نکته اینجاست که مشکل من همینه! اهل بازی هستم!
CPU هاشون تفاوت داره؟
X10 کی آپدیت میشه به جینجر برد؟
فکر میکنم با این آپدیت مشکل خیلی از بازیهای کنونی و جدید باهاش حل بشه دیگه؟
امیدی هست تا اواسط تابستون نئو به 400 برسه؟
نکته اینجاست که مشکل من همینه! اهل بازی هستم!
CPU هاشون تفاوت داره؟
X10 کی آپدیت میشه به جینجر برد؟
فکر میکنم با این آپدیت مشکل خیلی از بازیهای کنونی و جدید باهاش حل بشه دیگه؟
امیدی هست تا اواسط تابستون نئو به 400 برسه؟
جی پی یو و چیپست گرافیکیشون فرق داره.
آپدیت ربطی به اجرای بازیها نداره .. جی پی یو و رم کم میاره.
دیگه تاپیک منحرف میشه تو بخش مشاوره تاپیک بزن.![]()
ممنون
خب دیگه بحث نئو نمیکنیم که منحرف نشه! ( چون x10 را هم قراره با 3 هفته کارکرد حدود 300 بگیرم!)
ولی آپدیت ربط به اجرای بازی داره ها!
تعدادی از بازیها کلا احتیاج به نسخه های بالاتر از 2.1 دارن برا همین الان رو x10 اجرا نمیشن
تازه تو نسخه 2.2 app2sd فعال میشه که شاید تاثیری تو سرعت گوشی و اجرای بازیها داشته باشه دیگه
(البته من هنوز تفاوت rom و ram گوشی را نفهمیدم. شاید اینی که گفتم بیربط باشه و حدسی گفتم)
پ.ن: راستی خودتون x10 دارین؟
Last edited by silent-assassin; 27-05-2011 at 16:32.
ورژن آندروئید تاثیر داره نه اینکه نداشته باشه .. الان همه بازیها به جز یکی دو تا نیاز به 2.3 دارن(مثلا BackStab) اکثرشون با 2.2 هم ران می شن که البته چون تو ایکس 10 2.2 رسمی نداریم باید 2.2 کوک شده بریزید.
جی پی یوی ایکس 10 آدرنوی 200 هست که به خودیه خود دیگه داره از گردونه خارج میشه و بازیها رو درست ساپورت نمی کنه .. همچنین رم پایین 384 مگابایتی ایکس10 باعث شده تو بازی متوسطی مثل sandstorm هم لگ بزنه.
نداشتن مولتی تاچ هم تو بازیها اذیت می کنه درسته دوال تاچ هست ( لمس 2نقطه) ولی همونم بگیر نگیر داره.
کلا اگه بازی خور هستی بی خیال ایکس 10![]()
سلام
من میخوام X10 بخرم نمیدونم گوشی خوبیه یا نه
انتظاراتی که من از یه گوشی دارم اینه :
کیفیت صدای خوب
دوربین مطلوب
برنامه خوری قوی داشته باشه
خوش دست و خوشگل
مدیریت خوبی هم داشته باشه
امکانات جانبی مثل رادیو و خروجی تی وی و ویرایشگر آفیس داشته باشه هم خوبه
باتری خوبی هم داشته باشه
میخواستم بدونم تمام این انتظارات تو این گوشی هست یا نه
اصلا این گوشی ارزش خریدن و پول خرج کردن رو داره؟
ممنون میشم اگه دوستانی که این گوشی رو دارن نظرای خودشون رو بگن تا از نظر همه اطلاع پیدا کنم (خواهشا تعصبانه جواب ندین)
صداش ضعیفه
رادیو هم اگه فول پک بگیری که هندزفری بلتوث داشته باشه رادیو دار میشه(هندزفری بلوتوثه نقش رادیو رو داره)
خروجی tv هم یه جا خوندم توی این تایپیک یکی گفته بود تست میکنم نمیدونم شد یا نه
بقیش رو داره
سلام خسته نباشید
ببخشید یه برنامه می خواستم که روی کل گوشی قفل بزاره ( مثل قفل کیبورد گوشی که اتوماتیک هر چند ثانیه قفل می شه و تا نزنی ، نمی ره ) یعنی تا رمز رو وارد نکنی گوشی کار نکنه
Sony Ericsson XPERIA X10
مرسی
ببخشید چندتا بازی و طریقه نصب برروی گوشی Sony Ericsson XPERIA X10 را می خواستم
مرسی
پس چک کنید ببینید گوشیتون به آخرین آپدیت رسیمی آپگرید شده؟حامد جان این کارو کردم ولی توی منویی که باز میشه هیچ گزینه ای برای فارسی کردن نداره... فقط دو گزینه اولش مربوط به چینی و انگلیسیه و لا غیر !
برنامه نمیخواد.به منوی تنظیمات برید و از اونجا گزینه privacy .هم قفل با رمز میتونید بزارید هم با پترن.سلام خسته نباشید
ببخشید یه برنامه می خواستم که روی کل گوشی قفل بزاره ( مثل قفل کیبورد گوشی که اتوماتیک هر چند ثانیه قفل می شه و تا نزنی ، نمی ره ) یعنی تا رمز رو وارد نکنی گوشی کار نکنه
Sony Ericsson XPERIA X10
مرسی
برای نصب برنامه اول این کار رو کن.برو به این مسیر:ببخشید چندتا بازی و طریقه نصب برروی گوشی Sony Ericsson XPERIA X10 را می خواستم
مرسی
settings>applications>unknown source رو تیکش رو بزن.بعد برنامه ها رو از نت بگیر و به گوشیت بلوتوث کن.
اولین برنامه ای که میگیری هم فایل منیجر باشه.بعد از نصب هم میتونی برنامه ها رو روی مموری کارت بریزی یا اینکه همون مثل قبل بلوتوث کنی.
فایل که توسط گوشی دریافت شد ، از قسمت notifcation که بالای صفحه هست که با دست پایین میاد فایل رو روش کلیک میکنی و نصب میکنی.
بد نیست صفحات قبل همین تاپیک هم بخونی.50 تای آخر همه چیز دستگیرت میشه.برنامه هم گذاشتیم.
سلام دوستان
به نظر شما بهترين لانچر براي اين گوشي چي هست؟
من خودم به شخصه لانچر پرو رو انتخاب ميكنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)