تفاوت تندر90فولe2پارس خودرو با پارس تندرسلام میخواستم ببینم کسی اطلاع داره تفاوت این دو مدل به جز ظاهرشون داخل چی هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
تفاوت تندر90فولe2پارس خودرو با پارس تندرسلام میخواستم ببینم کسی اطلاع داره تفاوت این دو مدل به جز ظاهرشون داخل چی هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
عزیز به جز ظاهر هیچ
فرقی ندارن و توی ایران هیچ بهینه سازی انجام نشده و نمیتونه بشه. فقط ظاهر فرق دارن.
دوستان امروز روغن ایرانول SL racing 10-40 گرفتم 52 . خیلی خوش قیمته. پله بعدیش که sm هست به اسم iranol royal SM قیمتش 75 هست و 10 تومن از ادینول 10-40 SL ارزونتر هست.
منم دفعه دیگه می خوام ایرانول بریزم هم خوش قیمته هم تقریبا مطمئنی جنس تقلبی نمی خری
راستی کسی ضد یخ ایرانول هایپر 2 لیتری توی شیراز سراغ نداره؟
من 4 لیتریش را پیدا کردم میگه 35 که زیاده
اگر هم شریک پیدا بشه شریکی می خرم
ايرانول هايپر جايي نديدم ولي AFGبا حجم2 ليتري چند ماه پيش از نماينديگي ايرانول خريدم12 تومن كه روش زده بود14...آدرس نماينديگي هاش توي سايت ايرانول زده...
سلام
رفتم تعویض روغنی، الف 10 - 40 داشتم. بم میگه 20 - 50 باید بریزی !!
این اولین بارم نیست که میشنوم. فرقشون چیه؟ 20 - 50 واسه چیاس؟
گردگیر پلوس سمت گیربکس چه زمانی باید تعویض بشه؟
و یه سوال متفرقه:
این مامورایی که عکس میگیرن و میگن بایست تا جریمه بشی... سرعتت زیاد باشه و تو اتوبان، اگه رد کنیشون میتونند پلاک رو بخونند؟
بارها و بارها جریمه شدم! اما واقعا بعضی وقتا زوور داره خیلی...
معمولا 20-50 روغن پایه معدنی هست و برای تندر مناسب نیسترفتم تعویض روغنی، الف 10 - 40 داشتم. بم میگه 20 - 50 باید بریزی !!
این اولین بارم نیست که میشنوم. فرقشون چیه؟ 20 - 50 واسه چیاس؟
سطح کیفی که فکر نکنم sl باشه و با این ویسکوزیته ماشین در استارت خوردن مشکل پیدا می کنه
توصیه می کنم شما خودت روغن را بخر و به تعویض روغنی فقط مزد بدین
هر زمان علایمی مبنی بر پوسیدگی مشاهده شد زمان تعویض هستگردگیر پلوس سمت گیربکس چه زمانی باید تعویض بشه؟
معمولا کارکرد بالای 80000 نیاز به بررسی دوره ای بیشتری داره
فرار از دست مامورین 40 تومن جریمه داره البته اگر شما را بگیرناین مامورایی که عکس میگیرن و میگن بایست تا جریمه بشی... سرعتت زیاد باشه و تو اتوبان، اگه رد کنیشون میتونند پلاک رو بخونند؟
بارها و بارها جریمه شدم! اما واقعا بعضی وقتا زوور داره خیلی...
حالا اگر فرض کنید که شماره شما را ندیده باشند به نظرم 40 تومن نسبت به 150 تومن ارزشمند تر است
خوب اگه در بری و شمارتو نبینه همون 40 تومنم نمیتونه جریمه کنه![]()
متاسفانه هر چند توصیه مناسبی نیست ولی!!........خوب اگه در بری و شمارتو نبینه همون 40 تومنم نمیتونه جریمه کنه![]()
بهترین حالت اینه که پلاکت هم گلی باشه تا نشه خوند !![]()
اگه زودتر بود من باهاتون میخریدم.
من ضد یخ ایرانول AF-G ریختم با آب مقطر و بعد از یکماه آثار زرد شدن توش ندیدم.
میتونی پروفی هم بریزی یک لیتری داره. فکر کنم خوب باشه.
Last edited by becareful; 19-03-2014 at 20:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)