آخه به همه اینجوری دادن با امریه داشتن نداشتن کاری نداشتن!
آخه به همه اینجوری دادن با امریه داشتن نداشتن کاری نداشتن!
سلام
گفتم که جیره ی سرباز امریه فقط یک دست لباس یک جفت پوتین و دوجت فقط جوراب و اینجور چیزاست....
من نمیدونم اونجا چه خبره یا کدام ارگان شما هستی ولی فکر نمیکنم این روال کاری هیچ جای کشور متفاوت باشه
ما به شخصه زمانی که اموزشی ( سپاه ) رفتیم روی سر در بخش ساتر جیره ی هر سرباز رو نوشته بود و کاملا طبق همون به ما وسایل و.... دادند
که برای من سرباز عادی دو دست لباس و دو جفت پوتین و .... بود
شما باید پیگیری کنید همین الان وگرنه بعدا زیر بار نمیرند
من هم گروهان 531 افتادم
از ترمینال جنوب میتونی سوار مترو بشی
ایستگاه دروازه دولت پیاده شی
برو سمت ایستگاه کلاهدوز
کلاهدوز که پیاده شدی 500متر پیاده روی داره تا پادگان
ترمینال شرق نمیدونم ( هر جای تهران هستی کافیه که خودتو به مترو برسونی)
رژه که جلوی جایگاه میرید نهایتا 3 دقیقه شما تو باند رژه هستید و 40 ثانیه جلو امیر یا سردار یا هرکی رژه میرید ولی تمرینش روژی یک ساعت و یا بیشتر تمرین میکنید تا قشنگ هماهنگ بشید.
خب وسایل شما رو کامل ندادن در مورد لباس من نشنیدم جایی یه دست لباس بدن درمورد پوتین بعضی جاها همون اول دو تا پوتین میدن بعضی جاها اول اموزشی یه جفت میدن یه جفت دیگه هم اخر اموزشی بعضی جاها هم یدونه میدن مثل اموزشی خود ما ولی تو یگان که بودیم برا ما سر نه ماه یه جفت پوتین دیگه هم دادن.
تو اینجور مسایل ارتش خیلی دست و دلباز تر از نیرو انتظامی هست مثلا اگه صد سال تو نیرو انتظامی خدمت کنی محاله دو تا کلاه بهت بدن ولی خود من دیدم که به سرباز ارتش بعد از یه مدت کلاه نو بدن.
آقا این نواره رو باید خودمون بگیریم چون به ما هیچ چیزی نگفتن فقط لباس دادن و گفتن خداحافظ
حالا دوشنبه باید با لباس بریم ؟
این نوارو من خودم گرفتم + اون 8 ای که رو استین ها می زنی . رفتم امام حسین (ع) اونجا براتون سر ودست میشکنند
می تونید بدید لباس رو همه کاراش رو بکنند .
من دوشنبه با لباس می رم این طور متوجه شدم کلا دوست ندارم بهانه دست کسی بدم
Last edited by asemuna; 24-06-2011 at 15:33.
اره دیگه خودتون باید بزنید
دوشنبه هم حتما باید با لباس نظامی برین.... وگرنه دژبان اجازه نمیده داخل بشین
حالا من که شهرستانم چه کار بکنم ؟
والا نمی دونم تازه اتیکت هم باید بزنید .
چه شهری هستید اگر نسبتا بزرگ باشه احتمالا پیدا کنید .
یه عزیزی اگر بگه از ترمینال شرقم چجوری می تونم برم 01 متشکر میشم . هفته اولی از این ور باید برم
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)