تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1124 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

وضعیت مخابرات خوبه که! امروز من همش دانلود و بازی کردم اصلا توی بازی لگ هم نداشتم(پینگ 4.2.2.4 رو نیگا نکردم)
    اینم وضعیت الان ساعت 8:30 هستش:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

پس اگه یه شرکت جدید بیاد و اکانت نامحدود یک به ده مشابه حسابگر یا اشتراک های محدود مثل شاتل صبا نت و .پارس آنلاین و.... بفروشه شما از شرکتی که توش هستی میای بیرون همون اشتراک مشابه رو از اون شرکت جدید می خری....موبایل باز و ماشین باز شنیده بودیم ولی اشتراک اینترنت باز نشنیده بودیم
    دوست عزیز , اصولا شخصی مثل من و مطمئنا خیلی های دیگه نامحدود بودن اولویت اولشان نیست.
    به عنوان مثال من طرز فکرم اینه که فیلمی که با هزار تومن, بازی کنسولم که با 5 تومن و کلی چیزای دیگه که میشه با هزینه ناچیزی گرفت
    واقعا دانلود کردنشون نمی صرفه. من نتی میخوام که وقتی با فامیلام اینور و انور دنیا ویدئو چت می کنم با لگش نره رو مخم, بعضی وقتا که
    آنلاین بازی میکنم لگ نداشته باشه. و این یعنی باید کیفیت سرویس خوب باشه و حداقل پینگ پایین بدون تایم اوت باشه.
    البته با توجه به وضعیت کلی اینترنت پر سرعت تو کرمانشاه خیلی سخته به همچین ایده آل هایی رسید!

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

دوست عزیز , اصولا شخصی مثل من و مطمئنا خیلی های دیگه نامحدود بودن اولویت اولشان نیست.
    به عنوان مثال من طرز فکرم اینه که فیلمی که با هزار تومن, بازی کنسولم که با 5 تومن و کلی چیزای دیگه که میشه با هزینه ناچیزی گرفت
    واقعا دانلود کردنشون نمی صرفه. من نتی میخوام که وقتی با فامیلام اینور و انور دنیا ویدئو چت می کنم با لگش نره رو مخم, بعضی وقتا که
    آنلاین بازی میکنم لگ نداشته باشه. و این یعنی باید کیفیت سرویس خوب باشه و حداقل پینگ پایین بدون تایم اوت باشه.
    البته با توجه به وضعیت کلی اینترنت پر سرعت تو کرمانشاه خیلی سخته به همچین ایده آل هایی رسید!
    موافقم .... دانلود یک رسانه با اینترنت نامحدود با توجه به روشن موندن سیستم قیمتش بیشتر از خریدن مستقیم از بازار در میاد اگر هزینه برق مصرفی هم در نظر بگیریم

ولی بعضی چیزها واقعا در بازار نایاب هستن و مجبور میشیم از اینترنت دانلود کنیم .... به نظرم شرکت جدیدی بیاد با بقیه تفاوت چشمگیری نخواهد داشت و دقیقا همین قضیه نوین نت تکرار میشه ....
    کسی اشتراکی ارزان تر و با کیفیت تر از حسابگر 128 محدود میشناسه ؟ (سرعت دانلود عادی 128KB و در ساعات رایگان 60KB اکثر اوقات بدون تایم اوت با پینگ 180تا 200 ماهانه قیمتش حدود 15000 با احتساب تمامی هزینه ها) اگر سراغ دارید بگین منم کوچ کنم .... من دوسال پیش برای خرید اولین بار مقایسه کردم حسابگر ارزان ترین اشتراک 128 محدود رو ارایه میداد.

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

موافقم .... دانلود یک رسانه با اینترنت نامحدود با توجه به روشن موندن سیستم قیمتش بیشتر از خریدن مستقیم از بازار در میاد اگر هزینه برق مصرفی هم در نظر بگیریم

ولی بعضی چیزها واقعا در بازار نایاب هستن و مجبور میشیم از اینترنت دانلود کنیم .... به نظرم شرکت جدیدی بیاد با بقیه تفاوت چشمگیری نخواهد داشت و دقیقا همین قضیه نوین نت تکرار میشه ....
    کسی اشتراکی ارزان تر و با کیفیت تر از حسابگر 128 محدود میشناسه ؟ (سرعت دانلود عادی 128KB و در ساعات رایگان 60KB اکثر اوقات بدون تایم اوت با پینگ 180تا 200 ماهانه قیمتش حدود 15000 با احتساب تمامی هزینه ها) اگر سراغ دارید بگین منم کوچ کنم .... من دوسال پیش برای خرید اولین بار مقایسه کردم حسابگر ارزان ترین اشتراک 128 محدود رو ارایه میداد.

البته درسته که صحبت در مورد حسابگره و کوهی از دلخوری در موردش بین بچه ها هست ولی میخوایم با استدلال منطقی بررسی کنیم سوال شما رو که " ایا سرویسی ارزانتر و با کیفیت مشابه 128 محدود حسابگر هست؟"
    (اینم بگم من خودم چند بیشتر از یه سال قبل این سرویس رو یه ماهی داشتم ! و دیگه هیچ وقت تکرارش نکردم...)

1- سرعت:
    اعدادی رو در مورد سرعت فرمودید که روزانه تقریباً درسته و سرعت دانلود رو 100 هست تقریباً ولی در مورد شبانه حداقل تجربه خود من زیر 50 بود... (شاید الان اوضاعش بهتر شده باشه زود نمیخوام قضاوت کنم)
    البته تا اینجا هم یه رنج سرعت عادی محسوب میشه ...

2- ترافیک اولیه:

3 گیگ برای این سرویس بود تا جایی که یادمه که دیگه الان این مقدار ترافیک واقعاً پایینی به حساب میاد برای یه ماه !! و دیر یا زود ادم مجبور به خرید حجم خواهد شد...

3- قیمت گیگ اضافی :
    الان شرکتها در پی کاهش قیمت حجم اضافین ولی حسابگر مرغش یه پا داره و هنوز گیگی 5000 تومن کار میکنه!!

4- قیمت خود سرویس:
    15 تومن برای این سرویس هم نمیتونه حداقل از نظر قیمت رقابت ایجاد کنه

------------------------------------------------------------------------------------------------

حالا اگه دنبال قیمت بهتر و دانلود بیشتر باشی بی برو برگرد نوین نت حرف اول رو میزنه:
    سرویس مشابه 128 به 512 (10 گیگ حجم)

1-سرعت:روزانه سرعت بیشتر از 512 خواهد بود (از نظر روزانه زیاد جالب نیست این شرکت)
    رایگان 60-70 حداقل سرعت دانلود خواهد بود

در این مورد با توجه به گفته شما حسابگر عملکرد بهتری در روزانه داره

2-ترافیک اولیه 10 گیگ جای هیچ حرفی برای حسابگر باقی نمیزاره!!!!

3- گیگ اضافی توی نوین نت از 4000 تومن شروع میشه و هرچه بیشتر بخری تصاعدی ارزونتر میشه طوری که 50 گیگ میشه 75 هزار (یعنی گیگی 1500)
    در این مورد هم حسابگر خیلی خیلی عقب تره

4- قیمت اولیه سرویس حسابگر 15 تمام شدست
    نوین 15 تومن +1000 آبونمان و 5 درصد مالیات = 16800

نکته : قدر حجم اولیه رو باید خیلی بدونید چون واقعاً به خاطر 1 گیگ 5000 تومن بدی حسابگر خیلی ستمه!!!

پ ن : شرکتایی مثل پارس برای کیفیت حرفای بیشتری دارن و همینطور شاتل ولی اوناهم نقاط ضعف خودشون رو دارن

پروفشنال mohsen_djd2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    زیرزمین

پيش فرض

دوباره پینگ اوج گرفت و به 600-700 پا رسید
    انشالا خبر سقوطشو خودم بدم

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

البته درسته که صحبت در مورد حسابگره و کوهی از دلخوری در موردش بین بچه ها هست ولی میخوایم با استدلال منطقی بررسی کنیم سوال شما رو که " ایا سرویسی ارزانتر و با کیفیت مشابه 128 محدود حسابگر هست؟"
    (اینم بگم من خودم چند بیشتر از یه سال قبل این سرویس رو یه ماهی داشتم ! و دیگه هیچ وقت تکرارش نکردم...)

1پ ن : شرکتایی مثل پارس برای کیفیت حرفای بیشتری دارن و همینطور شاتل ولی اوناهم نقاط ضعف خودشون رو دارن
    اگر شما هم مثل من زیاد دانلود نمی کنی و نیازمندی ها رو مستقیما از بازار تهیه بکنید پس حجم سرویس اولویت دوم میشه و اولویت اول کیفیت سرویسه ...قیمتی هم که دادین اشتباه بود
    در حال حاضر قیمت هر گیگ اضافه 3500 تومانه نه 5000 تومان که به صورت تساعدی هرچه بیشتر بخریم قیمتش کمتر میشه و به ازای 50 گیگ مطمینا کمتر از 75هزار در میاد
    البته قیمتی هم که خود من دادم اشتباه بود قیمت اشتراک 128 محدود 3 گیگ یه ماهه 14000 تومانه نه 15000
    در ضمن اشتراک های نوین نت با اون حجم 10 گیگ به این علت ارزان تر هستند که 1 به 10 هستند یعنی تایم اوت یک مسئله عادیه براشون و غیر ممکنه تو بازی با سرور های خارجی لگ ندن .... تازه 1 به 10 بودنش هم در نظر نگیریم حجمی هم هستند که مخابرات و صبانت همین اشتراک ها رو نامحدود ارایه می کنند
    اگر من اشتباه می کنم و نوین نت به هیچ وجه تایم اوت نداره عکسشو بذارین تا با حسابگر مقایسه کنیم
    در مورد شاتل هم باید بگم که گران تره و پارس آنلاین هم که یکی از دوستانم ازش اشتراک یکساله خریده فوق العاده از پشتیبانیش ناراضیه و مدام بدو بیراه میگه بهشون(یکبار به مدت یک هفته کاملا اینترنتش قطع بود و هیچکس هم جوابگو نبود) یه نمایندگی اصلی هم پاساژ سریری داره که هر وقت من رفتم بسته بود ... در مورد آسیا تک و صبا نت و... و بقیه هم دوسال پیش من مقایسه کردم حسابگر ارزانتر بود

Last edited by hm741; 21-10-2012 at 11:23.

8. این کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

قیمت هر گیگ اضافه 3500 تومانه نه 5000 تومان که به صورت تساعدی هرچه بیشتر بخریم قیمتش کمتر میشه و به ازای 50 گیگ مطمینا کمتر از 75هزار در میاد
    در ضمن اشتراک های نوین نت به این علت ارزان تر هستند که 1 به 10 هستند یعنی تایم اوت یک مسئله عادیه براشون و غیر ممکنه تو بازی با سرور های خارجی لگ ندن .... تازه 1 به 10 بودنش هم در نظر نگیریم حجمی هم هستند که مخابرات و صبانت همین اشتراک ها رو نامحدود ارایه می کنند
    اگر من اشتباه می کنم و نوین نت به هیچ وجه تایم اوت نداره عکسشو بذارین تا با حسابگر مقایسه کنیم
    در مورد شاتل هم باید بگم که گران تره و پارس آنلاین هم که یکی از دوستانم ازش اشتراک یکساله خریده فوق العاده از پشتیبانیش ناراضیه و مدام بدو بیراه میگه بهشون(یکبار به مدت یک هفته کاملا اینترنتش قطع بود و هیچکس هم جوابگو نبود) یه نمایندگی اصلی هم پاساژ سریری داره که هر وقت من رفتم بسته بود ... در مورد آسیا تک و صبا نت و... و بقیه هم دوسال پیش من مقایسه کردم حسابگر ارزانتر بود

اول از همه اینکه قصد دفاع از شرکت خاصی رو ندارم ! پس یه جوری بحث رو به سمتی هل ندیم که انگار طرفین قراره مدافع شرکت خاصی باشن!

در مورد شرکت نوین نت اگه پست قبلی رو مطالعه میکردید عرض کردم اگه برای قیمت بهتر و دانلود بیشتر بخواید نوین اول همست! اینو گفتم شما مطالعه نکردید ...

در مورد پشتیبانی:

حسابگر یه شرکت داره با 20 تا کارمند که یکی از یکی بدردنخور تر!!
    چه فایده داره آدم افتخار کنه از یه جایی خط میگیره که دفتر داره کارمند داره و... که وقتی خطت مشکلی براش پیش میاد یا پشت خط باشی یا جواب بگیری مشکلی ندارید (!)
    فقط تنها خوبیش برای مبتدیا اینه مودم رو حضوری میبرن کانفیگ میکنه که اینم دیگه الان اکثراً بلدن!

در مورد رفتارهای نه چندان مقبول این کارمندها تاپیکا و پستها داده شده و کسایی که این پست رو بخونن میدونن از اون موقع که حسابگر یه دفتر بزرگ (منظورم دفتر کاغذیه که توش مینویسن!) داشت که اسامی مشترکاش رو توش مینوشت توی یه اتاق کوچیک تا الان که دفتر بزرگ(اتاق کار) با تجهیزات تکمیل داره رفتارش با مشتریا هر روز بدتر شد و شد و شد...

اما در مورد پارس اگه دوستتون ناراضیه بگید پورتش رو خالی کنه برای یکی مثل من که چند وقته تو نوبت شرکتی مثل پارس آنلاینم!! و چه صف انتظار طویلی داشت پارس!! (واقعاً چرا اینقدر از پارس ناراضیه متقاعدش نمیکنید بیاد از حسابگر بگیره؟ مگه نمیگید بهترین کیفیت با قیمت رو داره سرویس حسابگر؟؟)
    تبلیغش نشه حالا... ولی حقیقت اینه کیفیت سرویسش مناسبه در برابر قیمت...
    در مورد قیمتاش فرمودید و جالبه که سرویس 256 پارس با 4 گیگ حجم حدود 16 تومنه ! ولی با کیفیتی خیلی بیشتر از حسابگر

شاتل کجاش گرون تره؟ سرویس 128 اکو با 3 گیگ حجم +آبونمان و مالیات کمتر از 15 تومن در میاد که؟!!
    ولی در عوض کیفیت بسیار بهتری داره و با حساب کتاب تر از امثال حسابگره...

بازم میگم الان اگه اولویت قیمت پایین سرویس دریافتی + حجم بالاتر از متوسط و دانلود زیاد در ساعات رایگان باشه :

نوین نت انتخاب اول میشه ....
    چون من 512 رو دارم با 10 گیگ حجم و سرعت دانلود در ساعات رایگان بین 180 تا 230 !

به قول شما کیفیت هم مهمه ولی 3 گیگ حجم رو آدم چیکار کنه توی یه ماه؟؟؟؟
    اما اگه کافیه 3 گیگ خوب آدم شاتل و پارس و صبا رو ول نمیکنه بره حسابگر...

اما......

قسمت جالبه ماجرا اینجاست که شرکتای آپدیتی مثل شاتل و پارس و حتی اسیاتک اومدن کار جالبی کردن و اونم پایه گذاری یه سرویسایی به اسم نا محدود ولی با محدودیت ودر عین حال کیفیت سرویس محدوده!!
    الان شاتل و پارس 128 نامحدود میدن 28 هزار حدوداً ... اما سرعت این سرویس در حد سرویس یه مگه برای شبانه روز
    ولی در عین حال اگه از یه حجمی طبق گفته ها حداقل 18 گیگ بیشتر دانلود کنی محدودیت سرعت پیدا میکنی... (ولی مثل محدود قطع نمیشی یه دفعه)

یعنی یه سرویس با سرعت و کیفیت محدود + حجم خیلی بیشتر + قیمت بیشتر !!
    این سرویس بدرد کسایی میخوره که دنبال دانلود شبانه نیستن ولی حجم کارشون در ماه زیاده و سرعت با کیفیتی برای کل ماه میخوان
    Last edited by misam5526; 21-10-2012 at 11:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اولا این که شما چند روزه ADSL گرفتی که به صبانت میگی شرکت جدید؟
    دوما شرکت جدید بیاد اولش که پهنا باند نداره. میشه یکی مثله نوین نت.
    .. اینا که به فکر دزدین نه کیفیت
    اولا درحالی که هیچ ربطی نداره من کی ADSL گرفتم ولی توی پستهای قبلیم هست خیلی مشتاقی برو بخون ببین شخص من کی ADSL گرفتم.
    دوما اگر من اشتباهی کردم و اسم شرکت شمارو شرکت جدید گفتم میتونی بگی نه شرکت من خیلی قدیمیه و منظور من هم از جدید،جدید توی کرمانشاه بود حالا درست یا غلطش رو بماند.
    سوم شما باخودتم درگیری و اصلا نمیتونی توی یه جمع عمومی درست صحبت کنی لطفا اول برو خودتو نشون دکتر بده بعد بیا توی همچین جای عمومی نظر بده و صحبت کن.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در مورد زمان شروع به کار شرکت صبانت در کرمانشاه باید عرض کنم این شرکت سال 85 فعالیتش رو شروع کرد...

در اون زمان حسابگر و پارس آنلاین فعال بودند در زمینه ADSL ...

البته تا جایی که یادمه پارس با اسم تجاری خودش فعالیتش رو شروع نکرد بلکه شرکت اینترنت مهران بود که نمایندشون بود...

قبل ADSL هم که شرکتای حسابگر، مهران، اینترنت کرمانشاه، صبح صباح و ... کارت میفروختن

یادش بخیر یاد زمانی که حسابگر یه کافی نت بود هنوز تو سه راه شریعتی ....

12. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام
    سرعت دانلود مخابرات واسه شما هم پایینه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •