراتور دیگه تعداد مشترکین دیتا بیشتری دارن.

خلاصه اینکه صحبت من این بود که اگر طرح های متنوع تری بذاره و به سمت طرح های نامحدود هم بره تعداد بیشتری از سایر اپراتور ها جذب رایتل میشن.

سلام
    تقریبا ۸ ماه بود همین سوال در ذهنم بوده و تنها چیزی که به ذهنم رسیده اینه که شاید رایتل اول مطمن میشه که واقعا تواناییشو داره بعد اینکارو میکنه ( منظورم اینجا نامحدود هست ) چون من طی این مدت شبکه ی رایتل رو خیلی روان دیدم نسبت به بقیه .و این قطعا به خاطر بهینه سازی هایی هست که در حال انجام هستند یا به عبارتی سعی میکنند بتونند کیفیتشونو حفظ کنند .
    اگه دقت کرده باشید از ابتدا معلوم بود رایتل توانایی سرعت ۱۰ مگابیت رو داشت ولی همگان روی ۲۵۰ کیلو بسته بود که وقتی سرعتشو به حدود ۸ مگابیت باز کرد باز هم افت شبکه حداقل من احساس نکردم و این نشون میداد که حتما برنامه ای داشتند فقط وقتش نرسیده بود شاید از لحاظ زیر ساختیشون

9. این کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام
    تقریبا ۸ ماه بود همین سوال در ذهنم بوده و تنها چیزی که به ذهنم رسیده اینه که شاید رایتل اول مطمن میشه که واقعا تواناییشو داره بعد اینکارو میکنه ( منظورم اینجا نامحدود هست ) چون من طی این مدت شبکه ی رایتل رو خیلی روان دیدم نسبت به بقیه .و این قطعا به خاطر بهینه سازی هایی هست که در حال انجام هستند یا به عبارتی سعی میکنند بتونند کیفیتشونو حفظ کنند .
    اگه دقت کرده باشید از ابتدا معلوم بود رایتل توانایی سرعت ۱۰ مگابیت رو داشت ولی همگان روی ۲۵۰ کیلو بسته بود که وقتی سرعتشو به حدود ۸ مگابیت باز کرد باز هم افت شبکه حداقل من احساس نکردم و این نشون میداد که حتما برنامه ای داشتند فقط وقتش نرسیده بود شاید از لحاظ زیر ساختیشون
    بله برای بسته نامحدود درسته حرف شما. اما بسته های با حجم کم چطور؟ چرا همچین بسته هایی در نظر نمیگیره مثل بسته 12گیگ برای 1 سال ایرانسل.

در مورد نامحدود هم میتونه اول به سمت نامحدود شبانه بره. بسته های نامحدود برای جذب مشترکین سایر اپراتور ها لازمه بنظرم.

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

شنیدم میگن نت رایگان رایتل برای ماه رمضان 2 تا 8 صبحه درسته ؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

شنیدم میگن نت رایگان رایتل برای ماه رمضان 2 تا 8 صبحه درسته ؟
    من که چیزی نشنیدم . تو سایتشم چیزی نیست. پیامی هم روی خط رایتلم به این موضوع نیومده.

13. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه samannnn.hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

رایتل اصلا اینترنت داره؟ من مدرک هم بهشون دادم و سرعت حرفه ای بهم دادن ولی حتی سایت اسپید تست رو هم نمیشه بازکرد و سرعت سایتای داخلی هم افتضاح درصورتی که جایی که هستم آنتنش پر هست و دو جای دیگه هم امتحان کردم افتضاح بود در صورتی که با سیم کارت همراه اول که الان ازش استفاده میکنم سرعت 128 از 8 مگ رایتل صد برابر بهتر هست / رایتل اپراتور کندگام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •