تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 338 از 410 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4099

نام تاپيک: اینترنت استان مرکزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مخابرات نامحدود نداره باید بری سمت شرکت ها . شاتل سرویس های آرتش میتونی بری استفاده کنی .

الان ساعت 1:20 صبح شد و کلا اینترنت ما تعطیل .. سرعت شد 10-15 کیلوبایت .

وضعیت پینگ شاتل چطوریه؟

الان سه تا شرکتو پیدا کردم که سرویس های خاص با حجم نامحدود می دن تو اراک...
    شاتل ، آسیا تک و ساتیا....
    ساتیا از نظر قیمت و حجم بین این ها از همه بهتره.. ولی وضعیت پینگشون نمی دونم چطوریه
    بعد از این که از اون حجم مشخص بیشتر مصرف کردیم ( مثلا" الان برای سرویس های نامحدود شاتل ماهانه 11 گیگه) آیا پینگ سرویس بالا می ره؟

2. 3 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doublex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

وضعیت پینگ شاتل چطوریه؟

الان سه تا شرکتو پیدا کردم که سرویس های خاص با حجم نامحدود می دن تو اراک...
    شاتل ، آسیا تک و ساتیا....
    ساتیا از نظر قیمت و حجم بین این ها از همه بهتره.. ولی وضعیت پینگشون نمی دونم چطوریه
    بعد از این که از اون حجم مشخص بیشتر مصرف کردیم ( مثلا" الان برای سرویس های نامحدود شاتل ماهانه 11 گیگه) آیا پینگ سرویس بالا می ره؟

البته سرور از اروپا باشه که مشکلت کلی حله . ولی پینگ شاتل رو من سه سال پیش بودم خوب بود از اون موقع دیگه نمیدونم.

این رو در نظر بگیر که چقدر مصرف داری بعضی شرکت ها بعد از یه حجمی محدودت میکنن (اسیاتک و شاتل) که بنظرم ساتیا این رو نداشته باشه .

4. 4 کاربر از Doublex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان کسی از ساتیا سرویس نامحدود داشته؟

6. 3 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان من رفتم تو این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از وضعیت بد اینترنت مخابرات و همچنین دانلود شبانه شکایت کردم یه روز بعد یه نفر از 195 زنگ زد گفت داریم به شکایت شما بررسی میکنیم امروز هم یه نفر از مخابرات اومد خونمون که سرعت ها رو تست کنه شانس هر سایتی میزد مثل شصصت تیر باز میشد سرعتمم کلی رفته بود بالانمیدونم چه حکمتی بود توش ولی من زیر بار نرفتم گفتم باید وضعیت دانلود شبانه رو درست کنید. خود اون بنده خدا هم اذعان کرد که وضعیت دانود شبانه درست شدنی نیست گفتم این موضوع رو باهاتون در میان بگذارم اگه شما هم پیگیری کنید شاید مشکل درست بشه شاید

8. 4 کاربر از masoudrahzani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم سرعت اینترنت روی پینگ تاثیر داره یا نه؟
    یعنی الان که من سرعتم 512 مخابرات هست اگر اینترنت 128 از شرکت ها بگیرم سرعت پینگ سرویسم می یاد پایین؟

10. 3 کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوست عزیز من سرویس 256 نامحدود با حداقل تبادل ترافیک 8 گیگ از شرکت اسیاتگ دارم
    پینگ خط رو از سایت
    pingtest.net
    گرفتم و نتیجه کار شد این که میبینید
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

12. 3 کاربر از wiy2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

دوستان می خواستم بدونم سرعت اینترنت روی پینگ تاثیر داره یا نه؟
    یعنی الان که من سرعتم 512 مخابرات هست اگر اینترنت 128 از شرکت ها بگیرم سرعت پینگ سرویسم می یاد پایین؟
    خیر سرعت دانلود ارتباطی به پینگ نداره. اما ممکنه در هنگام تغییر سرویس (خصوصن از شرکت دیگر) به هر دلیل دیگه ای پینگ شما کاهش یا افزایش پیدا کنه.

در حقیقت سرعت دانلود یا پهنای باند بیشتر اجازه میده اطلاعات بیشتری در یک بازه ی زمانی خاص از سیم عبور کنه.

سرعت و پهنای باند رو اندازه ای برای گنجایش در نظر بگیرید.

پینگ رو اندازه ای برای تاخیر.

فرض کنید یک سرویس سرعتش 10Mbps و سرویس دیگر 1Mbps. و هردو سرویس پینگشون 50ms است. فرض کنید میخوام ازین کاکشن ها تعدادی کارکتر حروفی رو بفرستم به یک پایگاه دیگه. برای راحتی کار فرض کنید هر کارکتر 1Mbps از پهنای باند شمارو مصرف میکنه.

در کانکشن 10Mbps من قادر خواهم بود که تمامی کارکترهای A , B , C , D , E , F , G , H , I , J رو در یک لحظه به پایگاه ارسال کنم؛ بنابراین بعد از 50ms این ده کارکتر به پایگاه ارسال میشوند و روی مانیتور اون پایگاه به نمایش در میان همه با هم در یک لحظه.

حالا میرم سراغ کانکشن 1Mbps ، در اینجا هر کارکتر مثلن A به صورت جدا جدا فرستاده میشه چون هر کارکتر کل پهنای باند (معادل 1Mpbs) رو مصرف میکنه. بنابراین حرف A فرستاده میشه و 50ms بعد روی مانیتور پایگاه به نمایش در میاد ، بعدش حرف B که 50ms بعدی به نمایش در میاد و C که 50ms بعدی و D وو.... تا برسه به کارکتر J. بنابراین مدت 500ms برای هر 10 کارکتر نیاز خواهد بود تا تمامی کارکترها ارسال بشن و روی نمایشگر دیده بشند.

بنابراین دیدیم که هردو کانکشن پینگ برابر یعنی 50ms دارند، ولی کانکشن 10Mbps چون در هر 50ms میتونه اطلاعات بیشتری رو نسبت به کانکشن 1Mbps بفرسته، سریعتر به نظر میرسه.

14. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دوست عزیز من سرویس 256 نامحدود با حداقل تبادل ترافیک 8 گیگ از شرکت اسیاتگ دارم
    پینگ خط رو از سایت
    pingtest.net
    گرفتم و نتیجه کار شد این که میبینید
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

ممنون دوست عزیز
    شما از سرویس آسیا تک راضی هستی؟ بعد از مصرف 8 گیگ وضعیت سرعت دانلودش و سرعت باز کردن صفحاتش چطوریه؟
    بعد از این که 8 گیگ مصرف شد آیا پینگ سرویس هم بالا می ره یا توی پینگ تغییری پیش نمی یاد؟

16. این کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

خیر سرعت دانلود ارتباطی به پینگ نداره. اما ممکنه در هنگام تغییر سرویس (خصوصن از شرکت دیگر) به هر دلیل دیگه ای پینگ شما کاهش یا افزایش پیدا کنه.

در حقیقت سرعت دانلود یا پهنای باند بیشتر اجازه میده اطلاعات بیشتری در یک بازه ی زمانی خاص از سیم عبور کنه.

سرعت و پهنای باند رو اندازه ای برای گنجایش در نظر بگیرید.

پینگ رو اندازه ای برای تاخیر.

فرض کنید یک سرویس سرعتش 10Mbps و سرویس دیگر 1Mbps. و هردو سرویس پینگشون 50ms است. فرض کنید میخوام ازین کاکشن ها تعدادی کارکتر حروفی رو بفرستم به یک پایگاه دیگه. برای راحتی کار فرض کنید هر کارکتر 1Mbps از پهنای باند شمارو مصرف میکنه.

در کانکشن 10Mbps من قادر خواهم بود که تمامی کارکترهای A , B , C , D , E , F , G , H , I , J رو در یک لحظه به پایگاه ارسال کنم؛ بنابراین بعد از 50ms این ده کارکتر به پایگاه ارسال میشوند و روی مانیتور اون پایگاه به نمایش در میان همه با هم در یک لحظه.

حالا میرم سراغ کانکشن 1Mbps ، در اینجا هر کارکتر مثلن A به صورت جدا جدا فرستاده میشه چون هر کارکتر کل پهنای باند (معادل 1Mpbs) رو مصرف میکنه. بنابراین حرف A فرستاده میشه و 50ms بعد روی مانیتور پایگاه به نمایش در میاد ، بعدش حرف B که 50ms بعدی به نمایش در میاد و C که 50ms بعدی و D وو.... تا برسه به کارکتر J. بنابراین مدت 500ms برای هر 10 کارکتر نیاز خواهد بود تا تمامی کارکترها ارسال بشن و روی نمایشگر دیده بشند.

بنابراین دیدیم که هردو کانکشن پینگ برابر یعنی 50ms دارند، ولی کانکشن 10Mbps چون در هر 50ms میتونه اطلاعات بیشتری رو نسبت به کانکشن 1Mbps بفرسته، سریعتر به نظر میرسه.

یک دنیا ممنون از توضیحات خوبی که دادی دوست عزیز
    پس با این حساب تفاوت چندانی توی سرعت ارسال بسته ها بین سرعت 128 با 512 وجود نداره ( به فرض این که پینگ هر دو تا ثابت باشه)

18. این کاربر از keivanpro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه wiy2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این هشت گیگ بین سی روز تقسیم میشه و شما تقریبا روزی 270 میگ حجم دارید که سرعت در حالت عادی اشتراک ا به 8 که میشه 32
    و بعد از مصرف 270 میگ سرعت میشه 16 یا به عبارتی اشتراک 1 به 16
    که این سرعت برای وبگردی خوبه ولی برای دانلود مناسب نیست
    سرعت رو من در حالتی که سرعت دانلود 16 بود براتون پینگ خط رو گرفتم.

قبلا از های وب سرویس 256 با حجم ماهیانه 8 گیگ داشتم و سرعت دانلود هم 256 بود پینگ خط هم خیلی پایین بود منتها دقیق یادم نیست چقدر بود
    Last edited by wiy2011; 13-08-2014 at 21:21.

20. 2 کاربر از wiy2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •