نه. روی پاکت هم نوشته که مبلغ 100000 ریال به مامور پست تحویل بدید. در ضمن وقتی کارتتون اومد رمز داره. که رمزش 4 رقم آخر شماره ملی تونه.
نه. روی پاکت هم نوشته که مبلغ 100000 ریال به مامور پست تحویل بدید. در ضمن وقتی کارتتون اومد رمز داره. که رمزش 4 رقم آخر شماره ملی تونه.
ماشین دزدگیر داره ها. به محض اینکه درش باز بشه صداش در میاد. اگر صداش قطعه حتما از داخل کاپوت با اون کلید کوچیکه صدا رو روشن کنید. در صورتی که در ماشین به هر شیوه به جز ریموت باز بشه دزدگیر شروع به آژیر کشیدن میکنه.
سلام . مرسی واقعا از راهنماییتون.
همین الان رفتم نمایندگی تا سورن رو از نزدیک ببینم خوب کابینش واقعا عالی بود.
متاسفانه اونجا سمند نبود تا باهاش مقایسه کنم.
سورن توی عکساش مانیتور بود ولی وقتی رفتم نمایندگی رو داشبوردش هیچ مانیتوری نبود.
دزدگیرشم پرسیدم . یه دزدگیر معمولی روشه.
یه چند تا سوال داشتم.
بین سفید و دلفینی و خاکستری متالیک کدوم رنگش قشنگتره ؟؟؟
بقیه سوالام یادم نمیاد ان شاالله بعدا میپرسم.![]()
کابینش شک نکنید از پارس داش جدید سر تره!!
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
از نظر طراحی صددرصد از ال ایکس بهتره
زیباترین رنگ سورن اول مشکی است بعد سفید
البته رنگ یه مسئله سلیقه ایست اما این دورنگ واسه فروش هم مناسبند
دوستان بنظر شما در صورت درخواست مشتری سمند موتور ملی پایه گازسوز با داشپورت جدید سفارش میشود
سلام ولی از آنهایی که خریده اند از کیفیت سورن راضی نیستند
دوستان بنظر شما در صورت درخواست مشتری سمند موتور ملی پایه گازسوز با داشپورت جدید سفارش میشود
با مانیتور رو حقیقت نمی دونم تو چه سایتی دیدین شما، ولی به این لینک مراجعه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مدل اصلی سورن هست که کنترل فرمان داره و ضبط فابریک داره و از این مدل من تقریبا ندیدم، نمی دونم سفارشی می زنن یا نه
دزدگیر هم گفتم که، تقریبا اینطوری فکر کنید که نداره
در مورد رنگ هم در نظر داشته باشید که یک مورد شخصی هست، ولی یک موردی که من همیشه بهش فکر می کنم این هست که رنگهای تیره به خاطر کیفیت پایین رنگ خیلی زود به اصطلاح بور می شن.
می تونید بگید چرا؟ چون من احتمالش هست بخوام بگیرم، اگه بیشتر راهنمائی کنید سپاسگذار میشم
خدا امواتت رو بیامرزه، یکیش خودم، تو کیلومتر 1820 موتورش ترکید، گیرباکسش رو 2 بار آوردم پائین، و الی ماشالا، نمی دونم چرا اینطوریه، دیگه اینقدر اذیتم کرده که می خوام عوضش کنم، از اون طرف نمیدونم چی بگیرم!!!؟؟؟
فکر می کنم شدنی باشه، ولی بعید می دونم نمایندگی ها از پسش بر بیان، احتمال زیاد از طریق اداره تحویل هست
سلام و با تشکر از کمک شما
ماشینو بردم نمایندگی و با ابدیت نودهای ماشین مشکل امپر اب هل شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)