سلام
می شه یه لطفی بکنید و طرح کلی(معادله و فرمول) ضرب داخلی، ضرب خارجی و ضرب برداری رو برام توضیح بدید؟
ممنون می شم
سلام
می شه یه لطفی بکنید و طرح کلی(معادله و فرمول) ضرب داخلی، ضرب خارجی و ضرب برداری رو برام توضیح بدید؟
ممنون می شم
تابع جزء صحیح رو میشه به این صورت نوشت:
لطفا درباره مساله بالا توضیح بدید و اون رو باز کنید. مشکل من در اثبات تساوی اول هست. در ضمن تعریف تابع I به این صورت هست:
مساله مربوط به آنالیز ریاضی 2 هست.
Last edited by msm43njn; 19-04-2011 at 18:49.
سلام.سوال من درمورد سری فوریه هستش.اگر تابعf حول محور aدوران کند وبه اندازه نیم دوره تناوب شیفت ÷یدا کند و بر روی خودش منطبق شود آنگاه حتما این تابع دارای ضرایب فرد سری فوریه خواهد بود.مثلا اگر aصفر باشد حول محور x دوران میکند.
بنا به فرض های مسئله:
در نتیجه:
برای ضرایب کسینوس هم به طریق مشابه.
البته میشد برای نمایش نمایی سری فوریه همین روش رو به کار برد.
Last edited by 1233445566; 20-04-2011 at 11:41.
با سلام دو سوال در مورد مشتق سویی داشتم :
1- مقادیر a,b,c را طوری تعیین کنید که ماکزیمم مشتق سویی تابع axy^2+byz+cx^3z^2 در سوی بردار موازی با z ها برابر 64 شود ؟
2-نشان دهید مشتق سویی تابعدر هر نقطه از بیضی 2x^2+y^2=1 ودر سوی قائم بر بیضی برابر صفر است ?
با تشکر
لطفا در مورد این دو سوال هم راهنمایی کنید خودم چیزی به ذهنم نمی رسه نمی دونم چی کار کنم ؟
Last edited by imana; 06-05-2011 at 19:32.
ممنون از لطفت دوست عزیز خیلی بهم کمک کردی. ولی من روش رسم تابع گلدانی رو بلد نیستم میشه توضیح بدی ممنون
سلام دوستان
یک سوال داشتم ..
در مباحثی از ریاضی داریم که مثلا X میل میکند به بی نهایت
در زبان تخصصی ریاضی این جمله (X میل میکند به بی نهایت)به انگلیسی چه میشود ؟
بی نهایت که میشه اینفینیتی معانی مختلفی هم برای میل کردن هست اصطلاح ریاضی اون چیه ؟
ممنون میشم اگر دوستان راه نمایی کنند
سلام دوستان
ترجمه ی تخصصی ریاضی کلمه ی (میل میکند) در این عبارت (X میل میکند به بی نهایت) چیست؟
معانی مختلفی در دیکشنری برای میل کردن هست ولی نمیدانم در اصطلاح ریاضی چه میشود
ممنون میشم دوستان کمکم کنند
این میشه:
x tends to infinity
x میل میکند به بینهایت
پ.ن:اگه پستتون رو یه بار میزدید هم ما میدیدیم !!!
چشم، الان توضیحات رو آماده میکنم....ممنون از لطفت دوست عزیز خیلی بهم کمک کردی. ولی من روش رسم تابع گلدانی رو بلد نیستم میشه توضیح بدی ممنون
بفرما، نحوه رسمش رو به همراه اون سوال تو یه برگه نوشتم و اسکن کردم:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)