تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 510 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 5093

نام تاپيک: Elder Scrolls V: Skyrim

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

من با ufo هم الان مشکل پیدا کردم سه تا همراه دارم ولی فقط یکیشون باهام راه میاد دو نفر دیگه میاستند
    یا مثلا یکی از گزینه های که تو صحبت ها بود رو میزنم طرف تمام لباس هاش و سلاحش رو از دست میده کله اش هم غیب میشه دیگه هم نمیشه باهاش صحبت کرد
    الان فقط همون map road بی اشکال ترین مود بازی هست که گذاشتمش بقیه خیلی باگ دارند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من با ufo هم الان مشکل پیدا کردم سه تا همراه دارم ولی فقط یکیشون باهام راه میاد دو نفر دیگه میاستند
    یا مثلا یکی از گزینه های که تو صحبت ها بود رو میزنم طرف تمام لباس هاش و سلاحش رو از دست میده کله اش هم غیب میشه دیگه هم نمیشه باهاش صحبت کرد
    الان فقط همون map road بی اشکال ترین مود بازی هست که گذاشتمش بقیه خیلی باگ دارند
    UFO رو پیشنهاد میکنم نصب نکنی . خیلی باگ داره . یه اتفاق جالب افتاد با این مود .
    من مثل تو سه تا همراه داشتم دوتاشون باهام میامدن و یکیشون وایمیستاد ولی هر از چند گاهی حرکت میکرد و خودش رو بهم میرسوند . حالا اون به درک موقع جنگ شد 5 تا بندیت ریختن سرمون ولی دیدم اون یه همراهه که وایمیستاد حالا جنگ هم نمیکنه . رفتم باهاش صحبت کنم دیدم یه دفعه روی خود من شمشیر کشید و اون دوتا همراهای دیگه ام ریختن سرش و ... . سزای خائن مرگه .

3. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Little Sparrow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

این ها هم مود های جالب و کم حجمی هستن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    در این مود در جاده ها چراغ قرار گرفته که از ساعت 5Pm تا 8Am روشن میشن.البته اونجور نیست که جاده چراغونی بشه و همه ی جاده چراغ داشته باشه.تعداد چراغ ها کم هست و بعضی جاده های اصلی هم از قصد درشون چراغ قرار ندادن.در توضیحاتش گفته در کجا چراغ قرار گرفته.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این مود فانوس قابل حمل به بازی اضافه میکنه.2 نوع فانوس به اسم The Travel Lantern و The Torchbug Lantern.
    Travel Lantern که با استفاده از یه Lantern و یه Leather Stripe در اهنگری ساخته میشه.
    Torchbug Lantern یه فانوس هست که درش میتونید کرم شبتاب گیر بندازید.برای اینکار یه Lantern خالی از فروشنده بخرید و بعد Equip کنیدش و به یه حشره شبتاب نزدیک بشید تا اتوماتیک گیرش بندازید(روش کلیک نکنید چون Harvest میکنیدش)
    هر 2 فانوس یه قابلیت رو دارن و اونم اینه که جاش رو مشخص کنید برای اینکار فانوس رو Drop کنید و می بینید که یه صفحه باز میشه و میتونید محل فانوس رو مشخص کنید.3 جا برای قرار دادن فانوس وجود داره. Front Right, Rear Right, Held
    امکانات دیگه ای هم این 2 فانوس دارند برای امکانات پیشرفته کتاب Manual of Lantern Careرو از فروشنده های معمولی بخرید و بخونیدش تا امکانات فانوس رو تغییر بدید.امکانات پیشرفته عبارتند از:
    Brightness: روشنایی فانوس که 4 سطح داره.
    Oil Burningگر این قابلیت رو فعال کنید فانوس نیاز به Lantern Oil خواهد داشت و گرنه بعد یه مدت خاموش خواهد شد.این Oil رو میتونید از فروشنده ها بخرید.16 تا Oil برای 16 دقیقه در زمان واقعی دوام خواهد داشت.Oil اتوماتیک از اینونتوری برداشته میشه.
    Torchbug Feeding: اگر این قابلیت رو فعال کنید حشره ی شما به غذا نیاز خواهد داشت تا شاد باشه.هر چه شادتر باشه بیشتر میدرخشه.غذاش هم گل هست.4 تا گل برای 16 دقیقه حشره ی شما رو شاد نگه میداره.گل هایی که میتونید به این حشره بدید شامل Thistle, Lavender, and Mountain Flowers هست.در هر رنگی باشه مهم نیست.مثل Oil اتوماتیک برداشته میشه.
    Dimming: با این قابلیت فانوس شما اگر Oil کم داشته باشه یا گل سو سو میزنه.این قابلیت نیاز به فعال کردن دو قابلیت بالا داره.
    توی Sneak ازش استفاده نکنید.چون دیده میشید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    این مود هم یه جاروی پرنده به عنوان Mount اضافه میکنه.باگ زیاد داره.مثلا جارو صدای اسب میده.این جارو برای گشت و گذار به کار میاد چون سریع به هر جا که میخواین میرسید و از روی موانع هم رد میشین.این مود فقط با ورِژن 1.6 بازی کار میکنه.روی جارو میتونید از Combat هم استفاده بکنید.دقیقا مثل اسبی هست که پرواز میکنه.این جارو اسلحه هم هست و مثل یه Staff میشه ازش استفاده کرد.
    این جارو در Forge با استفاده از Broom و 3 Grand Soul Gem خالی درست میشه.توی Alchemist Shack هم این جارو رو میتونید پیدا کنید.اگر میخواین به عنوان Staff استفاده کنید مثل اسلحه عادی Eqiup کنیدش.اگر میخواد به Mount تبدیل بشه Drop کنیدش تا روی زمین معلق بشه و مثل اسب سوارش بشید.
    حجم همه ی این مود ها کم هست و میتونید به راحتی استفاده کنید.
    موفق باشید.
    Last edited by Little Sparrow; 24-06-2012 at 13:55.

5. 4 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اسپَرو جان مد ِ اسب پرنده هم داریم یا فقط جهت مثال گفتی ؟
    (چون اسب بالدار جالب میشود هااااا - اژدها سواری که ممکن نیست ، هست؟- اون آخراش که سوار اژدها میشد که بره نمیدونم اون سرزمینه ، خیلی هوس کرده بودم کاش میشد اژدها سواری کرد)

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

اسپَرو جان مد ِ اسب پرنده هم داریم یا فقط جهت مثال گفتی ؟
    (چون اسب بالدار جالب میشود هااااا - اژدها سواری که ممکن نیست ، هست؟- اون آخراش که سوار اژدها میشد که بره نمیدونم اون سرزمینه ، خیلی هوس کرده بودم کاش میشد اژدها سواری کرد)
    برای مثال گفتم ولی مود برای پرواز زیاد هست.
    این اسب پرنده:
    این مود خود شما رو تبدیل به اژدها میکنه که میتونید پرواز کنید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این فکر کنم ورژن بهتر همین بالایی باشه.

8. 2 کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

اگه تا به حال با یه درگون تو این بازی جنگیده باشید حتما فهمیدید که کشتن اون ها خیلی راحته و به نظر من باید درگون ها قوی ترین موجودات بازی باشند ولی یه بار یک giant خیلی راحت یه درگون که مقابل من بود رو کشت
    خوب برا اینکه یکم مبارزه با درگون ها جذاب تر و البته سخت تر بشه پیشنهاد میکنم این مود رو نصب کنید
    و این مود هم باعث میشه جزییات گیاهان و درختان بیشتر و زیبا تر بشه و خیلی هم از مود hd که سازنده بازی ارایه داده بهتره میتونید عکساش رو مشاهده کنید

10. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اگه تا به حال با یه درگون تو این بازی جنگیده باشید حتما فهمیدید که کشتن اون ها خیلی راحته و به نظر من باید درگون ها قوی ترین موجودات بازی باشند ولی یه بار یک giant خیلی راحت یه درگون که مقابل من بود رو کشت
    خوب برا اینکه یکم مبارزه با درگون ها جذاب تر و البته سخت تر بشه پیشنهاد میکنم این مود رو نصب کنید
    و این مود هم باعث میشه جزییات گیاهان و درختان بیشتر و زیبا تر بشه و خیلی هم از مود hd که سازنده بازی ارایه داده بهتره میتونید عکساش رو مشاهده کنید
    بابا کجا اژدها کشتنش اسونه . اره توی درجات پاییتر مثل Adept به راحتی از وسطای بازی به بعد حتی با یک ضرب میمیرن اما توی مستر نه .
    اون غول هم که اژدها کشت به نظرم دلیلش اینه که دمیج غولها خیلی زیاده . وقتی ادم رو با یه ضرب میکشه خوب اژدها رو هم با 5 ضرب میکشه دیگه . در حالی که اژدها باید دو سه ضرب بهت بزنه تا بمیری .
    یادمه تو مستر اژدهای اول بازی رو یک ربع طول کشید تا کشتمش .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

بالاخره همه ی فایل های Skyrim HD رو دانلود کردم و نصب کردم،اول از هرچیزی بگم اگه سیستم قوی ندارید طرف این مود نرید.اگر هم بدجوری میخوایدش ورژن Lite رو دانلود کنید.کیفیتش 2 برابر معمولی هست ولی نه به اندازه ی Full ولی حتی Lite از مود رسمی HD Bethesda کیفیت بهتری داره.خود سازنده ی این مود سیستمش اینه و روی 1080 بازی میکنه و Win 64 bit پیشنهاد میکنه.
    CPU: Intel Core i7 2600K
    GPU: nVidia GTX 570 1.25 GB
    RAM: 8GB
    سیستم من اینه:
    CPU:Intel Core i3 2120 3.3 GHZ
    GPU:NVIDIA GTX 550 Ti 1G
    RAM: 4GB
    Win:7 Ultimate 64bit
    و در رزولوشن 1024*1280 بازی میکنم و روی Ultra و صد البته به Skyrim Prefs هم دست زدم تا کیفیت کمی بالاتر بره و علاوه بر این مود،مود Improved NPC Clothing هم دارم که لباس NPC ها رو بهتر میکنه.
    گفته شده اگر گرافیکتون زیره 1 هست نسخه ی Lite رو میکشه.البته بستگی به سایر قطعاتتون هم داره.
    4 فایل در این مود وجود داره.
    Misc:شامل بازتاب،آب،آسمان و لباس ها و چیز های کوچک دیگر مثل میز آهنگری یا گاری.من لباسش رو برداشتم چون مود لباس دارم.
    Landscape:مناظر رو شامل میشه.
    Dungeons:شامل مقبره های Dwemer و زمین.
    Towns:این هم شهر ها رو بهتر میکنه.شهر ها شامل: Whiterun, Windhelm, Markarth, Solitude البته شهر های کوچک هم مثل Riverwood و یا Dawnstar هم شامل میشه ولی اصلش اون ها هستن.
    برای کل این 4 فایل یه ورژن Lite هست یه ورژن Full
    حالا بریم سراغ فریم های که من توی محیط های مختلف گرفتم مثل محیط باز،شهر Markarth و..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شهر Markarth از نمای کلی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این تصویر قطرات آب و درخشش خورشید به چشم میان.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این غار کمترین فریم من بود.فکر کنم مشکل از خود غار باشه چون حتی بدون هیچگونه مود 30 تا فریم میگیرم درش.
    کلا این غار کمترین فریم من در کل بازی هست.چه با مود چه بدون مود.فکر میکنم برای نور پردازی و سایه های خود این غار باشه.(اسم غار Darkshade)
    من هنوز متوجه کار فایل Landscape نشدم.چون مناظر به نظر همون هست فقط فریم رو 4-5 تا اورده پایین.شاید غیرفعالش کردم یا Lite اش رو دانلود کردم.ولی 3 فایل دیگر تغییر واضحی ایجاد کردن.
    لینک مستقیم ورژن Full در صفحه ی قبل قرار داده شده میتونید استفاده کنید تصاویر بیشتر به همراه مقایسه Bethesda HD و این مود و بازی عادی در لینک مود

14. این کاربر از Little Sparrow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

جالبه من خودم این skyrim hd رو داشتم ولی به صورت bsa که همه رو با هم درش بود
    و حالا به صورت جدا جدا هم دانلود کردم و در Textures گذاشتم
    نصب همه این ها بازم فریم من رو بین 55 تا 60 نگه میداره(v sync روشنه پس بیشتر 60 نمیره) ولی بعضی این مود ها که اصلا ربطی به فریم ندارند حسابی گند میزنند تو بازیم و میشه 20 تا فریم
    دیشبم بازی رو بالاخره تموم کردم و اخرش خیلی زیبا بود ولی الان دیگه حال کوئست های فرئی رو ندارم چون هر چی باقی مونده از این هاست که باید چند تا از یه ایتم جمع کنم برا یه نفر ببرم
    ولی یادم رفت خوب Hall of Valor رو بگردم ببینم کی هست توش زود اودم بیرون احتمالا یه بار دیگه اونجا برم این نگهبانش هم خیلی ضایع بود میگه باید قدرتت رو تست کنم بعد با یه shout یخ زد خیر سرش یعنی nord هم بود؟ احتمالا چون لباس درست درمون نداشت اینجوری شد
    خلاصه بازی خیلی کم بود(حالا دو هفته است دارم روزی 6 7 ساعت بازی میکنم ها) و حالا منتظر Dlc و نسخه بعدم
    یه نکته جالبی هم که داره ادامه بازی اینه که Odahviing گفت هر وقت صدام کنی اگه بتونم میام کمکت پس دیگه کمک یه درگون رو هم داریم در اینده

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

جالبه من خودم این skyrim hd رو داشتم ولی به صورت bsa که همه رو با هم درش بود
    و حالا به صورت جدا جدا هم دانلود کردم و در Textures گذاشتم
    نصب همه این ها بازم فریم من رو بین 55 تا 60 نگه میداره(v sync روشنه پس بیشتر 60 نمیره) ولی بعضی این مود ها که اصلا ربطی به فریم ندارند حسابی گند میزنند تو بازیم و میشه 20 تا فریم
    دیشبم بازی رو بالاخره تموم کردم و اخرش خیلی زیبا بود ولی الان دیگه حال کوئست های فرئی رو ندارم چون هر چی باقی مونده از این هاست که باید چند تا از یه ایتم جمع کنم برا یه نفر ببرم
    ولی یادم رفت خوب Hall of Valor رو بگردم ببینم کی هست توش زود اودم بیرون احتمالا یه بار دیگه اونجا برم این نگهبانش هم خیلی ضایع بود میگه باید قدرتت رو تست کنم بعد با یه shout یخ زد خیر سرش یعنی nord هم بود؟ احتمالا چون لباس درست درمون نداشت اینجوری شد
    خلاصه بازی خیلی کم بود(حالا دو هفته است دارم روزی 6 7 ساعت بازی میکنم ها) و حالا منتظر Dlc و نسخه بعدم
    یه نکته جالبی هم که داره ادامه بازی اینه که Odahviing گفت هر وقت صدام کنی اگه بتونم میام کمکت پس دیگه کمک یه درگون رو هم داریم در اینده
    من ماموریت اصلی رو که اصلا نمیرم.فقط فرعی
    Odahviing هم با یه Shout احضار میشه.اینده نمیخواد دیگه.بعدش سیستمت چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •