کسی میتونه اسکرین شات از فیلم 3 بعدی بزاره من دانلود کردم mkv هست و دوتا تصویر کنار هم هستش درسته یا نه
کسی میتونه اسکرین شات از فیلم 3 بعدی بزاره من دانلود کردم mkv هست و دوتا تصویر کنار هم هستش درسته یا نه
دوستان نظرتون در مورد LG 47LA660S چیه؟ فکر کنم تازه وارد بانه شده . نسبت به la8600 وla62100 مقایسه کنید .
![]()
سری 2014 lg مدل های LB هستن. مدلی که معرفی کردی ویزیگی ها خاصی نداره و از سری LA هست
![]()
نسبت به la8600 مزیت یا کمبود قابل توجهی داره؟ چون فکر کنم 700 تومن ارزونتر باشه .
در سری lb 2014 سایز 47 چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
من با روشهای مختلف share کردن فقط تونستم صوت و تصویر موبایل را به تلویزیون بفرستم! من می خوام بازی ها رو روی صفحه تلویزیون نشون بده.
من la66000 ال جی دارم و نمی دونم کابل HML جواب میده یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی
سلام
من با روشهای مختلف share کردن فقط تونستم صوت و تصویر موبایل را به تلویزیون بفرستم! من می خوام بازی ها رو روی صفحه تلویزیون نشون بده.
من la66000 ال جی دارم و نمی دونم کابل MHL جواب میده یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
مرسی
Last edited by satsat150; 16-05-2014 at 18:48.
سری LB هنور برسی هاش نیومده که بخوام نظر بدم
منم دنبال همین قضیه هستم که بتونم تصویر موبایل هوشمند رو روی تلویزیون بیارم . صدا و تتصویری رو که پخش میشه و همچنین فایلهای داخل حافظه رو میشه به اشتراک گزاشت اما تصویر صفحه گوشی رو نمیتونم . البته مدل من 76100 هستش
دوستان اگه راهی دارن بگن . تو تلویزیون های سامسونگ با screen mirror راحت اینکارو میکنم اما تو tv خودم هر کار کردم نشد با screen share هم نشد کاری بکنم
کارت وایرلس ایکسترنالی وجود نداره که این قابلیت screen miror رو به tv اضافه کنه ؟
چیه گوشی ات؟
معمولا screen mirroring در گوشی ها و تلویزیون های ساخت دو شرکت متفاوت به درستی کار نمی کنه.
گوشیم سامسونگ گالکسی نوت 2 هستش و تلویزیون هم 76100 الجی . یعنی مثلا اگه گوشیم الجی جی 2 باشه این قابلیت انجام میشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)