تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 428 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

2سال!!! یعنی کسی که بخواد Directx یاد بگیره دوسال باید وقت بزاره اونم حداقل!!! یکم بزرگش نمیکنی؟
    اغراق نکردم ... اگه بخواد چهار تا کتاب درست و حسابی بخونه و یه سری Sample هم انجام بده دو سال وقتش رو میگیره ... و البته شما با خوندن کتاب Introduction to game programming with DirectX کل DirectX رو یاد نمیگیرید

نظر من اینه که 2سال وقت برای یادگیری کامل هر دوش (C++,DirectX) کافیه و بعد اون هم مباحث مربوط به انجین نظرت چیه؟.
    توی این زمان و این برنامه ای که شما گفتی ، فقط به بخش رندر میرسه ( DirectX 3D ) و بخش هایی مثل فیزیک و ... رو یاد نمیگیره

====

ویرایش : البته من OpenGL کار کردم و کلی کتاب خوندم که اینقدر وقتم رو گرفت ... و گرنه کسی که وقت آزاد زیادی داره زودتر هم میتونه تموم کنه
    Last edited by saeed_cpu_full; 22-06-2011 at 11:57.

2. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

حتما میخواین با Kismet طراحی کنید ؟
    عجب !!! جمله کاملمو یه بار دیگه بخون !
    CoD هم مشکل نداره ! شما یه باگ توی هوش مصنوعی اون پیدا کن
    World At War
    برو نزدیک دشمنا ببین شلیک میکنن یا وایمیسن نگات میکنن . تو 40 درصو مواقع .

Crysis هم از یه هوش مصنوعی استاندارد استفاده میکنه .. من مشکل حادی توی هوش مصنوعیش ندیدم
    هوش مصنوعی تو کرایسیس یعنی دشمنا از 1 متری نمیبیننت ولی از 100 متری میبیننت . واقعا مشکل به این بزرگی رو توش ندیدی ؟! تقریبا همه افرادی که بازی کردن با این مشکل برخوردن
    این راه باگ هاش خیلی بیشتر از حذف کردن یک بردار ( فرضا بردار X ) هست و باگ هارو نمیشه برطرف کرد .مثلا همون Path رو امتحان کنید .. دشمن پشتش به ما هست و به دیوار تیر میزنه ! توی فروم UDK میگفتن راه های دیگه رو امتحان کن ولی نمیگن چه راهی !! ..
    تو یو دی کی رو نمیدونم ولی تو Quest3D بدون هیچ باگی میشه این رو پیاده کرد .

راستی تو یو دی کی نمیشه یه کاراکتری گذاشت بعد خودت واسش کلید تعیین کنی که مثلا 1 دقیقه متقیر A = 1 باشه یک دقیقه متقیر B = 1 باشه . بعد هر وقت A یک شد بره به سمت چپ و هر وقت B یک شد بره به سمت راسه هر وقت هم نزدیکش شدی خاست شلیک کنه LockAt شه رو کاراکتر اصلی و شلیک کنه ؟!
    واقعا اگه یه چنین چیزایی رو نشه روش پیاده کرد که مفت گرونه که

ویرایش :

توی زمینه ی آزادی عمل و ... هیچ انجینی به پای Unity نمیرسه شما توی یونیتی حتی میتونید Editor بسازید ولی باز هم Unity مشکلاتی مثل زبان شیدر عجیب و غریب ،نداشتن امکانات UI و UV مناسب ، مشکلات Performance داره که با داشتن سورس کد بر طرف میشه . UDK برای گیم آرتیست خوبه که نمونه کار بزنه و ... ولی برای ساخت بازی کامل خوب نیست که دلیلش هم نبود سورس کده
    شما یه روز میای میگی یو دی کی سر تره یه روز یونیتی ؟ در چه حالی ؟!
    Last edited by Reza Azimy_RW; 22-06-2011 at 12:36.

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

هوش مصنوعی تو کرایسیس یعنی دشمنا از 1 متری نمیبیننت ولی از 100 متری میبیننت .
    این باگو منم دیدم خیلی ضایع هم هست.

5. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میگم شاید مشکل از اینه که دارین از هوش مصنوعی پیش فرضش رو تغییر میدین؟
    یه بار از صفر صفرش هوش مصنوعیش رو بنویسید ببینید بازم درست نمیشه؟
    دیوار نامرئی از نوع BSP هم امتحان کنید فکر نکنم دیگه این مشکل پیش بیاد
    Last edited by M.Mehrazin; 22-06-2011 at 12:44.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

میگم شاید مشکل از اینه که دارین از هوش مصنوعی پیش فرضش رو تغییر میدین؟
    یه بار از صفر صفرش هوش مصنوعیش رو بنویسید ببینید بازم درست نمیشه؟
    هوش مصنوعی پیشفرض رو که نمیشه تغییر داد ... شما کلاس مینویسی که از اون هوش مصنوعی پیشفرض ارث ببره ! همین !

عجب !!! جمله کاملمو یه بار دیگه بخون !
    World At War
    برو نزدیک دشمنا ببین شلیک میکنن یا وایمیسن نگات میکنن . تو 40 درصو مواقع .

هوش مصنوعی تو کرایسیس یعنی دشمنا از 1 متری نمیبیننت ولی از 100 متری میبیننت . واقعا مشکل به این بزرگی رو توش ندیدی ؟! تقریبا همه افرادی که بازی کردن با این مشکل برخوردن
    تو یو دی کی رو نمیدونم ولی تو Quest3D بدون هیچ باگی میشه این رو پیاده کرد .

راستی تو یو دی کی نمیشه یه کاراکتری گذاشت بعد خودت واسش کلید تعیین کنی که مثلا 1 دقیقه متقیر A = 1 باشه یک دقیقه متقیر B = 1 باشه . بعد هر وقت A یک شد بره به سمت چپ و هر وقت B یک شد بره به سمت راسه هر وقت هم نزدیکش شدی خاست شلیک کنه LockAt شه رو کاراکتر اصلی و شلیک کنه ؟!
    واقعا اگه یه چنین چیزایی رو نشه روش پیاده کرد که مفت گرونه که
    من بحثی ندارم ... فقط تجربم رو در این زمینه گفتم . شما میتونید اون رو ناشی از ضعف من توی آنریل اسکریپت بدونی یا هر چیز دیگه ای
    فقط گفتم که استارت پروژه ی جدی باهاش نزنید که به مشکل میخورید . تصمیم با خودتونه ... در کل هزار بار گفتم بازم میگم که راه مشخصه ، دنبال میانبر نگردید ...

8. این کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ویرایش : البته من OpenGL کار کردم و کلی کتاب خوندم که اینقدر وقتم رو گرفت ... و گرنه کسی که وقت آزاد زیادی داره زودتر هم میتونه تموم کنه
    OpenGl سخت تر از DirectX است اینو دیگه همه میدونن پس DirectX و C++ رو میشه دو 2 سال همراه با کار کردن با انجین های اوپن سورس یاد گرفت.
    مثلا کتاب 3D Game Engine Programming که 860 صفحه است اگه روزی 20 صفحه یادبگیری در 43 روز تموم میشه.حالا بگیم 3 دور دیگه هم بخوای مطالعه کنی میشه 129 روز (میشه حدود 4 ماه و خورده ای).و من فکر کنم این قدر وقت دارم که روزی 20 صفحش رو بتونم کامل یاد بگیرم بعد تا 1 سال یادگیری DirectX هنوز 8 ماهه دیگه مونده و راحت میتون چند تا کتاب دیگه هم مطالعه کنی خب حالا نظرت چیه راجب این برنامه؟.

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

هوش مصنوعی پیشفرض رو که نمیشه تغییر داد ... شما کلاس مینویسی که از اون هوش مصنوعی پیشفرض ارث ببره ! همین !
    ببخشید منظورم همین بود.میگم شاید توی چیزایی که از اون ارث برده یه چیزایی بوده که از دستتون در رفته و به این مربوط میشده.
    حالا اون دیوار BSP هم امتحان کنید انشاالله که مشکل حل بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

OpenGl سخت تر از DirectX است اینو دیگه همه میدونن پس DirectX و C++ رو میشه دو 2 سال همراه با کار کردن با انجین های اوپن سورس یاد گرفت.
    مثلا کتاب 3D Game Engine Programming که 860 صفحه است اگه روزی 20 صفحه یادبگیری در 43 روز تموم میشه.حالا بگیم 3 دور دیگه هم بخوای مطالعه کنی میشه 129 روز (میشه حدود 4 ماه و خورده ای).و من فکر کنم این قدر وقت دارم که روزی 20 صفحش رو بتونم کامل یاد بگیرم بعد تا 1 سال یادگیری DirectX هنوز 8 ماهه دیگه مونده و راحت میتون چند تا کتاب دیگه هم مطالعه کنی خب حالا نظرت چیه راجب این برنامه؟.
    البته اینجا جاش نیست در مورد این چیز ها بحث کنیم ولی توی Amazon.com یه سرچ بزن کتاب های بهتر هم پیدا میکنی

داره خودمونی میشه mehrdad_mvb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من اگه بخوام یه موتورسیکلت به یو دی کی وارد کنم مراحل وارد کردنش مثل ماشینه؟
    اگه نیست من باید چیکار کنم
    بچه ها کمکم نمیکنید؟
    اگه میشه توضیح بدید باید چیکار کنم؟
    ممنون

13. این کاربر از mehrdad_mvb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه farshid-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهركرد

پيش فرض سلام

بچه ها کمکم نمیکنید؟
    اگه میشه توضیح بدید باید چیکار کنم؟
    ممنون
    سلام مهرداد اصلا کلا بحث تاپیک را عوض کردن این بحث ها را دوستان تو تایپک تازه کارا بیان کنید که هرکی میخواد تازه استارت بزنه از اونجا شروع کنه

اینقدر اسپم زیاد دادن که اصلا کسی به سوالات ما جواب نمیده

آره مهرداد شبیه به همون آموزش ورود ماشین بید چون چیز دیگه گشتم نبود

سوال ماهم جواب بدید

آقا یه مشکل واسه udk من پیش اومدهیه مپ طراحی کرده بودم کلی ام روش کار کرده بیدم میخواستم اینجام بذارمش الان ذیگه نمیادشUDK Dont Send میده موقع بازکردنش همه مپ ها را میاره اینو که روش زحمت کشیدمو نمیاره چکارکنیم؟

من مپمو میخوام تو شب کار شده بود کاراکترم چراغ قوه ام داشت همجا تاریک بید فقط جلوم نور چراغ قوه بید که یکمی نور میدادد جالب شده بود الان udk نمیاردش[/QUOTE]

ماهم اینجا سوال کردیما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •