خوب من اون یکی که ما جنسیس هست رو دارم - اما وقتی میخوام مستر بازی کنم میندازه بیرون - اه
من هر وقت pes گرفتم همیشه تا چند ماه که کنامی پچ اپدیت میداد مشکل داشتم . مرد شور کنامی رو ببرن با این بازی ساختنش![]()
خوب من اون یکی که ما جنسیس هست رو دارم - اما وقتی میخوام مستر بازی کنم میندازه بیرون - اه
من هر وقت pes گرفتم همیشه تا چند ماه که کنامی پچ اپدیت میداد مشکل داشتم . مرد شور کنامی رو ببرن با این بازی ساختنش![]()
دوستان پچی نیومده که نقل و انتقالات رو اعمال کنه؟
بفرمایید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر کردم کسی لینک پچ جدید رو نذاشته
Last edited by hesamat87; 07-10-2010 at 17:08. دليل: تکراری
مرسی رفیق ، الان امتحان کردم فهمیدم چه جوریاس..
فقط فک کنم شما برعکس گفتی اینجا
با گرفتن RT و زدن شوت ، شوت رو بازیکن با بقل پا میزنه که قدرت چندانی نداره اما واسه تک به تک ها خیلی به درد میخوره.
برای زدن شوت محکم و روو پا باید LT رو نگه داشت و شوت زد که از قوس پیدا کردن توپ تا حدی جلوگیری میکنه
برای چیپ زدن هم که همه دوستان میدونن باید RB رو نگه داشت و شوت زد...
![]()
لطفا سیو و اپشن فایل این بازی با نقل و انتقالات جدید و پیراهن تیم ها را برای دونلود بزارید.چون با این سرعت کم نمیتونیم پچ دونلود کنیم
لینک رپیدباز
درست می گی عزیز من جا به جا گفتم
ولی این هم یکی از گل های من با شوت که توسط بازی کن مورد علاقم زدم به میلان !!!!!
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمحتوای مخفی: همه می دونن دیگه !!!
اره اگه کسی از دوستان میتونه بذاره تا ما هم استفاده کنیم
ممنون![]()
اینم لینک مستقیم پچ 2 pes edit از سرور سایت dverleech
فقط جون هر کی دوست دارین - یکی - یه فیکسی - کرکی چیزی بهم بده بتونم مستررو بازی کنم.
وقتی میخوام وارد اولین بازی مستربشم میندازه بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)