تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 507 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

امروز یه تجربه ی خیلی جالب داشتم، برای گفتن تجربه م، یه اتفاق رو تعریف میکنم:

امروز داشتم با شخصی درباره ی اهمیت عکس العمل های درست در مقابل برخورد های ناخوشایند، حرف میزدیم و

طرف هم ازین افراد خود شیفته که از هر جمله ش 10 بار میگه، میدونی، من...فلانم،میدونی، من ...و من... و .... .

ولی ازین دسته اشخاص که از طرز برخورد و فن بیان قابل توجهی بهره منده.

خیلی برام جالب بود، دیدید واقعا میگن: تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟! در مورد این اشخاص صدق میکرد.

دقیقا نذاشت یه روز بگذره، در برابرِ یه واکنش و یه برخوردی از فردی که بهتر از این هم ازش انتظار نمیرفت و میتونست با سکوت و بی محلی،

باعث بشه همه انرژی منفی به خود شخص برگرده، برخوردی کرد که در واقع من موندم که پس این همه من همیشه مراعات میکنم و اینا چی شد پس!

منکه تا بحال چنین برخوردی حتی از بچه هایی که ادعایی تو برخورد مناسب و... ندارن، ندیده بودم. ( البته کاری با مقصر و ... ندارم. )

( البته این یه مثال بود، مصداق افرادی که چقدر نظراتشون درباره برخورد و زندگی و آداب معاشرت و.. ایده آل هست ولی موقع عمل -0- اند. )

تجــــــــربه:

«یه بار یکی از اساتیدمون یه حرف خیلی خوب زد، گفت: بنا بر اینکه من استادتون هستم و یک فردی که براش احترام قائلید، نمیشه
    با اطمینان گفت که تمام رفتار ها، حرکات، حرف ها و نظرات من درسته.

این خوب هست که با دوستی تبادل نظر کنیم و تاثیرات مثبتی از این بحث بپذیریم، ولی بنا بر این که طرف خیلی خوب حرف میزنه و یا
    میدونه کار درست چی هست نمیشه تصمیم گرفت که: پس رفتار خودش درسته یا کلا انسان درستی هست.
    »

اتفاقا یه جمله ی مرتبط با تجربه ی من دیدم یک بار دوستی، تو تاپیک "انرژی مثبت" گذاشته بود:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عاشق طرز فکر آدم ها نشید، آدم ها زیبا فکر میکنند، زیبا حرف میزنند، ولی زیبا زندگی نمیکنند.

«رومن پولانسکی»

2. 12 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

درسته که نمیشه انتظار داشت همه در مورد همه چیز اطلاعات داشته باشند اما بنظرم برای یک دانشجو خوب نیست که مفاهیم ابتدایی ساده رو ندونه مثلا ندونه مرورگر یعنی چی یا بلد نباشه کلا پاورپوینت چی هست و چجوری باید باهاش کار کرد و...
    باور کنید ادم متاسف میشه اینا رو برخورد داشتم که میگم .درسته جامعه خیلی در حال ترقی و پیشرفت هست اما متاسفانه این موارد هم زیاده
    پس بنظرم بیایم و هممون حتی شده در حد دونستن مفاهیم اولیه یک دید کلی نسبت به مسائل داشته باشیم(حتی با وجود گستردگی مطالب و مسائل!)
      محتوای مخفی: اعتراف 
    مثلا یکی از مسائلی که واقعا وقت و حوصلش نبود دنبال کنم و افسوس دارم ازش... شخصا در مورد مکاتبی که در فلسفه وجود داره هیچ اطلاعی ندارم مثلا میگن طرف ...ئیسم هست دقیقا نمیدونم یعنی چی و این خیلی بده
    یا سیستم عامل لینوکس
    و خیلی مسائل و چیزای دیگه

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بیخودی دور خودتون رو با افراد مختلف با عنوان دوست شلوغ نکنین . بعضی ها فقط در ظاهر دوستن و هیچ کدوم از ویژگی های یک دوست رو ندارن .
    دوستانتون رو از بین بهترین ها انتخاب کنید . حتی اگر تنها تعدادشون به سه یا چهار نفر رسید .

کـاربـر بـاسـابـقـه rozbeh85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

توی مسافرت های هوایی بالای 20 ساعت (چندین کانکشن) سعی کنید در غذا خوردن داخل هواپیما و سالن ترانزیت مراعات کنید، از خوردن مواد نیمه پخته، تخم مرغ و حبوبات پرهیز کنید.
    سعی کنید با بیسکویت و آبمیوه خودتان را سیر کنید تا به مقصد نهایی برسید.
    اگر در بین راه دچار مسمومیت شدید و نتوانستید هیچ دارویی تهیه کنید بهترین راه حل محلول او آر اس است.
    آب معدنی بخرید و داخل یک لیوان یک قاشق سوپ خوری شکر، دو تا سه قاشق نمک، و برای مابقی راه غیر از این محلول هیچی نخورید تا بیرون روی قطع شود و بتوانید این مسیر زیاد رو تحمل کنید.

6. 12 کاربر از rozbeh85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

اینکه عادت کنیم به یادداشت نوشتن خیلی در پیشرفت در برنامه‌ها مؤثر هست.

مثلا یادداشت برنامه‌های روزانه، کارایی که باید انجام بدیم، حساب و کتاب‌ها و حتی آرزوها...

8. 10 کاربر از s_paliz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

ممکن هست ادم هایی باشند که دروغ بگند به شما تهمت بزنند حسادت کنند یا پشت شما به دیگران حرفایی بزنند در قبال این اشخاص

فقط و فقط سکوت کنید ( سکوت مطلق ) به این دلیل که خودشون خودشون رو رسوا میکنند اما از بودن اون اشخاص خوشحال باشید به

مسایل از بعد سومی نگاه کنید بودن هر شخص یعنی کشف یک نگرش جدید یک دنیای جدید ممکن هست اون شخص در مورد یک مساله

علمی .تخصصی .احتماعی و... از یک بعد دیگری نگاه کنه اینجوری شما دنیای جدیدی رو کشف میکنید هر شخصی مطمینا در یک زمینه ای

اطلاعاتی جالا کم یا زیاد باید داشته باشه اینجوری شما پیشرفت میکنید فقط و فقط روی پیشرفت ( کاری / اطلاعاتی ) تون فوکوس کنید اون

شخصی که روی مسایل حقیرانه تمرکز کنه هرگز پیشرفت نمیکنه روح پیشرفت با کشف دنیاهای جدید امیخته . هر نگاه هر نگرش= کشف یک

دنیای جدیدتر . . و همین کشف دنیاهای جدید تو محیط های علمی / کاری/ فرهنگی / سیاسی و و و.. شما رو متمایز میکنه از بقیه

و در مورد اشخاصی که بدون اینکه شما رو بشناسند باهاتون سلام علیک داشته باشند تنها و تنها بر اساس تعریف شخص ثالث شما رو قضاوت

کنند هم سکوت کنید به این دلیل که مطمینا شخصی که نشناخته قاضی میشه و قضاوت میکنه ثابت میکنه ارزشمند نیست

در نتیجه :

هر مکانی رفتید سعی کنید از قفط و فقط پیشرفت کنید و یادمون باشه پیشرفت هر شخصی در حقیقت پیشرفت خود ماست بیایید یک

زنجیره کنیم با هم بخندیم و با هم رشد کنیم !

ادم منفعل با مرده هیچ تفاوتی نداره . ./

.

10. 6 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببخشید دوستان.
    لطفا اگه تجربه در مورد شکست عشق دارید، بگین... آحه خیلی به خاطر این مساله گرفتارم!

...

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

هیچ وقت به خودتون نگید که من ذاتی "فلان جور" هستم ، مثلآ نگید که که :
    من ذاتی اعتماد به نقسم پایینه.
    ---ذاتی زود عصبی میشم
    --------پشتکارم کمه ...
    -------- سرکلاس نمی چیزی نمی فهمم
    -------- کم رو هستم
    -------- اجتماعی نیستم
    -------- توی فلان درس خوب نیستم
    -------- توی هر کاری مشکل دارم
    و ...
    شاید تو یکی از این زمینه ها و یا هر زمینه ی دیگه ای همیشه اینجوری بودید و به خودتون گفتید من ذاتآ همینجوری هستم ، و حتی دور و اطرافیانتون هم تایید کردن و شاید حتی اونا خودشون بهتون اینجور چیزا رو گفتن.
    اما هر کدوم از این صفت ها و یا هر جور دیگش رو که دارید ، بدونید که قابل تغییر هست ، اون هم با تمرین !! مثلآ آدم کمرویی هستید و می ترسید که تو یه جمع خونوادگی و یا با حتی با جنس مخالف صحبت کنید و بحث کنید ، برای تمرین خودتون رو وادار کنید که این کار رو انجام بدید ! یعنی مثل یه جور امتحان ، چند بار که از " عمد " انجام بدید این مشکل برطرف میشه . یا مثلآ کمرو هستید و یا اعتماد به نفستون پایینه و مثلآ با تنها راه رفتن تو یه جمع ( مثلآ حیاط دانشگاه ) مشکل دارید از عمد این کار رو انجام بدید ، بعد از یه مدت می بینید که همه چی داره عادی میشه. اینا فقط چند تا مثال جزئی بود ، و تو چند زمینه ی مختلف تست کردم و به واقعآ به این نتیجه رسیدم ، خیلی چیزا رو میشه تغییر داد ، واقعآ خیلی چیزا !

13. 6 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یکی از دوستان از شکست دعشقی گفت منو برد به اون روزا...کدوم روزا ؟ همون روزا

تو زندگی هر کسی جدایی پیش میاد...
    اولین نکته این هست که دفکر نکنم فقط ما دچار این مشکل هستین.مطمئنا هم نسلهای ما و شما این حس تلخ رو تجربه کردن

دوم اینکه نباید انتظار داشته باشین که تلخی این شکست یک شبه از بین بره ...یه نظرم یه پروسه زمانی لازم داره تا احساسات فروکش کنه

سوم اینکه بهتره بیشتر به اتقاقاتی که افتاده فکر کنی...عقلانی و منطقی...اینطوری متوجه میشی که چرا جدایی پیش اومده!!!خیلی ها تا مدت زمانی طولانی نمتونن چرایی این چرا رو پیدا کنند...

چهارم اینکه باید سعی کنی تو این مدت خودتو مشغول کنی...با مطالعه...با ورزش...

پنجم اینکه از مکانها و زمانها و هر چیز و ناچیزی که شمارو یاد اون رابطه میندازه دوری کنید

ششم اینکه با کسانی که شکست عشقی رو تجربه کردن صحبت کنید...حرف بزنید...اونا میتونند خیلی کمکت کنند...

هفتم اینکه یه مروری به رفتاها و انتظارات و توقعات خودت داشته باشی...معمولا انسانهای خودشیفته و خود رای شکست عشقی رو سخت تر تحمل میکنند...چونکه انتظار این رو ندارن که کسی قبولشون نداشته باشه!!!

هشتم اینکه از این به بعد پخته تر در قبال رابطه های بعدیت عمل کن...شما دیگه نباید شکست عشقی دیگه ای رو تجربه کنی !!!

نهم اینکه اعتماد به نفست رو که 100 درضد صدمه دیده رو ترمیم کن...

دهم اینکه توکل به خدا و یاری جستن از او و اهل بیت رو فراموش نکن...شاید دلیل خیلی از این شکستها این باشه که سیره اهل بیت تو زندگی خیلهامون فراوش شده !!!

15. 13 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ببخشید دوستان.
    لطفا اگه تجربه در مورد شکست عشق دارید، بگین... آحه خیلی به خاطر این مساله گرفتارم!

...
    شکست عشقی!
    به نظر من این واژه اساسا اشتباه هست
    اگه عشق!در کارباشه که توش شکستی نیست(مگر انکه دست تقدیر دوتا به اصطلاح عاشق رو از هم جدا کنه)
    اگر هم شکست باشه (یعنی یکی از طرفین باعثش باشن)که این دیگه عشق نیست.هست؟!
    درکل به نظرم نباید مشکلات رو بیش از حد بزرگش کرد.یه اتفاقی بوده که افتاده حالا ازین به بعد باید به فکر جبران بود اینکه آدم بشینه هی بره توی فکر هیچ چیزی رو عوض نمیکنه و برعکس وضعیت رو ازون چیزی که واقعا هست وخیم تر میکنه.
    توی این مدت هم باید یه جوری آدم خودش رو سرگرم کنه(البته با چیزای خوب)
    زیاد نباید سخت گرفت.فرصت ها و آدم های زیادی توی زندگی هر فردی هست بهتره بجای درجا زدن و فکرهای بیهوده کردن به فکر پیشرفت بود
    Last edited by unknown47; 18-12-2013 at 13:30.

17. 6 کاربر از unknown47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •