تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 421 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام دوستان

بعد اینکه ویندوز 64 بیتی نصب کردم ، ویندوز رو آپدیت کردم.به محض اینکه آپدیت شد و ریستارت شد ، باز اخطار bluescreen اومد و بعد اینکه سیستم بالا اومد این اخطار اومد :

بعد هم هر دفعه اومدم لپ تاپ رو خاموش کنم ، همون اخطار صفحه آبی می یومد و ریستارت می شد و بعد هم پیغام بالا می یومد.
    خلاصه یه بار در حالت safe mode ویندوز رو بالا آوردم و لپ تاپ رو خاموش کردم. خوشبختانه لپ تاپ خاموش شد و الانم که ویندوز بالا اومد ، اخطاری نیومد.و مستقیم اومدم اینجا تا با شما دوستان گل مشکلمو در میون بذارم.
    بدون شک مشکل از آپدیت های ویندوز بوده. کسی می دونه کدوم قسمت از آپدیت ویندوز این مشکلو به وجود می یاره؟ شاید بشه همون قسمتو آنیستال کرد و این مشکلم حل بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شاید بخاطر ویندوزت باشه، یه ویندوز 64 بیت دیگه نصب کن ببین بازم اینطوری میشه؟

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

وقتی لپ تاپ رو روشن میکنی میتونی f12 رو بزنی و در اون صفحه هم سخت افزار رو چک کنی
    نخیر من در کار با لپ تاپ باتجربه نیستم، باتجربه ها مثل کاربرهای فعال یا مدیران بخش لپ تاپ
    ممنون از جوابت ولی ویندوزم 64 بیته و اورجینال هستش. من بیش از 8 ماه این لب تاپ و دارم و تا حالا این مشکل و نداشتم و البته دائما هم اتفاق نمی افته!

داره خودمونی میشه guzga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    back street

پيش فرض

سلام دوستان

بعد اینکه ویندوز 64 بیتی نصب کردم ، ویندوز رو آپدیت کردم.به محض اینکه آپدیت شد و ریستارت شد ، باز اخطار bluescreen اومد و بعد اینکه سیستم بالا اومد این اخطار اومد :

بعد هم هر دفعه اومدم لپ تاپ رو خاموش کنم ، همون اخطار صفحه آبی می یومد و ریستارت می شد و بعد هم پیغام بالا می یومد.
    خلاصه یه بار در حالت safe mode ویندوز رو بالا آوردم و لپ تاپ رو خاموش کردم. خوشبختانه لپ تاپ خاموش شد و الانم که ویندوز بالا اومد ، اخطاری نیومد.و مستقیم اومدم اینجا تا با شما دوستان گل مشکلمو در میون بذارم.
    بدون شک مشکل از آپدیت های ویندوز بوده. کسی می دونه کدوم قسمت از آپدیت ویندوز این مشکلو به وجود می یاره؟ شاید بشه همون قسمتو آنیستال کرد و این مشکلم حل بشه
    ارور blue screen میده
    باید ویندوزو عوض کنید حالا بازم دوستان شاید بتونن راهنماییه بهتری کنن

4. 2 کاربر از guzga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

من که الان 1 هفته هست لپ تاپمو دادم واسه گارانتی دکمه های تاچپدش از کار افتاده بود که اونم کاره خودم بود خرابش کردم دلم براش تنگ شده
    بچه ها مخوام رم رو ارتقا بدم چه رمی پیشنهاد میکنید ؟!

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان

احتمالا بخاطر کرک ویندوزته با یه برنامه جدیدتر وبندوزت رو کرک کن ببین درست میشه
    البته چون آپدیت میکنی احتمالا بازم این اتفاق میوفته
    در نهایت باید بیخیال آپدیت شی، چون بالاخره مایکروسافت بیکار نمیشینه با سریال جعلی ویندوز رو راحت آپدیت کنیم

---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------

webcam اش را چطور روشن کنم؟
    برنامش در صفحه اول تاپیک هست

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

ممنون از جوابت ولی ویندوزم 64 بیته و اورجینال هستش. من بیش از 8 ماه این لب تاپ و دارم و تا حالا این مشکل و نداشتم و البته دائما هم اتفاق نمی افته!
    حتما از ویندوزت بک آپ تهیه کردی، یه بار به روز اول برگردونش و برنامه ها رو دوباره نصب کن اگه درست نشد در تاپیک مربوط به گرافیک بپرس احتمالا بچه ها جواب بهتری میدن

7. 2 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

[QUOTE=sheytoon001;6034877]احتمالا بخاطر کرک ویندوزته با یه برنامه جدیدتر وبندوزت رو کرک کن ببین درست میشه
    البته چون آپدیت میکنی احتمالا بازم این اتفاق میوفته
    در نهایت باید بیخیال آپدیت شی، چون بالاخره مایکروسافت بیکار نمیشینه با سریال جعلی ویندوز رو راحت آپدیت کنیم

عزیز بعد اینکه با safe mode بالا اومدم ، چند باری لپ تاپ رو خاموش روشن کردم ( حدود 10 بار ) ولی دیگه اون ارور رو نداد.
    100 % مشکل از آپدیت ویندوزه . می دونم. ولی نمی تونم بیخیال آپدیت ها ی ویندوز شم
    قبلا هم یه بار مایکروسافت ویندوزمو از کار انداخته بود ولی با پچ حلش کردم منم بیکار نمی شینم.
    خواستم به دوستان بگم اگه این مشکل رو داشتن ، با safe mode ویندوز رو بالا بیارن.شاید مشکلشون مثل مال من حل شد

9. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان از ویندوز سون موجود در پک king شرکت پرند استفاده کنید.الان 2 سالی هست که روی pc استفاده میکنم با آپدیت.
    20 روز پیش هم این 5010 رو آپدیت کردم و خیلی راضی هستم.190 مگابایت آپدیت

11. 3 کاربر از mohammad1983 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یه سوال دوستان از کجا میشه فهمید cpu های سندی بریج رو لپ تاپ های جدید دل به خصوص 5110 اون مشکل پورت ساتا رو ندارن؟
    یعنی جایی از لپ تاپ برچسبی چیزی میچسبونن که بازبینی شده؟یا ....
    Last edited by FremderJunge; 22-04-2011 at 14:08.

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دوستان از ویندوز سون موجود در پک king شرکت پرند استفاده کنید.الان 2 سالی هست که روی pc استفاده میکنم با آپدیت.
    20 روز پیش هم این 5010 رو آپدیت کردم و خیلی راضی هستم.190 مگابایت آپدیت
    من از WIN 7 شرکت دریا سافت استفاده میکنم مثل همینه که شما میگین و 2 سال پیش تا الان استفاده میکنم.خیلی خوبه.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال دوستان از کجا میشه فهمید cpu های سندی بریج رو لپ تاپ های جدید دل به خصوص 5110 اون مشکل پورت ساتا رو ندارن؟
    یعنی جایی از لپ تاپ برچسبی چیزی میچسبونن که بازبینی شده؟یا ....
    این مشکل قبل از اینکه 5110 بیاد برطرف شده . با خیال راحت خرید کن!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •