تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 827 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

عذر میخوام
    ایا از مدل expansion 1tb مدلی هست که اداپتور برق داشته باشه؟ چون من یه دونه عین همین مدل دیدم ولی بزرگتر بود
    اگر هست لطفا لینک صفحه اش رو بزارید

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز.
    من یک هارد اکسترنال مای پاسپورت usb3 وسترن خریدم، لب تاپ من 6080 اچ پی ویندوز سون.
    usb3 داره.
    وقتی از هارد استفاده میکنم سرعت انتقال اطلاعات خیلی پایینتر از این چیزی هست که شما میگید.
    20 گیگابایت تقریبا 20 دقیقه طول میکشه.
    میشه راهنماییم کنید؟

داره خودمونی میشه hector2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پرشین کیمیست

پيش فرض

سلام
    اقا هارد اکسترنال 3 ترا بایت قیمت دارید؟قیمت برندهای مختلف را می خواهم(بیشتر از سه ترا هم داریم؟)
    من مونده ام که ما کلی مدل هارد داریم و از وقتی که تو تایلند سیل اومد و انبار وسترن را اب برده چرا همه مدلها قیمتشون را بردند بالا؟

داره خودمونی میشه m4jhooL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

سلام
    یه هارد 500 یا 1 ترا میخوام
    قیمتش مناسب باشه(هر چی ارزون تر بهتر-ولی دیگه آشغال نباشه)
    مصرفم کمه
    ولی جابه جایی زیاد دارم
    سرعتش خوب باشه
    برند و مدل و قیمت رو محبت بفرمایید؟؟
    ممنون
    Last edited by m4jhooL; 29-12-2011 at 20:20.

داره خودمونی میشه samijazini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام هارد های که بابرق کار میکنند سرعتشون بالا تر از هارد های قابل حمل است ؟
    هارد های اکسترنال دسکتاپ دارای سرعت بالاتری نسبت به پروتیبل ها است ولی به عوامل زیادی بستگی داره از جمله نسل USB،پورت های اتصال،میزان کش و ...

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    WD نماد وسترن هست و اون C اضافه هست .
    تا اونجایی که میدونم فقط هاردهای وسترن 3.5 اینچی از سری GREEN نیاز به algin دارد .
    چه طوری باید بد سکتوراش رو بگیرم ؟

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این مال قست health نرم افزار هست ! این طور می گه ! سالم هست ! الان دارم قسمت ارور هاش رو بررسی می کنم !

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عذر میخوام
    ایا از مدل expansion 1tb مدلی هست که اداپتور برق داشته باشه؟ چون من یه دونه عین همین مدل دیدم ولی بزرگتر بود
    اگر هست لطفا لینک صفحه اش رو بزارید

ممنون
    سلام
    از سری expansion هم دسکتاپی هست و هم پرتابل

لینک مدل دسکتاپی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک مدل پرتابل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اقا هارد اکسترنال 3 ترا بایت قیمت دارید؟قیمت برندهای مختلف را می خواهم(بیشتر از سه ترا هم داریم؟)
    من مونده ام که ما کلی مدل هارد داریم و از وقتی که تو تایلند سیل اومد و انبار وسترن را اب برده چرا همه مدلها قیمتشون را بردند بالا؟
    سلام
    قیمت سه ترابایتی وسترن مدل essential حدوداً 370 هزارتومن هست و از برند سیگیت حدوداً 330 الی 340 هزارتومن باید باشه .

(بیشتر از سه ترا هم داریم؟)
    بلی 4 ترابایت هم داریم سیگیت مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که با توجه به جدید بودنش فکر نمیکنم هنوز وارد بازار شده باشه .

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه هارد 500 یا 1 ترا میخوام
    قیمتش مناسب باشه(هر چی ارزون تر بهتر-ولی دیگه آشغال نباشه)
    مصرفم کمه
    ولی جابه جایی زیاد دارم
    سرعتش خوب باشه
    برند و مدل و قیمت رو محبت بفرمایید؟؟
    ممنون
    سلام
    در حال حاظر قیمت هیچکدام از هاردها مناسب نیست و خیلی بالا رفته !!! با توجه به اینکه جابجایی شما زیاد هست باید هارد پرتابل رو بخرید و همچنین با توجه به اینکه جابجایی شما زیاده بهتره که از هاردهای ضذ ضربه بخرید که اگر زمین افتاد مشکلی پیش نیاید .

1. هارد پرتابل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با گارانتی داده پرداز رایانه متین که usb3 و ضد آب و ضد ضربه هست .

2. شنیدم که هاردهای Freecom هم از هارد اینترنال وسترن استفاده میشه که اگر واقعاً اینطور باشه مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خوب هست ولی متاسفانه هردوتاشون usb2 هست .

3 . برندهایی دیگری هم هست که من تجربه کار با اونها رو ندارم مثل مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و همچنین مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که ضد ضربه هم هستند و usb3 هم هست . اگر این مدل رو میخرید دقت کنید که نوع usb2 هم وجود دارد پس اشتباه نکنید .

ولی بالاترین کیقیت هاردهای پرتابل متعلق به وسترن و سیگیت هست . متاسفانه بدنه ایندو برند ضد ضربه نیست در صورتیکه از مدل وسترن و سیگیت رو میخرید باید در نگهداری آنها کوشا باشید .

4. از برند وسترن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک ترابایت هست و همچنین usb3 دارد .

5. از برند سیگیت هم مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی عالی هست . این مدل به خاطر انعطاف پذیری که داره میتونین انواع کارتریج رو بهش نصب کنید . بعبارت دیگه انتهای اینجور هارد از سری goflex قابل جدا شدن هست مثل عکس زیر

عکسی از انواع کارتریج شامل esata و usb2 و usb3 و firewire . البته در موقع خرید یا با کارتریج usb2 هست یا با کارتریج usb3 (روی جعبه اش مینویسه با کدوم یکی هست) و برای بقیه باید جداگانه خریداری بشه .

13. 4 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •