سلام
من بازی رو از دانلود ها دانلود کردم و اکستراکت کردم حالا وقاتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده
فایروال رو هم خاموش کردم بازی رو هم 2 بار حذف و دوباره نصب کردم...اینترنتمم هیچ موشکولی نداره!
میشه لطف بفرمایید بگید چشه؟!
سلام
من بازی رو از دانلود ها دانلود کردم و اکستراکت کردم حالا وقاتی بازی رو اجرا میکنم این ارور رو میده
فایروال رو هم خاموش کردم بازی رو هم 2 بار حذف و دوباره نصب کردم...اینترنتمم هیچ موشکولی نداره!
میشه لطف بفرمایید بگید چشه؟!
من وقتی با اینترنت مخابرات میام این ارورو میده البته دو سه باری اجرا کن حل میشه

منم از اینترنت مخابرات استفاده میکنم اما نمیدونم چرا چند روزه بدون VPN نمیتونم لاگین کنم!!!
برای شما هم اینطوریه؟
مخابرات اکثریت مشکل دارن بخاطر تایم اوت داره مشکل عجیب غریب به وجود میاد ..... من دارم تغییر میدم به پیشگامان
راستی اگر رانک afk کنی چیز حساب نمیکنی برد باخت منظورم؟ درست میگم؟
چون دیگه شورش در اوردن یکی از این به بعد بره بیرون من پشت میرم نزدیک 20-21 lose الکی فقط برای این afk لعنتی دادم
Last edited by Fusi0n; 22-04-2013 at 15:51.
نه والا چنین چیزی ندیدم منم خیلی چوب این لعنتیارو خوردم ولی چه میشه کرد![]()
پس یعنی حساب نمیشهنه والا چنین چیزی ندیدم منم خیلی چوب این لعنتیارو خوردم ولی چه میشه کرد
امروز که خوب بود 3 تا بازی برد یکی فقط یکی afk کرد دقیقه 5 من دیدم دیگه کاری نمیشه کرد دقیقه 10 رفتم بیرون........ ولی الان اون اتیش نداد![]()
منم اینترنتم مخابراتیه ولی برا یه بازی نمیتونم سرویس دهندمو عوض کنم(به دردسرش نمی ارزه)
50 بار اجرا کردم درست نشد بازم همون ارور رو میده
راه دیگه ای نیست؟ عوض کردن ای پی یا ...؟

برای من وقتی با اینترنت مخابرات لاگین میکردم مشکلی بوجود نمیومد پینگم 170 اینا بودش،اما الان بدون استفاده از VPN نمیتونم لاگین کنم واسه همینم پینگم که کمتر از 450 اینا نمیشه بدتر از اون دیسکانکنت هم میشم که کلا گند زده تو بازی هام!!
کلا بازی هامو بخاطر همین قضیه باختم!!
شما نمیدونید مشکل این لاگین شدن بدون استفاده از VPN از اینترنت ایرانه یا اینکه سرور RIOT نمیزاره که لاگین شدش؟
Last edited by mohsen.taherkhani; 22-04-2013 at 18:43.
تا مدتی مخابرات خوب بوده ولی بعد یک مدت که الان فکر کنم 4 ماهی میشه مشکلات مثل تایم اوت و اوفت سرعت تو بعضی ساعت به وجود میاد کلا راه حلی وجود نداره من چندین نرم افزار ... تست کردمبرای من وقتی با اینترنت مخابرات لاگین میکردم مشکلی بوجود نمیومد پینگم 170 اینا بودش،اما الان بدون استفاده از VPN نمیتونم لاگین کنم واسه همینم پینگم که کمتر از 450 اینا نمیشه بدتر از اون دیسکانکنت هم میشم که کلا گند زده تو بازی هام!!
کلا بازی هامو بخاطر همین قضیه باختم!!
شما نمیدونید مشکل این لاگین نشدن بدون استفاده از VPN از اینترنت ایرانه یا اینکه سرور RIOT نمیزاره که لاگین شدش؟
بعد الان سرویس https و VP..n محدود شده اگر وصل بشه سرعت کند و پینگ بالا....

شرمنده فقط الان یه سوال،
الان شما بدون استفاده از VPN میتونین لاگین کنین و کلا اینترنت مخابرات مشکل داره و لاگین نمیکنه و باید از VPNبرای لاگین کردن استفاده کردش؟
راستی اینترنت شما مال کدوم شرکته؟
Last edited by mohsen.taherkhani; 22-04-2013 at 19:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)