تو فاکتور نوشته broadkam wireless
تو فاکتور نوشته broadkam wireless
نمیدونم ولی باید بشه!!!
صبانت حیا کن دزدی رو رها کن!!
چرا
هدیه فقط مال شارژ های دوره ای!!!!!!!!!!!!!!!!1![]()
شما میتوانید از همین الان نسبت به تمدید سرویس خود برای ماه بعد اقدام نمایید تا این هدیه به اکانت شما در دوره بعدی اضافه گردد.
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
هنوز در این مورد تصمیم گیری نشده به احتمال زیاد شامل شما هم خواهد شد.
دوست عزیز ترافیک اضافه شامل هدیه نیست و هدیه فقط به شارژ دوره ای تعلق میگیره
من که هفته قبل یکشنبه ثبت نام کردم برای گرفتن ADSL شاملش میشم ؟ اگه میشم چه چیز هایی بهم تعلق میگیره ؟
با تشکر از شما
خیر این هدیه فقط به کاربرانی که از امروز تا آخر تیر ماه نسبت به شارژ و یا رزرو اقدام نمایند تعلق خواهد گرفت.
عزیزان پس چرا ساعت دانلود شبانه تهران رو از 2 نمیکنید ؟ در تهران هنوز ساعت دانلود از 3 هستش ولی در خیلی از شهر ها از 3 شده !!!
و اینکه من 1 هفته هستش که سرویسم رو سفارش دادم ولی هنوز هیچ خبری نشده به مخابرات که رفته بودم یک پیگیریی کردم و بهم گفتن هیچ پرونده ای از طرف شرکت صبا که برای شما باشه برامون نیموده !!!! من به شرکت زنگ زدم و بهم گفتن غیر ممکنه و 100 درصد ارسال شده و مسولین مخابرات هم نمیتونن بدون مدرک بگن پرونده شما اینجا ارسال شده یا نه !! به نظر شما مشکلی وجود داره ؟ یا صبر کنم 10 روز کاری تکمیل بشه ؟ الان تقریبا 8 روز شده
راستی چرا دانلود شبانه رو یک کاری نمیکنید که دیگه نخواهد یوزر و پسورد عوض کنیم ؟ و مثل خیلی از شرکت های دیگه بدون عوض کردن یوزر و پسورد از ساعت 3 به بعد هر چی دانلود میکنیم رایگان باشه اینطوری هر شب باید وارد تنظیمات مودم بشیم تا یوزر و پسورد رو عوض کنیم !
باتشکر از پاسخ های شما و زحماتتان
سلام من پریروز اقدام به رزرو کردم و دیروز بعدازظهر 28 رزوم و شروع به استفاده کردم، اما هدیه ای در اونجا ثبت نشده
اگه هدیه برای نیمه شعبانه هست که باید ثبت بشه
ممنون
به زودی در کل کشور ساعت رایگان شبانه یکسان خواهد شد.
حق با شماست سخته که هر شب تنظیمات عوض بشه. در دانلود شبانه به جهت جلوگیری از افت سرعت کاربرانی که با اکانت خود وارد میشوند و برخی موارد فنی فعلا با یوزر و پسورد جدا باید وارد شوید. چنانچه در آینده مقدور باشه حتما یوزر و پسورد یکسانی برای شبانه و روزانه تعیین خواهد شد.
در فصل تابستان به دلیل اینکه تعداد درخواست به مراکز مخابراتی زیاد میشه مراکز درست جواب نمیدن. گاهی پیش میاد که پرونده کاربر در قسمت دبیرخانه مخابرات هست و وقتی شما به امور مشترکین مراجعه میکنید آنها از این قضیه خبر ندارند و میگن پرونده ای نیامده. شما تا 14 روز صبر کنید چون اخیرا اکثر مراکز از زیر کار در میرن و پورت ها رو دیر واگذار میکنن.
سلام
هدیه فقط به کاربرانی تعلق میگیره که تاریخ خرید آنها از 28 الی 31 تیر ماه باشد.
Last edited by Sabanet - Support; 20-07-2011 at 11:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)