ویکتور والدز شما رو هم دیدیم...
یا پپ توپ جمع کن!
ویکتور والدز شما رو هم دیدیم...
یا پپ توپ جمع کن!
کاری که راموس کرد و به ژاوی و پویول(دو بزرگتر) چک زد باعث شد حالم از تیم ملی اسپانیا به هم بخوره..
و حیف قهرمانی جام جهانی که به این تیم برسه..
حرکت رونالدو هم که چیز دیگه ای ازش انتظار نداشتم و حرکت والدز هم عکس العمل به اون حرکات بود و غیر قابل دفاع
بدون در نظر گرفتن انجمن و دیگران، حذف توهین حق (وظیفه در قبال) دوستان رئالی بود و تذکر حق شما. برخورد جانبدارانه می تونست این باشه که نوشته نامناسب شما باقی بمونه و توصیه خصوصی هم بهتون نشه. اولی صورت خوشی برای هواداران تیم نداره و دومی زمینه برخورد با کاربر رو فراهم میکنه.
چرا حق؟ فکر نکنم طرفداری داشته باشیم که راضی به مثلا فحش کاربری طرفدار همون تیم (از دستش در رفته یا هر چی) باشه. واضحه اثر منفی داره. به نظرتون حرف خدایی هم هست فقط تصور کنید جواب نقل قول گرفته بشه "اینم ادب و فرهنگ هوادارای". اما تذکر که فقط زحمت نوشتن و ارسال داره برای چیه؟ جلوی کاربری رو گرفتن؟! راحت تر از اینکه چیزی نگید تا با خطای بعدی که معمولا سریع هم اتفاق میوفته کارش به محدودیت برسه؟! این سو استفاده است. نه فعالیت هایی که می کنید تا یوزری که شاید علایقشم خلاف شماست بیشتر و بهتر بمونه.
بحث رسیدگی مفصله. فقط بگم برداشتتون اشتباهه.
(Really Big News)Puyol cleared to play, will travel to Madrid
April 15, 2011کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی نوشت: اجازه بازی رو از تیم پزشکی گرفته.سه ماه دوری.
The Squad List: Valdés, Pinto, Fontàs, Puyol, Maxwell, Adriano, Piqué, Alves, Milito, Busquets, Keita, Xavi, Iniesta, Thiago, Dos Santos, Afellay, Pedro, Jeffren, Messi, Villa
Abidal و Bojan مصدوم و Mascherano محروم هم مادرید همراه تیمن.
Last edited by nw_nk; 16-04-2011 at 02:04.
پيش نوشت:
خيلي خوشحال شدم واقعا يه چيزي كم داشتيم
ولي خدا كنه توي اين بازي ثابت نره توي ميدون خيلي ريسكه
اين بازي ارزشش رو نداره
دقايق آخر بره داخل خيلي بهتره
هم بعد از سه ماه جو بازي دستش مياد هم احتمال مصدوميت دوباره به حداقل ميرسه
حالا شما خودتو کنترل کن اینجا تگری نزن، احتمالا بازی پرتغال - اینگلیس رو هم که دیدی، سر جریان رونی و رونالدو از تیم منچستر متنفر شدی!
+
خوب شد شما قاضی نشدی! وگرنه با قضاوتی که تو این پست ازتون دیدیم، رسما امیرالموئمنین رو میبردی زیر سوال!
الان شما خیلی بی طرف کار میکنی دیگه نه؟
جالبه، دیشب با یکی از دوستان که صحبت میکردم، حرف خوبی زد: هر وقت صلاح بدونن تاپیک رو میبندن! طرفدار تیم شما پست داد، نذاشتین ما جوابش رو بدیم، تاپیک رو قفل کردین...!
در هر صورت، نمیگم پست دوست ما صحیح بود، اما به کار خودت هم نناز که از بیخ و بن ایراد داره.
19 بازیکن دعوت شدند
اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:
بنزما و خدیرا در لیست حضور دارند.
ژوزه مورینیو 19 بازیکن را برای دیدار مقابل بارسلونا فراخواند.بنزما و خدیرا که هفته گذشته در لالیگا غایب بودند در لیست حضور دارند.گاگو و لاس به دلیل مصدومیت غایب هستند.گرانرو محروم است و لئون و کانالس بنا به تصمیم سرمربی تیم حضور ندارند.
لیست بازیکنان دعوت شده رئال مادرید:
دروازه بانان: کاسیاس ، آدان ، دودک
مدافعین: گارای ، آلبیول ، راموس ، کاروالیو ، په په ، مارسلو ، آربلوا
هافبک ها: ژابی آلونسو ، اوزیل ، دیماریا ، خدیرا ، کاکا
مهاجمین: رونالدو ، آدبایور ، هیگواین، بنزما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درنگ نکنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پی نوشت: دوستانی که با یوزر دوم فعالیت دارن مارو ساده فرض نکنن.
پویول به اوج بازگشت ولی بازی نمی کند
کاپیتان کاتالونیایی ها، بعداز حدود 3ماه دوری از میادین ورزشی به خاطر مصدومیت از ناحیه زانو به روزهای اوجش بازگشته است
سایت گل- خبر خوبی در رختکن بارسلونا به گوش می رسد. در آستانه دیدار حساس رئال مادرید و بارسلونا که امشب در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار می شود، کارلس پویول، کاپیتان کاتالونیایی ها آماده بازگشت به زمین چمن است.
آخرین بازی ای که پویول برای بارسا انجام داده، در روز بیست و دوم ژانویه بود که در بین دو نیمه دیدار تیمش مقابل راسینگ که با برتری 0-3 تیم کاتالان همراه بود، به دلیل آسیب دیدگی تاندون زانوی چپش مجبور به ترک زمین چمن شد و از آن زمان به بعد نتوانست تیمش را همراهی کند.
با این وجود، پویول روز جمعه با سایر هم تیمی هایش به تمرین پرداخت و آمادگی آن را دارد که در دیدار امشب مقابل رئال به میدان برود.
نام پویول در فهرست 20 بازیکن آماده بارسا قرار گرفته و البته بعید به نظر می رسد که گواردیولا در بازی امشب او را به میدان بفرستد
لیست بازیکنان فراخوانده شده به اردوی بارسا بدین ترتیب است:
دروازه بانان: والدس ، پینتو
مدافعان: فونتاس، پویول، مکسول، آدریانو، پیکه، آلوس، میلیتو
بازیکنان خط میانی: بوسکتس ، کیتا، چابی، اینیستا، تیاگو، دوس سانتوس، آفلای
فورواردها: پدرو، جفرن، مسی، ویا
By Ghazal Ziariکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2011/4/16
پپ گواردیولا: رئال از شانس بیشتری برای پیروزی در دیدار امشب برخوردار است
![]()
سایت گل- پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، معتقد است رئال مادرید در دیدار امشب از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردار است.
این دو غول اسپانیایی در حالی امشب در سانتیاگو برنابئو مقابل هم قرار خواهند گرفت که بارسا با 8 امتیاز اختلاف نسبت به رئال در صدر قرار دارد. در صورتی که بارسا به پیروزی برسد، قهرمان اش در رقابت های این فصل لالیگا تقریبا قطعی خواهد بود اما گواردیولا اعتقاد دارد تیم مورینیو از شانس بیشتری برای پیروزی در این دیدار برخوردار است.
او در گفتگو با نشریه مارکا گفت:" من همیشه احترام زیادی برای رئال قائل هستم. این رئال بهتر از تیم هایی است که ما قبلا مقابل شان قرار گرفتیم. آنها از شانس بیشتری برای پیروزی برخوردارند.بازیکنان رئال شوتزن تر، قوی تر، جسورتر و سریع تراز بازیکنان ما هستند. من هرگز تیمی مانند آنها ندیده ام. آنها می توانند با سه ضربه به گل برسند. ما برای اینکه موقعیت گلزنی پیدا کنیم باید بازی سازی را از والدس آغاز کنیم در حالی که آنها تنها سه ثانیه زمان نیاز دارند.
ما مشکلات زیادی در خط دفاعی داریم و بازگشت پویول خبر خوبی برای ماست. اما او تمرینات زیادی با تیم انجام نداده است. "
او همچنین در مورد مورینیو گفت:" او از کیفیت بالایی برای ارائه نمایش های متفاوت برخوردار است. او این کار را در مقابل ما فصل پیش با اینتر انجام داد. او در دیدار رفت با یک سبک بازی کرد و در بازی برگشت با سبکی دیگر. اومهارت زیادی در تغییر آرایش تیمش دارد."
مصاحبه با پیکه :بازی 0-5 یک اغراق بزرگ بود
![]()
سایت گل- اگر بخواهیم از بازیکنی به عنوان گزینه تعهد به ارزشهای بارسای گواردیولانام ببریم، آن کسی نیست به جز جرارد پیکه.او بازیکنی تکنیکی ولی قاطع است که بافوتبالی مدرن و متعهددرخدمت بارساست. بازیکنی که با فوتبالی تماشایی در دیدارهای ال کلاسیکو بازی می کند و آماده است تا دردیدار امشب هم نمایش خیره کننده ای را برای تیمش به اجرا بگذارد.او در گفت و گویی اختصاصی با ال موندو دپورتیوو به بررسی این دیدار تماشایی پرداخت
از نظر فیزیکی و روانی آماده اید تا درطول 18 روز آینده، 4بار مقابل رئال قرار بگیرید؟
این اتفاقی است که درتاریخ معاصرفوتبال هرگز رخ نداده ولی تیم و هواداران ما باید آماده این اتفاق باشند.بله، ما بایدگام به گام حرکت کنیم و بازی به بازی پیش برویم. خیلی از مردم حاضردر خیابان به اندازه مابرای این بازیها هیجان دارند
بامصدومان مهمی که درترکیب تیمتان دارید، هنوز به فتح هرسه جام فکر می کنید؟
دوست ندارم بیش ازحد درمورد سه جام صحبت کنم، چون هنوز راه زیادی باقی است.شرایط ما با8امتیاز فاصله نسبت به رئال در جدول لالیگا خیلی خوب است.ما در فینال جام حذفی و مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا هستیم ولی هنوز بازیهای مهمی که درآن برای فتح جام می جنگیم باقی مانده است.ما اعتماد زیادی به این تیم داریم. گرچه پویول و بویان و آبیدال نیستند ولی ما «بوسی»،میلیتو و ماسچرانو را داریم. من شخصا به این تیم اعتماد فراوانی دارم و اگر این طور نبود،هیچ وقت این را نمی گفتم.باید به این بازیکنان باور داشت.ما به فتح جامهای سه گانه هم ایمان داریم، هرچند که می دانیم که کار خیلی سختی است، چون تنها یک بار درتاریخ این اتفاق افتاده ولی الان شانس انجام این کار را داریم و باید برای رسیدن به آن تلاش کنیم.ا
خیرا مادریدی ها شک و شبهاتی را درمورد دوپینگ بازیکنان بارسا مطرح کرده بودند.این ماجراها را فراموش کرده اید؟
این موضوعی است که هیچ منطق و دلیلی پشت آن نبود. مردم داخل خیابان هم می دانند که ما کاملا سالم هستیم و هیچ وقت کاری غیرقانونی انجام نمی دهیم؛ چون این کارها با سبک کاری ما جور در نمی آید. مردم می دانند که این حرفها صحت ندارد
زمانی که دراردوهای تیم ملی با بازیکنان رئال روبرو می شدید، دراین رابطه صحبتی نکردید؟
نه.دراین باره حتی صحبت هم نکردیم. آنها ازپیراهن رئال دفاع می کنند و ما از پیراهن بارسا.درتیم ملی با هم متحد می شویم و برای پیروزی تیم ملی می جنگیم.همین.
برد 0-5 بارسا، یک نقطه عطف برای شما شده.نه؟
نه.هر بازی ال کلاسیکو سرنوشت متفاوتی دارد. بازی 0-5 یک اغراق بزرگ بود و واقعا فاصله دوتیم ، 0-5 نیست.آنچه درآن بازی رخ داداین است که گاهی وقتها، دربرخی بازی ها کنترل بازی را در دست می گیری و ممکن است کنترل کار از دست حریف خارج شود و تو این شانس را پیدا می کنی که چنین بردی را به دست بیاوری.ولی باتوجه به تاریخ بازیها، همیشه بازیهای ال کلاسیکو خیلی سخت بوده.
فکر می کنی بتوانید دریکی از دیدارهای پیش رو، نتیجه 0-5 را تکرار کنید؟
سعی می کنیم بازی را ببریم و پیروزی دراین بازیها برای ما کافی است. همین که بتوانیم به پیروزی برسیم، هواداران ما خوشحال خواهند شد
سندرو روسل، رئیس بارسا، پیش بینی کرده که درچند روز آینده یک 0-5 دیگر خواهیم دید
او این رابه شوخی گفته.
فینال جام حذفی را چطور می بینی؟
درفینال هراتفاقی ممکن است بیفتد. باید حداکثر تمرکز لازم را داشته باشیم و تمام ویژگی ها و نقاط قوت و ضعف رئال را بررسی کنیم تا بتوانیم اندکی بهتر از آنها باشیم و سعی کنیم موقعیتهای بیشتری برای پیروزی داشته باشیم.ولی در فینال بارسا- رئال، هراتفاقی ممکن است رخ دهد
به نظرت نتیجه دیدارشنبه شب،برنتیجه دیدار فینال جام حذفی تاثیرگذار خواهد بود؟
فکر نمی کنم که تاثیرزیادی داشته باشد. سه امتیاز این بازی خیلی مهم است ولی بازی «مستایا»،یک فینال است. مربی تیم در هریک از این دوبازی، تیم متفاوت و سازگار با شرایط را به میدان می فرستد.باید از او این سوال را بپرسید.
به خاطرمصدومیت پویول و بیماری آبیدال،تاثیر منفی ای برروح و روانتان داشت.نه؟
این ضربات محکمی بود که درجریان رقابتها به ما وارد شد. درابتدا «پویی» مصدوم شد و به نظر می رسید که فقط ده تا پانزده روز مصدوم باشد ولی مصدومیتش به درازا کشید و هنوز هم به روزهای اوجش برنگشته. بعد از آن نوبت به آبیدال رسید که این هم ضربه خیلی سختی بود.البته بلافاصله او مشکلش را با عمل جراحی حل کرد. هرچند که دراین فصل اورا نخواهیم داشت واو غایب خیلی مهمی است.چون واقعا خوب برای تیم بازی می کرد.فصل بعد منتظر اریک هستیم.
اوضاع فعلی پویول چطور است؟
او روز به روز بهتر می شودو تمریناتش را انجام می دهد ولی روند بهبودش کندتر از آنچه می خواستیم پیش می رود.امیدوارم که زود به جمع ما برگردد
زوج تو دراین بازی بوستکس خواهد بود.
بوسی مثل پویول سریع نیست ولی واقعا خوب حرکت می کند.او از نظر تاکتیکی بسیار باهوش است و می دانم که باید به سبک بازی اش عادت کنم و کاملا هوشیار باشم. ماسچرانو هم مثل اوست، خیلی سریع و خیلی هوشیار و بسیار باتجربه
تازگی ها خوب گل می زنی!
بله به نظر می رسد که جادوی مثبتی دارم. در روزهای اخیر یک گل زده ام.دردیدار با اتلتیکو در سپتامبر هم گلزنی کردم و در بازی با ویارئال و شاختار هم به گل رسیدم. باید ببینم که می توانم همچنان به تیمم کمک کنم.
اسم این جادوی مثبت شکیرا نیست ؟به نظر می رسد که جادوی مثبتی دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)