الان این نسخه های 4 دی وی دی که تو بازار هست آلمانی هستش یا آمریکایی ...
الان این نسخه های 4 دی وی دی که تو بازار هست آلمانی هستش یا آمریکایی ...
بچه ها من کرک Razor رو دانلود کردم و کپی کردم، اگه اشتباه نکنم مشکلم برطرف شده ... البته فقط مشکل دوربین و گاز و ...
ولی هنوز سرعت بازی آهسته س ... نه این که تیک بزنه، تیک نمیزنه ... بازی روونه ولی آهسته کار میکنه ... با این که آخرین آپدیت کارت گرافیک رو نصب کردم.
کسی میدونه مشکل چیه ؟
خوب مهندس از کجا بفهمیم کدومه؟
فریم ریت بازی رو اعلام کنید و مشخصات سیستم .کسی میدونه مشکل چیه ؟
خوب نسخه ای که زبانش انگلیسی است آمریکایی میگویند .الان این نسخه های 4 دی وی دی که تو بازار هست آلمانی هستش یا آمریکایی ...
Beny-Nvidia عزیز من SP3 رو دانلود کردم حدود 300 مگ و نصبش کردم sp2 به sp3 تبدیل شد بدون اینکه نیاز به نصب مجدد برنامه ها و درایورها باشه آیا این روش درسته ؟
مطمئنی سیستمم ضعیفه ؟3Dmajid
سیستمت ضعیفه ...
یعنی واقعا کارت گرافیک 8400GS با دو گیگ رم و سی پی یو سه نمی تونه این بازی رو با ضعیف ترین گرافیکش بکشه ؟
آخه من رفتم توی option و برای همه گزینه ها پایین ترین رو انتخاب کردم !!!
آخه این با عقل زیاد جور در نمیاد.
بله درسته . برای سرویس پک جدید یا همان آپدیت نیازی به تغییر درایوها نیست . ریست کردن سیستم کافی است .beny-nvidia عزیز من sp3 رو دانلود کردم حدود 300 مگ و نصبش کردم sp2 به sp3 تبدیل شد بدون اینکه نیاز به نصب مجدد برنامه ها و درایورها باشه آیا این روش درسته ؟
من چند ماه پيش بازيو رو ايكس باكس تمام كردم.دفعه اول يك دموي معمولي داره كه نيكو ميره تو خونه و با هم صحبت مي كنن كه جزئي از بازي و چيز خاصي نداره.
دفعه هاي بعد فقط از بيرون خونه رو نشون مي ده.
این کارت کارت قدرتمندی محسوب نمیشه و البته کارت ضعیفی هم محسوب نمیشه !
شما بهتره تا عرضه ی پچ صبر کنید چون با اومدن پچ خیلی از این مشکلات حل میشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)