بلوری نمیخام.اگه اشتباه نکنم چیزی که لازم دارم یه AV Receiver هست که دیکودر DTS - HD داشته باشه.درسته؟
شما لطفا با بودجه ای که گفتم یه سیستم ترکیبی سینمای خانگی(Home Thater Component System) یا AV Receiver معرفی کنین.
بلوری نمیخام.اگه اشتباه نکنم چیزی که لازم دارم یه AV Receiver هست که دیکودر DTS - HD داشته باشه.درسته؟
شما لطفا با بودجه ای که گفتم یه سیستم ترکیبی سینمای خانگی(Home Thater Component System) یا AV Receiver معرفی کنین.
اساتید محترم من امروز میخوام برم سینما خانواده بلوری پلیر بگیرم که 3d هم ساپورت کنه لطفا" بهترین موردی که در بازارهست از لحاظ پخش اغلب فرمتهای موجود؛ پخش زیر نویس فارسی ؛تفکیک صدای عالی؛ بیس نرم وگرم ؛ سرعت لود بالای فیلمهای بلوری و کلا" یه چیزه مامان پیشنهاد بدید ممنون وسپاسگزارم اگه امکانش هست سریعتر چون دیگه وقتی نمونده از لحاظ قیمت هم اگه اولویت بندی کنید ممنون میشم سیستم حرفه ایم نمیخوام بازهم از محبتتون سپاسگزارم
سلام
میخوام بدونم سینمای onkyo HT-s3300 پیدا میشه؟ و اگر نه بهترین سینمای بلوری موجود چیه؟
[/HTML][/URL]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by afshin49; 27-02-2011 at 14:14.
دوستان داره شب میشه تورو خدا یکی یه جوابی به ما مرحمت کند
دوستان من میخواستم سینما بلوری پلیر philips HTS5580 رو بگیرم حالا دو تا سؤال دلاشتم:
1)- میشه در آینده از بلندگوهای این سینما استفاده کرد و اونو به یه AV Receiver وصل کرد؟
2)- چون میخواستم به دلیل Designe میز و LCD ، بلندگوهای جلوی اون رومیزی باشه و بلندگوهای عقب اون ایستاده باشه اگه سینمای خوبه دیگهای با این شرایط و تو این رنج قیمت (500 تا 600هزار) سراغ دارین معرفی کنین.
ممنون.
نرم و گرم و مامان رو خوب اومدی!
ولی در هر صورت انتخاب زیادی نداری یه مدل از سونی هست که با توجه به قیمت و مقایسه با سامسونگ انتخاب بهتریه.
Last edited by Pejman3; 27-02-2011 at 21:12.
فرمت wmv را فعلا دستگاه های ----T موجود ساپورت نمیکنه ولی بلوسنس 3gp و mkv را به راحتی ساپورت میکنه و نه بازیرنویس فارسی SRT مشکلی داره ، نه با فیلم 1080p یا 3D
طریقه دریافت 14 شبکه تلویزیونی
1-شهر شما تحت پوشش فرستنده های دیجیتال صدا و سیما باشه!
2-سیم آنتن کوتاه و مستقیم و یک تکه باشه و سالم
(عمر سیم آنتن ها کم است، حدود 3 تا 5 سال بستگی به مقدار آفتاب خور سیم داره، اگه درصد کیفیت سیگنال پایین است یکی از مهمترین علت هاش سیم آنتن دستگاه است که فوق العاده تو گیرندگی اثر داره)
3-آنتن UHF سالم داشته باشید
4-ترجیهاً به پایه چوبی متصل باشه
5-با جستجوی دستی روی دوتا کانالی که برنامه ها را میفرسته رفته و مرحله 7 را اجرا کنید
6-برای پیدا کردن جهت ها بعد از یافتن کانال ها در مواردی که کیفیت کم است باید دکمه info را یک یا دوبار بسته به مدل دستگاه زد و مرحله 7 را اجرا کرد
7-پس از مشاهده درصد سیگنال دریافتی، با چرخاندن آنتن جهتی که بیشترین سیگنال دریافتی ثابت (باز هم تاکید می کنم ثابت "یعنی مثلا روی عدد 80% یا 65% و ... ثابت بمونه و کم و زیاد نشه") را دارین پیدا کنید
8-این جهت بهترین جهت آنتن برای استفاده است
9-با توجه به اینکه 14 شبکه دریافتی روی 2 تا کانال فرستاده میشه باید توجه داشت دوستانی که توی شهرشون بیشتر از 8 کانال ارسال میشه ولی فقط یا 8 تای اولی یا بقیه را میگیرند با انجام مرحله 7 جهتی را پیدا کنند که هر دوتا کانال با کیفیتی بالای 60% سیگنال دریافت کنه تا مشکلشون حل بشه
10-ثابت بودن درصد سیگنال دریافتی فوق العاده مهم است چون اگه درصد سیگنال ثابت نباشه دائم کم و زیاد میشه و حس میکنند دارند یک سی دی سراسر خش!! را نگاه میکنند!
در آخر بگم که من خودم برای یکی از مشتری هام با 16% (درسته فقط 16% سیگنال) 13 تا شبکه ای که توی اصفهان پخش میشه را بدون مشکل گرفتم و طرف مات و مبهوت شد که با 16% داره این کیفیت را میبینه چون از موقع خرید خانه به خاطر بد جا بودنش تصویر صاف تلویزیون را ندیده بود!!!![]()
شما به سایت چاره برید.هم قیمت ها هست و هم مشخصات و هم امکان خرید اینترنتی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:32 PM ---------- Previous post was at 11:29 PM ----------
با بودجه شما فقط میشه یه av receiver پیشنهاد داد که ساپورت DTS-HD هم داشته باشه.
ببخشید من گیج شدم.شما دقیقا قصد خرید چه چیزی رو دارید و هدفتون چیه؟اگه امکان داره یبار دیگه بفرمایید.
فقط میخام صدای DTS و DTS - HD رو دیکود کنه.البته بدون پلیر بلوری میخام از میدیا پلیر DTS رو passthrough کنم.
اگه از DTS - HD صرفنظر کنم میتونم یه سینمای خانگی یا audio component system خوب بگیرم؟
خلاصه این که میخام صدای 5.1 یا 7.1 از میدیا پلیر بگیرم.اسپیکر 7.1 creative مدل T7900 هم دارم.ورودی HDMI و اپتیکال هم داشته باشه.پلیر دیسک نوری و اسپیکر هم مهم نیست که روش باشه یا نه.
Last edited by AB; 28-02-2011 at 01:13.
اگر شما همه امکاناتتون کامله پس فقط یه av receiver بگیرین کافیه.
و اما در مورد این موضوع که شما مدیا پلیرتون زمانی که صدای dts hd رو ساپورت نمی کنه چجوری می خواین انتقالش بدین به آمپلی فابر؟من در مورد hd پلیرها اطلاعات خوبی ندارم ولی بعید می دونم این کار شدنی باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)