تو تهران فکر کنم کوچه مروی دیدم.ولی یادم نیست کدوم مغازه بود.
از لحاظه بو نسبت به توالتش فرقی کرده؟
تو تهران فکر کنم کوچه مروی دیدم.ولی یادم نیست کدوم مغازه بود.
از لحاظه بو نسبت به توالتش فرقی کرده؟
7-8 ماه پیش تمام مروی رو گشتم پیدا نکردم.
تا حالا از نمونه پرفیومش نداشتم که بدونم.
ولی اگر پیدا بشه ندیده میخرم
دوستان از اسکادا کاری داشتید یا تست کردید؟چند وقته دوست دارم یکی از این برند بگیرم.![]()
میشه بدونم بر چه اساس دوست دارید یکی از این برند بگیرید؟
دروغش اینه که از اسمه برندش خوشم میاد
ولی سنتیمنت رو بو کردم بدم نیامد.![]()
کلا اسکادا محصولات شاخی نداره و رایحه های منحصر به فردی تولید نکرده. به نظر من پولتون رو روی کارهای بهتر زووووم کنید
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
به طرفداران محترم اجمل عرض میکنم که محصولات جدیدی پرفیوم شاپینگ قرار داده که دیدنشون برای این جمله از طرفداران اجمل خالی از لطف نیست!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من از راهنمایی جنابعالی تشکر میکنم . فکر میکنم آنتئوس شانل هم ادکلن مناسبی برا من باشه نظرتون چیه؟ لطف میکنید چند تا از بچ نامبر هایی که بوی بهتری دارند رو بفرمایید چون شنیدم آنتئوس هم بچ نامبرهای مختلفی از لحاظ رایحه داره. با تشکر
Last edited by saeed_goodboy63; 14-01-2012 at 22:02.
دوست گرامی فکر کنم منظور ایشون آونتوس از برند کرید هست. آنتیوس از برند شنل هست و کاملا متفاوت![]()
دوست عزیز منظور بنده همون آنتئوس شانل بود(بدلیل تند بودن رایحه) خیلی تیزی ها ها!![]()
من در مورده هیچ برندی نمیگم بد هست.ممکنه خاص نباشه ولی خب برایه یه سری سلیقه ها ساخته شده.
نسبت به قیمتش بیارزه بسه.من خیلی از کارها رو به خاطر اینکه به قیمتش نمیارزه نمیخرم.مثلا جرجیو آرمانی و
گوچی و تام فورد یا... کارهایه خیلی تاپی دارن ولی وقتی قیمتارو مبینی برایه من که از خودم درآمدی ندارم
سنگینه
متاسفانه تو امر ادکلن کمکی از جایی نمیرسه و صدایه همه در اومده.پس باید چیزی رو بخرم که بعدا پشیمون نشم.
بدبختی به غیر از ادکلن دنباله چیزایه دیگه هم بودم و هستم و دیگه چیزی نمیمونه![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)