اونطوری که گفتن بالای 1 سال با 1 سال هیچ فرقی نداره و همه بانک ها باید سود 22 درصد بدن (( چه 1 ساله چه 10 ساله ))
اونطوری که گفتن بالای 1 سال با 1 سال هیچ فرقی نداره و همه بانک ها باید سود 22 درصد بدن (( چه 1 ساله چه 10 ساله ))
بانک مهر اقتصاد که هنوز موسسه هست روز شمار امروز پرسیدم همون 18 درصد رو میده
یعنی موسسه ها زیر بار نمیرن
سلام
میدونین اصل ماجرای کم شدن سودها از کجا آب میخوره ؟
دهها سال بانکهائی مثل ملی و سپه و صادرات و تجارت , مخ مردم رو زده بودند و بهشون قبولانده بودند که سود بانکی 3% و 6% 7% هست و دهها سال تریلیونها تومن سود سرشار به جیب زدند به خاطر چندرغاز سودی که به مردم میدادند .
کم کم موسسه ها و بانکهای خصوصی راه افتاد و طمعشون کمتر از اونها بود و حاضر شدند سود 14% و 16% بدند به مردم تا مردم پولهاشون رو در بانکها و موسسه هاشون سپرده گذاری کنند .
با این کار پولهای زیادی از بانکهای ملی و سپه و صادرات و غیره خارج شد و رفت توی بانکها و موسسه های تازه تاسیس و ضربه ی بزرگی وارد شد بهشون هم ناراحت بودند که چرا بازارشون رو خراب کردند با سودهاب بالا .
هم ناراحت بودند که مردم بیدار شدند و فهمیدند که سودی که دهها سال میگرفتند اون هم با شرایط سخت اصلاً ارزشی نداشته و سرشون رو کلاه گذاشته بودند
هم اینکه سرمایه ها از اون بانکهای اولیه خارج شد .
بعداً تصمیم گرفتند با بانکها و موسسه های تازه تاسیس مقابله کنند .
به دولت و بانک مرکزی فشار آوردند که مردم رو از سپرده گذاری در بانکها و موسسه های تازه تاسیس بترسونند اما موفق نشدند
بعدش مجبور شدند سودها رو یکدفعه ببرند بالا چون دیدند همه دارند سرمایه هاشون رو میکشند میبرند اونجا .
اما باز هم حریف بانکها و موسسه های تازه تاسیس نشدند
ترفند جدیدشون تلاش برای یکسان سازی نرخ سودها بود تا از سقوطشون و ورشکستگیشون جلوگیری کنند .
حتی همون سودهای روزشمار 20% به بالا هم چندرغاز بود در مقابل سود سرشار موسسه ها و بانکها اما باز هم طمعشون کمتر از بانکهای قدیمی بود .
درود
بانک شهر که کوتاه مدت 18 میداد 2 روز هست که 10 کرده
موسسه کوثر هنوز کوتاه مدت 24 باز میکنه اما میگه تا 6 ماه دیگه بیشتر نمیتونیم بدیم و برای یک سا له 25 و پنج ساله 26 هنوز باز میکنه
الان هنوز 24 درصد سود میده؟
به نظرت فردا برم باز کنم؟
حسابهای روز شمار متصل به عابربانک برخی بانکها 19% و 20% بود... آیا الان درصد اونها کم شده به 10% ؟ به این دلیل این سوال رو پرسیدم چون رئیس یک بانک به من گفت شما قبلا برات کوتاه مدت روزشمار باز کردیم متصل به عابر بانکته یعنی میتونی باش کار کنی و الان همون سود 20% رو میگیری و کد اونها فرق میکنه و از شنبه به بعد هر کسی حساب باز کرده با نرخ جدید شده!! ولی بانکهای دیگه همشون نرخ حساب کارتاشون رو 10% کردن!! جریان چیه دقیقا!!!!؟؟؟؟
اگه میخوای باز کنی یک ساله باز کن 25 هست --
من رفتم بانک دی .
کارمندش گفت حساب قبلی داشتی گفتم اره گفت همون 20 درصده![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)