چن بار امتحان کردم نشد پول همون گزینه اول رو مقدارش رو تغییر میدی درست میشه این رو ولی هر کاری کردم نشد بازم امتحان میکنم .
چن بار امتحان کردم نشد پول همون گزینه اول رو مقدارش رو تغییر میدی درست میشه این رو ولی هر کاری کردم نشد بازم امتحان میکنم .
اقایون هر کسی مد سیو و لول کامل بازی رو داره یا ادرس اون سایت رو داره خواهشن سریع بگه![]()
چرا از ترینر استفاده نمیکنید اگر پیدا نکردید بگید تا براتون بزارم (ترینر افزایش پول و لول)![]()
سلام
من دارم سيو كامل بازي ، بدون استفاده از چيت و ترينر رو آماده مي كنم...
سيو توپي ميشه در حد لاليگا...!
فقط تو رو خدا سریع![]()
نه لازم نیست کاری بکنی، امکان تغییر گیربکس نداره مد جدا داره که چند صفحه قبل دوستان گذاشتن، تغییراتی که من دیدم یکی اینکه اتوبوس به ماشینای عبوری اضافه میشه، راننده ها یکم هوششون میره بالا مثلا وقتی لاین مخالف بری زود وایمیستن یا اینکه دنده عقب رفتن رو هم یاد گرفتن! بارون هم که میاد دیگه زمین خیس نمیشهکلا چیز شاخی اضافه نشده چندتا چیز جزئی دیگه هم بود که یادم نیست خودت بازی کنی میبینی
سلام دوستان
اين مد گيربكس رو ززحمت مي كشين دوباره بزارين؟
سرچ جواب نميده...
سلام
دوستان عزیز کسی می دانه مود اسب بخار یا قدرت موتور 1000 یا 1500 از کدام سایت میشه گرفت هر چقدر گشتم پیدا نکردم خواهشن کمک کنید آدرس سایت به گوشیم پیام کنید یا به ایمیلم بزنید یا در همین جا جواب بدهین
با تشکر
شماره تماس : 09389731607
ایمیل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یک مود هست که هم گیربکس 16 سرعه را آزاد می کنه و هم موتور 1050 اسبی چند صفحه قبل رو گشتم نبود اگه لطف کنید بزارید ممنون میشم.
و اینکه این مود برای همه جواب میده یا فقط مثلا برای اسکانیاست.
Last edited by hamed30; 30-11-2012 at 10:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)