تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سوالات کنکور سال 90 در چه سطحی بود؟(سراسری)

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سخت

197 53.53%
  • متوسط

127 34.51%
  • آسان

44 11.96%
صفحه 338 از 598 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 5972

نام تاپيک: <<انتخاب رشته ی کنکوری های 90 (سراسری،آزاد) + نتایج نهایی+تکمیل ظرفیت>>

اگه نباشه جاش خالی می مونه meragj2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

دوستان کمک کنید:
    6400 منطقه 1 بین المللی قبول میشه ؟‌
    3000 منطقه 1 بورسیه ارتش دارو قبول میشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    CATALONIA

11

[QUOTE=lifepatogh;6346871]
    رتبه:18000-فرقی نداره یه دانشگاه خوب تویه شهری مثلامشهد
    غیرانتفاعی که توی یه رشته خوب مثل برق و معماری قبولی.(از دیدگاه من)

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

[QUOTE=lifepatogh;6346871]
    رتبه:18000-فرقی نداره یه دانشگاه خوب تویه شهری مثلامشهد
    مشهد معماری خیام قبول میشی .
    شاید رشته های وسط سجاد و دانشگاه امام رضا رو بیاری.

4. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wayoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    بهشت سوخته

پيش فرض

با رتبه 20000 منطقه 1 شبانه مهندسی کامپیوتر یا فناوری اطلاعات یا هر مهندسی به جز کشاورزی شهرستان های نزدیک تهران قبول می شم؟ غیر انتفاعی چی؟
    لطفا کمک کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fmpr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    پشت دریا ها :دی ( همون تهرون خودمون :دی )

پيش فرض

در مورد سوال اخر شايد تا حدي بستگي به دانشگاه هم داشته باشه اما تو دانشگاه ما نرم و سخت فقط 17 واحد با هم تفاوت دارن...تفاوت اصلي نرم و سخت تو فوق ليسانس هست كه كلا ديگه از هم جدا ميشن!
    اگر خواستين چارت نرم و سخت رو ميزارم.

میشه لطف کنید چارتتونو بذارید ؟ شما کدوم دانشگاهید ؟!

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

[QUOTE=meragj2;6346889]
    مشهد معماری خیام قبول میشی .
    شاید رشته های وسط سجاد و دانشگاه امام رضا رو بیاری.
    ممنون دوست خوبم ،نمیدونی روزانه یاشبانه چه رشته هایی بااین رتبه میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

پیش از هر چیزی از پاسخت بسیار سپاسگزارم ... نماز و روزه ات قبول حق ...

اگر این پست رو دیدی لطفا سریع پاسخ بده چون بدلیل محدودیت های پی سی ورلد نمی تونم فعلا پیام خصوصی بدم و هم این که احتمالا پستم دیر ثبت میشه ...

1. اما درباره اینکه به نقل از شما کی گفته منطقه 3 بیشترین شرکت کننده رو داره ؟ بی زحمت کارنامه های گزینه 2 رو نگاه کن منطقه 1 پارسال 54601 نفر جمعیت داشت و منطقه 2 ( 141525 نفر ) و منطقه 3 هم 191556 که مجموع جمعیت میشه 392192 ... ( البته من دقیق جمع نزدم ) امسال هم زده رتبه در سهمیه من ( منطقه 3 ) بین 157957 نفر در زیر گروه 5 شده 795 ... و رتبه کشوری من ( بدون اعمای سهمیه ) در زیر گروه 5 هم شده 3326 و این یعنی در منطقه 3 ای که من شرکت کردم 157957 نفر از 323410 نفر بودند . ( و این یعنی جمعیت بیشتر منطقه 3 ) اگر اشتباه از منه که واقعا ممنون میشم که آگاهم کنی ...

در ضمن شما نوشتید :

من به اشتباه زمان ثبت نام منطقه 3 رو زدم یعنی باید از منطقه 3 بیام به 1 ( منطقه من باید 1 باشه ) به نظر شما در پاسختون چپه نوشتید ( نوشتید از منطقه 1 برم به 3 ) ...

ایا منظورتون اینه که اگر از 3 بیام به 1 رتبه در سهمیه ام از 862 میرسه به 1000 ؟؟؟ ( روانشناسی دانشگاه فردوسی قبول میشم ؟ شما چه رشته های خوبی رو پیشنهاد می کنید در دانشگاه های بزرگ ؟ )

و در پایان آینکه آیا مطمئنا رتبه کشوری من بدون اعمال سهمیه در زیر گروه پنج 3326 ثابت خواهد ماند ؟؟

ببخشید تعداد پرسش ها زیاد شد

بازم از زمانی که برای پاسخ میگذاری واقعا سپـــــــــــــــــــــاس گزارم
    خواهش میکنم وظیفم بود جواب بدم دوست عزیز
    1_من که متوجه حرفاتون در مورد گزینه 2 و ... نشدم ولی شما به ضرایبه سهمیه مناطق بکنید متوجه میشین توزیع جمعیت چطوریه. رتبه 4000 کشوری توی منطقه یک حدود 1500 میشه (یعنی تعقریبا یک سوم) در منطقه دو 2000 میشه (یعنی یک دوم) و در منطقه 3 حدود 800 تا 1000 میشه (یعنی تقریبا یک چهارم)
    حالا توضیح سهمیه: سهمیه یعنی شما با افراد هم سهمیه خودتون مقایسه میشین یعنی رتبه شما با افراد هم سهمیتون مقایسه میشه واسه همینه که سهمیه شاهد هر سال در ظاهر داره قویتر میشه چرا؟چون هر سال جمعیت شرکت کننده با سهمیه شاهد داره کمتر میشه برای همین رتبه 130000 شاهد یهو رتبه 700 سهمیه میاره! این به معنی این نیست که پارتی بازی شده (نمیخوام بگم شده یا نشده دنبال بحثش نیستم) به این معنیه که توی کل کسایی که سهمیه شاهد داشتن 700ام شده
    حالا دوباره برگردیم سر بحث مناطق: وقتی کسی که توی کشور 4000 میشه و توی منطقه 800ام نشونه چیه؟نشونه جمعیت کمه شرکت کننده های اون منطقه است
    2_ بله من اشتباه زدم از 1 به 3 برین در صورتی که شما از 3 قراره به 1 برین
    با این تفاسیر رتبه شما چیزی بیشتر از 826 میشه شاید (فقط بر اساس تجربه میگم) بین 1000تا1100
    3_ در مورد قبول شدنتون توی رشته مورد نظرتون چیزی نمیتونم بگم چون اطلاعی از رشته های علوم انسانی ندارم . ولی رتبه کشوری شما قطعا ثابت میمونه مگر اینکه تغییری در درصد یا معدل شما رخ بده

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

دوستان من کد دفترچم سر کنکور A بود حالا تو کارنامم زده C و برای من ۲۱ ریاضی نزده گرفته ولی من ۸ تا نزده داشتم ریاضی هم هستم حالا به نظرتون باید چیکار کنم دارم دیوونه میشم
    جای نگرانی نیست . شما هرچه سریعتر تشریف ببرین تهران/ کریمخان/ سازمان سنجش آموزش. اونجا حضوری اعتراض بزنین . اینترنتی جواب سر بالا میدن

9. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

[QUOTE=lifepatogh;6346910]
    ممنون دوست خوبم ،نمیدونی روزانه یاشبانه چه رشته هایی بااین رتبه میشه قبول شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بستگی به قطبت داره ولی شبانه دانشگاهی مثل کرمان یا زاهدان (فرض کردم مشهدی) یا بیرجند قبول می شی 2 رشته هایی مثل مهندسی شیمی
    (البته این نظر منه )

11. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali.rajabiyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

روی گزینه تشکر کلیک کردم ... اما خودت می دونی تشکر کمه !

ازت بسیار سپاسگزارم ... امیدوارم در تک تک مراحل زندگیت در پناه خدای بزرگ پـــــــــــــــــــیروز و سر بلند باشی ...

برام دعا کن در زمان پذیرش به مشکل نخورم ...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    The social Network

پيش فرض

_من که متوجه حرفاتون در مورد گزینه 2 و ... نشدم ولی شما به ضرایبه سهمیه مناطق بکنید متوجه میشین توزیع جمعیت چطوریه. رتبه 4000 کشوری توی منطقه یک حدود 1500 میشه (یعنی تعقریبا یک سوم) در منطقه دو 2000 میشه (یعنی یک دوم) و در منطقه 3 حدود 800 تا 1000 میشه (یعنی تقریبا یک چهارم)
    حالا توضیح سهمیه: سهمیه یعنی شما با افراد هم سهمیه خودتون مقایسه میشین یعنی رتبه شما با افراد هم سهمیتون مقایسه میشه واسه همینه که سهمیه شاهد هر سال در ظاهر داره قویتر میشه چرا؟چون هر سال جمعیت شرکت کننده با سهمیه شاهد داره کمتر میشه برای همین رتبه 130000 شاهد یهو رتبه 700 سهمیه میاره! این به معنی این نیست که پارتی بازی شده (نمیخوام بگم شده یا نشده دنبال بحثش نیستم) به این معنیه که توی کل کسایی که سهمیه شاهد داشتن 700ام شده
    سهمیه شاهد تا 89 در حال کاهش بود اما پارسال یهو زیاد شد . امسال تعداد تقریبا اندازه پارساله.

امسال کلا سهمیه شاهد 11000 هستن (فرزندان جانباز آزاده و خانواده معزز شهدا)
    Last edited by meragj2; 09-08-2011 at 22:12.

14. این کاربر از meragj2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •