آخه قبل از این مشکلی نداشتم چند روزه قاط زده
آخه قبل از این مشکلی نداشتم چند روزه قاط زده
آقا من باز هم سوال دارم:
الان کسایی که سرویس 512 رو دارن نمی تونن همزمان با دانلود وب گردی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی اینقدر وضعش خرابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بگیر نگیر داره
باید آی دی ام نهایت با دو تا کانکشن وصل شه اونم اگه سایته یه مقدار سرورش ضعیف باشه صفحه باز میکنه
البته بعضی اوقات بهتر میشه اوضاع ولی بیشتر باز نمیکنه
چه جالب..اینا هم مسخرشو در آوردن..من که 10 روزه اینترنتم قطعی داره همشون پاشونو کردن تو یه کفش می گن مشکل از خودتو..انگار با هویج طرفن..بعد که اطلاعات براشون رو می کنی شاکی هم می شن و می گن آقا اصلا شما باسواد ما بی سواد.. جواب دادن رو نیگا کن..یکی نمی دونم از دهنش در رفت خدا ترس بود می خواست کار مارو راه بندازه گفت اشکال از سروره ما سعی می کنیم رفع کنیم.. ولی امروز که زنگ زدم یکی دیگه می گفت نه اصلا امکان نداره.. سرور مگه می شه خراب شه.. کلا نشستن ملت رو بپیچونن..می گه وایسا برات IP ست کنم.. منم گفتم خانوم مگه نمی دونی من با سوادم..بلدم..خودم قبلن اینکارو کردم..جواب نمی ده این کار..قاطی نکرد..کلی حال کردم.. چهار تا باقالی نشستن فقط بلدن بگن اشکال از خودته. کلا این سامانه 2828 رو ........بوق........ توش. الانم می گه بذار بذات کارشناس بفرستیم 10 تومان هم باید بسلفی.. بیاد برات مودمت رو تنظیم کنه..من نمی دونم یه یوزر پسورد وارد کردن مگه کارشناس می خواد..
به هر حال ما که خیری ندیدیم... کار مارو که راه ننداختن و مارو پیچوندن... امیدوارم خدا هم بپیچونتشون..( چی گفتم.. )
ارور من اینه
اروریه که connecton diagnose ویندوز می ده
your computer appears to be correctly configured but the dns server is not responding
شما dns سرورهات رو دستي ست كن مشكلت حل ميشه. dns هاي مخابرات اصلا خوب نيستن
الان مخابرات پورت خالی داره؟
رو فیبر نوری هم Adsl میدن؟
دوستا اینجا رو حتما بخونید و اطلاع رسانی کنید!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید دوستان یعنی اینقدر اوضاع اینترنت مخابرات خرابه.من میخوام 256 بگیرم دو تا از دوستام دارن
میگن سرعت دانلود از32 کمتر نیشه و یکی هم 512 داره میگه سرعتم رو 66 ثابته.
این که خیلی خوبه
من از داتک 1 مگ نامحدود اشتراک 1 به 10 دارم سرعت دانلود 50 هستش
سلام...
اقا رادفایل واسه شما هم سرعتش اینقدر پایینه؟؟؟از سایتایی مثل اپلود باز یا... با سرعت 31-32 دانلود میکنه ولی از این نهایتا 15-16...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)