تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 860 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

زمانی که من با پلی استیشن یک بازی میکردم یه سری کدهای گیم شارک وارد کردم ، یکیش پوکت استیشن بود . به کوله پشتی اضافه شد ولی نمیشد ازش استفاده کرد ، بعضی ها میگن منظور از این وسیله تو بازی یه چیزیه مثل مموری کارد ولی من اینطور فکر نمیکنم .

سلام دوست من

خواستم بپرسم که به کوله، بخش ابزار ها اضافه کردید یا بخش نگهداری آیتم ها (بالا یا پایین؟).

البته باید بگم که عملا هیچ کاری انجام نمیده و اینی که داخل کوله اومده فقط یک عکس هست!

فکر کنم توی همین تاپیک خوندم که یکی از عزیزان گفته بود که در نسخه ی ژاپنی (اون ژاپنی دختره نه... همین بازی فقط همونی که در ژاپن ریلیز شده) این آیتم کار میکنه.

در آغاز فعالیت snake_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوست من

خواستم بپرسم که به کوله، بخش ابزار ها اضافه کردید یا بخش نگهداری آیتم ها (بالا یا پایین؟).

البته باید بگم که عملا هیچ کاری انجام نمیده و اینی که داخل کوله اومده فقط یک عکس هست!

فکر کنم توی همین تاپیک خوندم که یکی از عزیزان گفته بود که در نسخه ی ژاپنی (اون ژاپنی دختره نه... همین بازی فقط همونی که در ژاپن ریلیز شده) این آیتم کار میکنه.
    این کدها جاهای مختلفی داشت مثلا میتونستی تو صندوق بذاریشون یا تو کوله ولی نه تکون میخوره نه قابل استفاده بودن .

اقاي snake
    اين ايتم هايي كه گفتي به جز استيشن هيچ كدوم واقعيت ندارن اگه داران يه عكسي بذار
    تا اونجاي كه من الان يادم مياد ايتم هاي مخفي چندتاشون اينان:البوم عكس اهالي-استيشن-گل هاي كه مربوط به گاوهاومرغ هاست علاوه براين تاحالا كسي ادعا ديدن كمدannنداشته
    اگه خواستي رمزشوبرات بذارم
    منم نگفتن وجود دارن ولی یه جا خوندم بعد از سال سوم میشه اینا رو بدست آورد (دستگاه آب پاش و وجین) هر کدوم 15 الماس سبز ولی همیشه سوال اینجا بود که نمیشه بیشتر از 9 آیتم حمل کرد . امان از دست این لوحه خانه ، هنوزم کتاباشو دارم.

پروفشنال iman reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

خواندن لوحه خونه باعث سردرگمي هاي زيادي وزمان زيادي ازبچه ها گرفته براي برخي نوشته هاش سعي كنيدنوشته هاي كه شك داريد به صورت سوال بيان كنيد تاباعث اتلاف وقت كساني كه اطلاع انچناني ازبازي ندارن نشه

4. این کاربر از iman reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت snake_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوتا خبر جالب دارم :
    تمام ورژن های هاروست مون بک 2 نیچر رو چک کردم ، تو هیچکدوم حرفی از شهر زده نشده .
    دوم اینکه یه ویدئو تو سایت یوتیوب پیدا کردم که دموی آخر بازی بعد از سه سال رو نشون میده . خودتون ببینین نکته جالب اینه که بعد از سه سال یا بازی تموم میشه که نتیجه ی بده یا میتونین بازیو ادامه بدین اگه خوب نتیجه گرفته باشین . آخرین نکته هم اینکه تو این فیلم طرف با کارن ازدواج کرده آخرش کارن میگه من همون دخترم که اول بازی بود رو کوه آهنگ میخوندن(البته فکر کنم با هرکی ازدواج کنه آخرش همینو میگه!)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوتا خبر جالب دارم :
    تمام ورژن های هاروست مون بک 2 نیچر رو چک کردم ، تو هیچکدوم حرفی از شهر زده نشده .
    دوم اینکه یه ویدئو تو سایت یوتیوب پیدا کردم که دموی آخر بازی بعد از سه سال رو نشون میده . خودتون ببینین نکته جالب اینه که بعد از سه سال یا بازی تموم میشه که نتیجه ی بده یا میتونین بازیو ادامه بدین اگه خوب نتیجه گرفته باشین . آخرین نکته هم اینکه تو این فیلم طرف با کارن ازدواج کرده آخرش کارن میگه من همون دخترم که اول بازی بود رو کوه آهنگ میخوندن(البته فکر کنم با هرکی ازدواج کنه آخرش همینو میگه!)

سلام...
    من یادم میاد دقیقا واسه من همینجوری تموم شد...
    با کارن ازدواج کرده بود و شهردارم از دستش راضی بود...
    این شهرم اون زمون بد منو درگیر کرد!
    تا رفتم Support Center بازی یه میل زدم...
    یارو گفته فکه و تمام!
    فقط من یادمه کد یه کتاب تو بازی زدم که راجع به رستاییها نوشته بود.
    زندگی هرکدوم رو.
    با همین کدهای لوحه خانه...
    کد رو زدم.
    اومد
    نتونستم استفاده کنم
    سیو کردم
    اومدم
    کار کرد!
    کسی این کتابرو دیده؟

پروفشنال MohammadZero's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    .!ABADAN!.

پيش فرض

سلام...
    من یادم میاد دقیقا واسه من همینجوری تموم شد...
    با کارن ازدواج کرده بود و شهردارم از دستش راضی بود...
    این شهرم اون زمون بد منو درگیر کرد!
    تا رفتم support center بازی یه میل زدم...
    یارو گفته فکه و تمام!
    فقط من یادمه کد یه کتاب تو بازی زدم که راجع به رستاییها نوشته بود.
    زندگی هرکدوم رو.
    با همین کدهای لوحه خانه...
    کد رو زدم.
    اومد
    نتونستم استفاده کنم
    سیو کردم
    اومدم
    کار کرد!
    کسی این کتابرو دیده؟
    اصلا خودت می فهمی چی میکی ؟!
    کدوم کتاب؟
    راجب کدام کتاب حرف می زنی کتاب لوحه خانه!!؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

اين كتاب روباتوجه به رمز گيم شارك مي توني ببيني ولي هنوزكسي نمي دونه چه جوري ميشه توبازي بدست بياري

بچه ها من سوال داشتم فقط بهم زوذ زود زودجواب بدين
    دخترازمن تخم مرغ خواست منم بهش دادم(يه روزيادم رفت ولي فرداي كه باز دادم ازم قبول كرد)
    حالا يه ابهام دارم كه دراخرازت تشكرمي كنه يانه اخه يادم ميادازت تشكرمي كنه ولي اينباربعدازدادن تخم مرغ ها تشكرنكرد
    اگه اشتباه مي كنم بهم بگين

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه قلب آن (حداقل) صورتی باشه میاد و ازت هر روز سه تا تخم مرغ می خواد تا وقتی که خودش بگه بسه!! . اینکار هم بیشتر برای افزایش هرچه سریعتر قلبش مناسبه

قضیه ی کامل Ann :

بعد از اینکه قلب آن را صورتی کردید:

اول باید سه تا مرغ تخم گذار داشته باشی. وقتی آن صبح زود می آد، تو هر جوابی که بهش بدی، 1000 درجه از قلبش کم میشه!!!! و اگه روز اول بهش تخم مرغ ها رو بدی، اون 1000 درجه اضافه میشه. اگه قبل از ظهر (یا قبل از ساعات 3 یا پنج ظهر) بری پیشش و تخم مرغ ها رو بدی، 450 گرم بهت طلا میده. و اگه بدون تخم مرغ بری، میگه ساعت پنج دوباره برگرد. اگه نتونی تخم مرغ ها رو هر روز بدی، (باید توجه داشته باشی که روزهای فستیوال حساب نیست و در این روزها نباید بهش تخم مرغ بدی) و صد البته اگه فقط یک روز نتونی این کار رو بکنی، دیگه امیدی نیست و دموی پیوسته کلا قطع میشه. و اگه تا آخر هفت روز رو بهش تخم مرغ بدی، باز هم +1000 به درجه قلبش اضافه میشه. و دمو به خوبی و خوشی تمام میشه... بازم میگم که روزهای فستیوال کلا حساب نیستند و در اون روز نباید تخم مرغ ببری و در عوض باید یک روز دیگه این کار رو بکنی. و حتما این کار رو پیوسته انجام بده.

بای

10. 2 کاربر از Leyth بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aroosak_kooki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

12 Ann & Cliff in bar

آخرین نکته هم اینکه تو این فیلم طرف با کارن ازدواج کرده آخرش کارن میگه من همون دخترم که اول بازی بود رو کوه آهنگ میخوندن(البته فکر کنم با هرکی ازدواج کنه آخرش همینو میگه!)

سلام
    درسته در آخر با هر کی ازدواج کنی همین حرف رو میزنه و فرقی نمیکنه که کدوم دختر رو انتخاب کرده باشی ...

خوب اینم عکس Ann & Cliff در بار:

12. این کاربر از aroosak_kooki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام به همه بروبچه
    به طور تصادفي به يه چيزرسيدم
    براي ديدن اين دمو دموي كه مي گم دوراه وجودداره
    1-سال اول درمسابقه شناشركت كنيدوبرنده شيدتاروزدوم گاوفروش بياددرباره گم شدن نوه اش حرف بزنه
    2-سال اول در مسابقه شنا برنده نشيدتا روزدوم درساعت بعداز5 بعدازظهر به مسافرخانه رفته تا دموجديد كاي روببينيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •