اغراق نکردم ... اگه بخواد چهار تا کتاب درست و حسابی بخونه و یه سری Sample هم انجام بده دو سال وقتش رو میگیره ... و البته شما با خوندن کتاب Introduction to game programming with DirectX کل DirectX رو یاد نمیگیرید
توی این زمان و این برنامه ای که شما گفتی ، فقط به بخش رندر میرسه ( DirectX 3D ) و بخش هایی مثل فیزیک و ... رو یاد نمیگیرهنظر من اینه که 2سال وقت برای یادگیری کامل هر دوش (C++,DirectX) کافیه و بعد اون هم مباحث مربوط به انجین نظرت چیه؟.
====
ویرایش : البته من OpenGL کار کردم و کلی کتاب خوندم که اینقدر وقتم رو گرفت ... و گرنه کسی که وقت آزاد زیادی داره زودتر هم میتونه تموم کنه

نوشته شده توسط M.RMe30
 نوشته شده توسط M.RMe30

.gif) یکم بزرگش نمیکنی؟
 یکم بزرگش نمیکنی؟ 

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

.gif) 

.gif) 

.gif)

.gif)
.gif)
.gif)
.gif) یه مپ طراحی کرده بودم کلی ام روش کار کرده بیدم میخواستم اینجام بذارمش الان ذیگه نمیادش
یه مپ طراحی کرده بودم کلی ام روش کار کرده بیدم میخواستم اینجام بذارمش الان ذیگه نمیادش.gif) UDK Dont Send میده موقع بازکردنش همه مپ ها را میاره اینو که روش زحمت کشیدمو نمیاره
UDK Dont Send میده موقع بازکردنش همه مپ ها را میاره اینو که روش زحمت کشیدمو نمیاره .gif) تو شب کار شده بود
تو شب کار شده بود .gif) کاراکترم چراغ قوه ام داشت همجا تاریک بید فقط جلوم نور چراغ قوه بید که یکمی نور میدادد جالب شده بود الان udk نمیاردش
کاراکترم چراغ قوه ام داشت همجا تاریک بید فقط جلوم نور چراغ قوه بید که یکمی نور میدادد جالب شده بود الان udk نمیاردش.gif)