تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 338 از 515 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام
    به نظرتون کدوم کتاب انتگرال رو خوب توضیح داده ؟من یه خورده از کوله پشتی خوندم ولی هیچی نفهمیدم!ضروری هست لطفا زودتر جواب بدین

پروفشنال vahid-p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    دانشكده مهندسی کامپیوتر امیرکبیر-نرم افزار ( سابقا م.پز

پيش فرض

کتاب پرسمان جبرو احتمال سال سومو بگير هرچند تشريحيه ولي اگه خوب با کمک گرفتن از پاسخنامش بخوني مطمئن باش حتما حتما ياد ميگيري،من خودم اينجوري احتمال ياد گرفتم

---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:01 PM ----------

شما از کدوم قسمت سايت گزينه دو تخمين رتبه ميگيري؟
    اگه آزموناي گزينه دو شرکت مي کني، با نام کاربريت که وارد شدي، از بخش خدمات انحصاري هم مي توني به تخمين رتبه دسترسي داشته باشي هم انتخاب رشته مجازي ( البته براي تخمين رتبه رشته هاي احتمالي رو خودش پيشنهاد مي ده ولي براي آزمون هات مي توني رشته ها رو خودت انتخاب کني )
    از طريق برنامه موبايل هم مي شه که باز نام کاربري گزينه دو ضروريه.
    راست ميگن فيزيک سنجش 26 فروردين خيلي سخت بوده؟ ميتونيم نتيجه بگيريم که فيزيک کنکور هم سخت ميشه؟؟؟
    نه راست نمي گن
    فيزيکش آسون بود.فيزيکي که من تو آزمون 89 اي که از خودم امتحان گرفتم 40 درصد ( البته با يکم شيوه هاي کنترل زمان مي تونستم 50 درصد بزنم ) آزمون سنجش 26 فروردين رو بدون هيچ عجله اي 70 درصد زدم. پس نشون مي ده که سخت نبوده و نمي شه از آزمون سنجش براي سراسري نتيجه گرفت.
    نمونش سوالاي رياضي بچه هاي رياضي پارسال ، که خودم يکي از اونا بودم. سال 88 سوال هاي رياضي سخت بود ما فکر ميکرديم 89 يه کم درصد سختيش کمتر شه که ديديم بر عکس شد.
    سوال ها سخت تر از 88 بود!!!
    شديدا تاييد مي شود!

3. این کاربر از vahid-p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ممنون
    فرق نمیکنه عمومی یا اختصاصی؟
    من ریاضیم ولی از دوستام شنیدم 2تا اختصاصی باید 100 باشه

سلام دوستان.....خیلی حالم گرفتس....
    معدل دیپلم من 12.22 است....
    تو تخمین ربطه 3000 تایی نسبت به تخمین رتبه گزینه 2 رتبم کمتر شد.....

کلی نا امید شدم.....
    من این درصدارو توی تخمین رتبه ی قلم چی زدم منطقه دو به من 2000 تا 2500 داد

5. 2 کاربر از veritaaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ممنون
    فرق نمیکنه عمومی یا اختصاصی؟
    خواهش میکنم
    حداقل یکیش باید اختصاصی باشه . بخصوص که معمولا اغلب بچه ها زیست یا شیمی رو صد میزنن باید یکی از این دوتا باشه ولی کلا شرایط کنکور قابل پیش بینی نیست شاید اونقدر سخت بشه که با میانگین درصدهای 60 هم بتونه قبول شه ولی روال هر سال این بوده باید دید امسال چی پیش میاد

7. 2 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Sajad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

1 نحوه ی موفقیت در کنکور

سلام به همه کنکوری ها.
    به نظر من برای موفقیت در کنکور هیچی مثل تست زدن نمی شه.
    هرچه قدر هم درس بخونی ولی تست نزنی انگار هیچی درس نخوندی.
    برای درس های مفهومی بعد از خوندن تست بزنید و برای درس های حفظی چند ساعت بعد از خوندن اون درس.
    روزی حداقل سه عنوان درس بخونید و تست بزنید .
    تو کنکور اونایی که تست زیاد زدن موفقند
    نکته دیگه اینکه هربار که تست میزنید زمان بگیرید و کنکور رو برای خودتون شبیه سازی کنید.حفظ زمان خیلی مهمه
    با ارزوی موفقیت برای شما کنکوری های
    90

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    به نظرتون کدوم کتاب انتگرال رو خوب توضیح داده ؟من یه خورده از کوله پشتی خوندم ولی هیچی نفهمیدم!ضروری هست لطفا زودتر جواب بدین
    من اول انتگرال رو از جزوه خوشخوان خوندم ولی نمیفهمیدم چی میگه. بعد رمزینه رو گرفتم اون قسمتی که نفهمیدم رو از رمزینه خوندم و کامل توجیه شدم. اما فکر نمیکنم تو این زمان رمزینه مفید باشه. چون خیلی مفصل توضیح داده. خلاصه اگه وقتت آزاده ، رمزینه بد نیست.

10. این کاربر از lohrasbi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

sanjesh.org کجاش باید بریم چک کنیم ثبت نام شدیم یا نه تو سایت گفته ولی جایی رو ندیدم.لینک میدید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض عوامل شکست کنکور از دید رمبو!!! : دی

سلام به همه دوستان عزیزم واقعا خسته نباشید
    یه زمانی یعنی پارسال و پیارسال منم مثل همتون داشتم کنکور میدادم و عضو پی30 بودم مدارکش هم موجوده!!! خلاصه این روزا به این فکر میکردم این بچه هایی که میرن یونی چرا دیگه نمیان سایت؟! چرا به تاپیک کنکور سر نمیزنن؟!تا اینکه خودمون رفتیم یونی نمیدونم چرا ولی واسه ما هم این اتفاق افتاد البته الحق بعضیا هنوزم که هنوز دارن بچه هارو راهنمایی میکنن ولی خوب بیشتر بچه ها دیگه اینورا آفتابی نمیشن!!هنوز که هنوز دلیلشو نمیدونم!!خلاصه مارو نفرین نکنیدخودتون انشالله امسال که اومدید دانشگاه متوجه میشید دست خودمون نیست حالا بیخیال این حرفا دوسال بچه های اینجا خیلی کمکم کردن دیدم خیلی ضایعست تجربیاتمو نگم شاید به درد هیشکی نخوره ولی حداقل باعث میشه آروم بشم که منم یه حرفی زدم
    چند هزار نفر میرن آزمون کانون ، گزینه 2 ، گاج ، سنجش و الاماشالله یه مثال بزنم فکر کنید حداقل10000 نفر میرن آموزشگاه ایکس !!!100 نفر رتبه 1 میشن 1000تا هم دو رقمی خوب هرکی میبینه میگه ایول آموزشگاه ایکس ترکونده یکی نیست بگه پس اون 8900نفر چی میشن اینا مگه عضو آموزشگاه ایکس نبودن؟!همه اینارو گفتم که بگم این آزمون و ... که میرید حتی 1% هم تاثیری تو موفقیت نداره! همه و همه دست خودتونه حتما خودتون دیدید یکی توان آزمون و کتاب آنچنانی نداره ولی بازم رتبش تک رقمی و دورقمی میشه آقا اینارو گفتم مثلا بهتون ثابت کنم موفقیت فقط دست خودتونه نمیدونم ثابت شد یا نه بیخیال مهم نیست من تجربیات شکستمو میگم!!!
    اما اصل کاری....
    --------------

من نمیدونم چرا ما عادت کردیم همه بریم دنبال موفقا مگه ما شکست خورده ها چی کم داریم والا؟!
    همه میدونید راه های موفقیت خیلی زیاده و خیلی باهم فرق میکنه ولی راه های شکست نسبت به راه های موفقیت خیلی کمتره پس با این اوضاع اونایی که شکست خوردن خیلی بهتر میتونن کمکتون کنن
    اینم از تجربیات شکست من:
    1- یادمه دوسال پیش همین موقع ها بازم دنبال کتاب بودم!!! الان که فکر میکنم میبینم یکی از دلایل روشن همین بوده یادش بخیر دوستان میگفت الان دیگه وقت کتاب نیست ولی کو گوش شنوا مگه گوش میدادم میگفتم اینا دیگه چی میگن واسه خودشون کتاب خوب بگیرم حتما میترکونم آخرشم رسما ترکیدم
    2- به هیچ وجه نت نیاید به هیچ وجه خودتون 2دقیقه فکر کنید مردونه همینکه میاید که مثلا یه دور بزنید برید چقدر طول میکشه؟!1ساعت؟!2ساعت؟!بعدش چقدر خسته میشید؟!
    به نظر من اگه دوست دارید موفق بشید حتما باید اینترنت واسه این چند ماه بذارید کنار
    3- رسما بیخیال حواشی بشید دیگه به معدل و فلان اس ام اسی که سازمان سنجش فرستاده توجه نکنید چون واقعا هیچ فایده ای نداره!!!تا حالا شده به حواشی گوش کنید بعد احساس خوبی داشته باشید؟!شما درستون بخونید اصلا کاری نداشته باشید مسئولین چه .... میکنن!!!
    4- با ساعت مطالعه کاری نداشته باشید این سوال الان که من فکر میکنم میبینم خیلی مسخرست که میگیم من روزانه10ساعت میخونم خوبه یا بکنمش 24ساعت! بهتر میشه این سوال اصلا واسه چیه؟! یعنی شما انتظار دارید دوستاتون شمارو بهتر از خودتون بشناسن؟! شما باید خودتون تصمیم بگیرید چجوری بخونید به هدفتون میرسید این 1ساعت 10ساعت هم بهونست واسه اینکه بیاد فروم یه حرفی بزنید غیر از اینه؟!به نظر من اصلا به ساعت مطالعه هم ربطی نداره بعد مطالعه آخر شب باید خودتون از خوندن خودتون راضی باشید اگه بگید امروز خیلی خوب خوندم مطمئن باشید خوب خوندید ولی اگه کوچکترین فکر بکنید که ای کاش فلان کار نمیکردم درس میخوندم مطمئن باشید اون روز گند زدید رفته!!!
    5- طبق قانون 4اینکه فلان برنامه تلوزیون ببینید مشکلی پیش میاد یا نه یا نمیدونم من فلان فیلم ببینم چی میشه همش بخودتون بر میگیرده اگه آخر شب حسرت زمان از دست رفته رو بخورید یعنی اجازه ندارید این فیلم ببینید ولی برعکس باشه مشکلی نیست
    6- گفتم زمان یادم افتاد!!! به هیچ وجه من الممکن حسرت زمان از دست رفته رو نخورید این خیلی مهمهمن خودم یادمه پاییز حسرت تابستون خوردم زمستون حسرت پاییز و .... تا جایی که روز قبل کنکور میخواستم فقط 1ماه وقت داشتم تا بترکونم!!!اگه این سیر داشتید مطمئن باشید قبل کنکور حسرت این 2ماه میخورید
    اصلا دیگه به وقت از دست رفته فکر نکنید
    7- BF & GF رسما تعطیل آقا ما که این یه مورد نداشتیم ولی پسر تو دبیرستان کلا شاگرد اول بود (رفیق خودم) اومد پیش با یه خواهری دوست شد اوضاع درسی یه هو 180درجه چرخید سال اول هیچی قبول نشد کسی که همه انتظار داشتن حداقل دولتی یه جای خوب قبول میشهولی سال اول جایی قبول نشد سال دوم هم رفت غیر انتفاعی (این داستان 100% واقعی بود و هیچگونه اغراقی نداشت!)
    بابا چقدر من حرف زدم (یا به قول بعضیا ..)اینا حرفای دلم بود نمیدونم به دردتون میخوره یا نه به هرحال امیدوارم همتون یه جای خوب قبول بشید جایی که واقعا لیاقتشو دارید
    در آخر توجه شمارا به یه جمله خفن قدیمی تکراری جلب میکنم
    ادیسون میگه موفقیت یعنی 99% تلاش و پشتکار و 1%نبوغ
    امیدوارم هیچوقت حسرت این روزارو نخورید
    ما دیگه رفتیم

13. 13 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

مرسی رمبو جان ... خیلی استفاده کردیم ...
    Last edited by Gam3r; 28-04-2011 at 19:00.

15. این کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

شما از کدوم قسمت سایت گزینه دو تخمین رتبه میگیری؟
    من با یوزر یکی از بچه ها از خدمات ویژه شرکت کنندهاش وارد شدم.... باید شماره داوطلبی و شناسنامه یکی که تو گزینه هست رو داشته باشی....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •