تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1783 اولاول ... 2382883283343353363373383393403413423483884388381338 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه gomnam23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    esfehan

پيش فرض

دروغه بابا دروغه.امروز 1 گیگ شارژ کردم هیچی هدیه نیومده.حتی تو شارژ های رزرو!!

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

اولا این کارشون بازار گرمی!!!
    مدل و مارک بدین پلیز.
    تو فاکتور نوشته broadkam wireless

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

تو فاکتور نوشته broadkam wireless
    نمیدونم ولی باید بشه!!!
    صبانت حیا کن دزدی رو رها کن!!
    چرا
    هدیه فقط مال شارژ های دوره ای!!!!!!!!!!!!!!!!1

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام آقا تکلیف ماها که تازه ماه بعد سرویس مون تموم میشه چیه یه بار هم عید همچین کاری کردید که ما باز هم وسط مدت قرارداد بودیم و نمیشد تمدید کنیم
    شما میتوانید از همین الان نسبت به تمدید سرویس خود برای ماه بعد اقدام نمایید تا این هدیه به اکانت شما در دوره بعدی اضافه گردد.

---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------

من امروز رفتم نداگستر . مودم وایرلس قرار شد بگیرم 87 تومن. می خواستم ببینم پورت LAN هم داره این مودم یا نه؟ چون میخوام به کامپیوتر دسکتاپم هم وصل کنم
    تو فاکتور نوشته مودم broadkam wireless

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------

من امروز ثبت نام کردم چیزی بهم نگفت . من شاملش میشم که؟
    هنوز در این مورد تصمیم گیری نشده به احتمال زیاد شامل شما هم خواهد شد.

4. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دروغه بابا دروغه.امروز 1 گیگ شارژ کردم هیچی هدیه نیومده.حتی تو شارژ های رزرو!!

---------- Post added at 07:57 PM ---------- Previous post was at 07:56 PM ----------

دوست عزیز ترافیک اضافه شامل هدیه نیست و هدیه فقط به شارژ دوره ای تعلق میگیره

6. 3 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز ترافیک اضافه شامل هدیه نیست و هدیه فقط به شارژ دوره ای تعلق میگیره

من که هفته قبل یکشنبه ثبت نام کردم برای گرفتن ADSL شاملش میشم ؟ اگه میشم چه چیز هایی بهم تعلق میگیره ؟

با تشکر از شما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

من که هفته قبل یکشنبه ثبت نام کردم برای گرفتن ADSL شاملش میشم ؟ اگه میشم چه چیز هایی بهم تعلق میگیره ؟

با تشکر از شما
    خیر این هدیه فقط به کاربرانی که از امروز تا آخر تیر ماه نسبت به شارژ و یا رزرو اقدام نمایند تعلق خواهد گرفت.

9. این کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خیر این هدیه فقط به کاربرانی که از امروز تا آخر تیر ماه نسبت به شارژ و یا رزرو اقدام نمایند تعلق خواهد گرفت.

عزیزان پس چرا ساعت دانلود شبانه تهران رو از 2 نمیکنید ؟ در تهران هنوز ساعت دانلود از 3 هستش ولی در خیلی از شهر ها از 3 شده !!!
    و اینکه من 1 هفته هستش که سرویسم رو سفارش دادم ولی هنوز هیچ خبری نشده به مخابرات که رفته بودم یک پیگیریی کردم و بهم گفتن هیچ پرونده ای از طرف شرکت صبا که برای شما باشه برامون نیموده !!!! من به شرکت زنگ زدم و بهم گفتن غیر ممکنه و 100 درصد ارسال شده و مسولین مخابرات هم نمیتونن بدون مدرک بگن پرونده شما اینجا ارسال شده یا نه !! به نظر شما مشکلی وجود داره ؟ یا صبر کنم 10 روز کاری تکمیل بشه ؟ الان تقریبا 8 روز شده

راستی چرا دانلود شبانه رو یک کاری نمیکنید که دیگه نخواهد یوزر و پسورد عوض کنیم ؟ و مثل خیلی از شرکت های دیگه بدون عوض کردن یوزر و پسورد از ساعت 3 به بعد هر چی دانلود میکنیم رایگان باشه اینطوری هر شب باید وارد تنظیمات مودم بشیم تا یوزر و پسورد رو عوض کنیم !

باتشکر از پاسخ های شما و زحماتتان

11. این کاربر از Silent TR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام من پریروز اقدام به رزرو کردم و دیروز بعدازظهر 28 رزوم و شروع به استفاده کردم، اما هدیه ای در اونجا ثبت نشده
    اگه هدیه برای نیمه شعبانه هست که باید ثبت بشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

عزیزان پس چرا ساعت دانلود شبانه تهران رو از 2 نمیکنید ؟ در تهران هنوز ساعت دانلود از 3 هستش ولی در خیلی از شهر ها از 3 شده !!!
    و اینکه من 1 هفته هستش که سرویسم رو سفارش دادم ولی هنوز هیچ خبری نشده به مخابرات که رفته بودم یک پیگیریی کردم و بهم گفتن هیچ پرونده ای از طرف شرکت صبا که برای شما باشه برامون نیموده !!!! من به شرکت زنگ زدم و بهم گفتن غیر ممکنه و 100 درصد ارسال شده و مسولین مخابرات هم نمیتونن بدون مدرک بگن پرونده شما اینجا ارسال شده یا نه !! به نظر شما مشکلی وجود داره ؟ یا صبر کنم 10 روز کاری تکمیل بشه ؟ الان تقریبا 8 روز شده

راستی چرا دانلود شبانه رو یک کاری نمیکنید که دیگه نخواهد یوزر و پسورد عوض کنیم ؟ و مثل خیلی از شرکت های دیگه بدون عوض کردن یوزر و پسورد از ساعت 3 به بعد هر چی دانلود میکنیم رایگان باشه اینطوری هر شب باید وارد تنظیمات مودم بشیم تا یوزر و پسورد رو عوض کنیم !

باتشکر از پاسخ های شما و زحماتتان
    به زودی در کل کشور ساعت رایگان شبانه یکسان خواهد شد.
    حق با شماست سخته که هر شب تنظیمات عوض بشه. در دانلود شبانه به جهت جلوگیری از افت سرعت کاربرانی که با اکانت خود وارد میشوند و برخی موارد فنی فعلا با یوزر و پسورد جدا باید وارد شوید. چنانچه در آینده مقدور باشه حتما یوزر و پسورد یکسانی برای شبانه و روزانه تعیین خواهد شد.
    در فصل تابستان به دلیل اینکه تعداد درخواست به مراکز مخابراتی زیاد میشه مراکز درست جواب نمیدن. گاهی پیش میاد که پرونده کاربر در قسمت دبیرخانه مخابرات هست و وقتی شما به امور مشترکین مراجعه میکنید آنها از این قضیه خبر ندارند و میگن پرونده ای نیامده. شما تا 14 روز صبر کنید چون اخیرا اکثر مراکز از زیر کار در میرن و پورت ها رو دیر واگذار میکنن.

14. 2 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام من پریروز اقدام به رزرو کردم و دیروز بعدازظهر 28 رزوم و شروع به استفاده کردم، اما هدیه ای در اونجا ثبت نشده
    اگه هدیه برای نیمه شعبانه هست که باید ثبت بشه
    ممنون
    سلام

هدیه فقط به کاربرانی تعلق میگیره که تاریخ خرید آنها از 28 الی 31 تیر ماه باشد.
    Last edited by Sabanet - Support; 20-07-2011 at 11:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •