تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1211 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

There is not enough space on the disk
    فضای کافی برای ریختن بازی نداری.
    کار سختی نیست اگه konami می گذاشت gamer انتخاب کنه کجا بازیرو بریزه.
    حدود 4 گیگ و صد مگ باید درایو c باید فضای خالی داشته باشه بعدش هر جا خواستی میتونی نصب کنی ...
    منم پدر در اومد تا c رو خالی کنم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من از دیروز که دمو رو دانلود کردم تا الان وقت زیادی روش گذاشتم میشد همون دیروز نظرمون بدم اما بخاطر پرهیز از اظهار نظر شتاب زده این کارو به امروز موکول کردم .در زیر میتونید برداشتهای منو از این دمو که براساس کد 70-80 درصدی بازی ساخته شده ببینید . من نکات مثبتو با رنگ آبی و نکات منفیو با قهوه ای نوشتم .

گیم پلی بازی شاید مهمترین بخش بازی باشه بهمین خاطرمن از این قسمت شروع میکنم .

گیم پلی بازی :

در مجموع بازی درگیرانه تر و اکتیو تر شده و جدال و تلاش برای تصاحب توپ بیشتر شده که به نظر من از این حیث بازی به واقعیت نزدیک تر شده . این مساله سبب کمتر شدن فضا برای حرکت و مانور دادن بازیکنان شده .

- آهنگ حرکتی بازی در مجموع آهسته تر شده و طبیعتا به واقعی تر شدن بازی کمک شایانی کرده .

- خوشبختانه توی این نسخه دیگه خبری از دریبلهای راحت از طریق توی سر توپ زدن نیست اگه یادتون باشه توی نسخه 2009 راحت میشد از این طریق بازیکنان حریفو پشت سر گذاشت .

- باز هم خوشبختانه باید گفت سرعت بازیکنان نسبت به نسخه قبل مقداری کمتر شده . توی نسخه قبل با یک بازیکنان سرعتی براحتی تمام بازیکنانو میشد جا گذاشت اما توی این نسخه اینکار براحتی صورت نمیگیره .

- حفظ توپ به مراتب سخت از نسخه قبلی بازی شده و بازیکنان حریف پرس بیشتری روی بازیکن صاحب توپ میکنند.

- مشکلات داوری هنوز وجود داره و حتی شاید بشه گفت داوری توی این دمو بدتر هم شده متاسفانه آدام میگه این نقیصه بزرگ در کد 90 درصدیه بازی هم وجود داشته . همچنان مثل نسخه 2009 بندرت پیش میاد که داور آوانتاژ بده .

- در حالتی که بازیکن پا به توپه اگه سرعت بازیکنو به حداکثر برسونیم ( از طریق دوبار زدن دکمه R2 ) توپ از پای بازیکن خیلی فاصله میگیره و این مساله سبب میشه یا توپو لو بده یا توپ به اوت بره به هر حال کنترل توپ از دست بازیکن خارج میشه .

- سیستم پنالتی بهبود پیدا کرده و سخت تر شده آدام میگه هنوز سیستم جدید پنالتی تکمیل نشده حتی توی نسخه 90 درصدی که بازی کرده . همونطوریکه میدونین توی نسخه 2009 پنالتی زدن خیلی راحت بود و اکثر پنالتیها گل میشد و مواردی هم که گل نمیشد بصورت رندومی طراحی شده بود نه براساس مهارت و اشتباهات گیمر .

یکی از مهمترین نکات آزار دهند این دمو RESPONSE TIME یا همون زمان پاسخدهی هستش .منظور از زمان پاسخ دهی اون فاصله ایه که بین فشار دادن دکمه های دسته بازی ( یا کنترلر )و واکنش بازیکن وجود داره .این زمان توی این دمو حدود 2 ثانیه طول میکشه که برای بعضی واکنش ها حقیقتا زمان زیادیه . واقعا این موضوع منو توی چند تا بازی اول کلافه کرد بود اما الان برام مانوس تر شده و یک کم بهش عادت کردم .بخاطر این زمان تاخیر در پاسخ دهی بعضی از مواقع بازیکن توپو نمیتونه کنترل کنه و همراه توپ به خارج میره بعضی وقتا مدافعین سر همین موضوع توپو لو میدن که موقعیت خیلی خطرناکی بوجود میاد خیلی وقتا مهاجمین فرصت شوت زدن پیدا نمیکن و .... نمیدونم از PES های قدیمی چقدر یادتونه دقیقا مثل همون موقها شده .

البته اگه نظر منو بخواید من میگم یک مقدار تاخیر در بعضی از واکنش ها نه همش لازمه مثلا توی چرخشها در زمانیکه توپ از بازیکن فاصله گرفته و خیلی موارد دیگه که این زمان تاخیر کاملا عادی و طبیعیه .

خبر خوش اینکه آدام بعد از پلی تستی که چند شب پیش از کد 90 درصدی بازی داشته , اشاره کرد که این مشکل در حد زیادی حل شده و تقریبا به حداقل خودش رسیده این جمله دقیقا ترجمه حرف ایشونه . یادمه از قدیم آدام نسبت به این زمان پاسخدهی شدیدا حساس بود اما بعد از پلی تست , اولین خبرش همین مورد بود و بابت این مساله خیلی خوشحال بود .

یکی دیگه از غیر واقعی ترین معایب بازی نفس نفس زدن های شدید بازیکنان در نسخه های قبلی بازی بود .این اتفاق زمانی رخ میداد که بازی متوقف بود و بازیکنان منتظر شروع بازی بودن این مساله حقیقتا شکل زشتی به بازی داده بود که کونامی امسال بالاخره بعد از سالها این نقیصه مهمو برطرف کرد . ( فکر میکنم متوجه شدین چیو میگم ) .

شوتها : از نظر من و تقریبا اکثر کسانیکه این دمو رو بازی کردن کیفیت شوتها بهتر شده .من از زاویه دوربینی که از روبرو زمینو نشون میده دهها بار با بازیکنان مختلف واز فواصل مختلف اقدام به شوت زنی کردم ( بخاطر اینکه بتونم فرصت شوت داشته باشم سطح سختی بازیو در پایین ترین حد قرار دادم) نتیجه این بود که اولا از فواصل بیشتر از 30 متر کمتر بازیکنی میتونه توپو تبدیل به گل کنه دوم اینکه تقریبا میزان فشار دادن جهت برای زاویه دار کردن شوت تاثیر نسبتا مستقیمی در زاویه توپ داره ( این مساله در نسخه 2009 تاثیر داشت اما نه در این حد ) . اما کات و قوس توپ باز هم مثل نسخه قبل کمتر از میزان طبیعیه .

پاسها :دقت پاسهای معمولی چندان فرقی نکرده و به بازیکن پاس دهنده بستگی داره اما سرعت بازیکنان در دادن پاسهای متوالی بیشتر شده تقریبا مثل پاسکاری تیمهای بزرگ دنیا میشه با سرعت پاسهای متوالی داد البته به بازیکن و تعادلی که در لحظه پاس دادن داره هم مربوط میشه از نظر من کیفیت پاسهای تودر پایین اومده و اون دقت و کیفیت نسخه 2009 رو نداره همینطور پاسهای عمقی هوایی کیفیتشون خیلی پایین اومده , سرعت اینجور پاسها خیلی کم شده و نکته بسیار آزار دهنده این نوع پاسها اینه که مثل نسخه 2009 و شاید حتی بدتر از اون , بازیکن دریافت کننده این نوع پاسها برای دریافت توپ بسیار منفعل و ضعیف عمل میکنه به این شکل که بجای اینکه برگرده و توپو صاحب بشه با کم کردن سرعتش منتظر میمونه که توپ بهش برسه . این مساله خیلی از مواقع منجر به لو رفتن و بریدن توپ توسط بازیکنان حریف میشه .این مساله کمو بیش توی نسخه 2009 هم بود اما نه به این فضاحت .البته به نظر من در عالم واقع هم اینجور پاسها به اون ظرافت و دقتی که توی نسخه 2009 شاهدش بودیم , نیست اما به این اندازه هم بی کیفیت نیست .

سانترها : اگه نظر منو میخواید باید بگم سانترها طبیعی تر شده و تا حدودی از حالت ارکید بودنش فاصله گرفته که نکته مثبتیه .توی نسخه قبلی کمتر کسی جرات میکرد از سانتر برای تغییر جناح بازی استفاده کنه اما در این نسخه دقت سانترها خیلی بالاتر رفته بطوریکه بیشتر سانترهای قطری که من از زمین خودم برای مهاجمین ارسال میکردم به مقصد میرسید ( البته اینو باید در نظر گرفت که اطراف بازیکن هدف تا حدودی خالی باشه و بازیکنان حریف از اون بازیکن فاصله معقولی داشته باشن )

توپ : در مجموع نظر من اینه که فیزیک توپ بهتر شده خیلیها انتقاد میکنن که توپ سنگین تر شده و این طبیعی نیست منم قبول دارم توپ سنگین تر احساس میشه اما در عالم واقع هم همینطوره کسانیکه با توپ فوتبال چمنی بازی کردن میفهمن من چی میگم . علاوه براینها با گذشت زمان گیمرها کاملا به این توپ عادت میکنن . اینرسی و حرکات توپ حقیقتا واقعی تر شده و نباید از این مساله گذشت . سرعت توپ در سانترها و شوتها بهتر شده که شاید علتش آهنگ حرکتی کل بازیه که این هم ازاون متاثر شده . اما در زمان ارسال پاسهای تودر عمقی سرعت توپ خیلی کم میشه که اصلا طبیعی نیست .

دروازه بان : بطور کل میشه گفت دروازه ها همون احمق های 2009 هستن تنها تغییراتی که درشون داده شده اینه که در مواقعی که احساس میکنن میتونن توپو بگیرن یا با پا دفع کنن مثل فیفا 9 از دروازه بیرون میان ( البته نه به اون فراوانی که در فیفا 09 وجود داره) .بعضی از مواقع پیش میاد که دروازه بان در خروجشون از دروازه اشتباه میکنه هر چند که این اتفاق کم پیش میاد .متاسفانه دروازه بانها مثل قبل شوتهای محکمو فقط دفع میکنن که موجب ریباند کردن مهاجمین میشه و یک نکته بدتر اینکه خیلی وقتها شوتها رو بجای اینکه با دست بگیرن یا دفع کنن با پا اونو دفع میکنن . اما در کرنرها نسبتا بهتر از 2009 عمل میکنن و با خروج از دروازه خیلی از توپا رو میگیرن مگر اینکه فاصله توپ ازشون زیاد باشه .سرعت عکس العمل و جهش های دروازه بان مثل نسخه 2009 در پاره ای اوقات خیلی زیاد میشه که این هم اصلا طبیعی نیست .

- توی بعضی از صحنه ها شاهد هستیم که اصلا به مساله اینرسی حرکتی بازیکنان توجهی نشده مثلا در زمان استارت زدنهای سرعتی .

کرنرها : نسبت به نسخه 2009 گل کردن کرنرها خیلی سخت تر شده یا دروازه بان میگیرشون یا مدافعین توپو دفع میکنن .

-

به نظر میرسه هوش مصنوعی بازی کمی بهتر شده این مساله رو میشه توی حرکات سیستماتیک و هدفدار بازیکنان دید و واکنش هایی که در بعضی از صحنه ها از خودشون نشون میدن البته اینو از یاد نبریم که بخشی از این حرکات به برنامه نویسی بازی مربوط میشه که اونو نباید با AI اشتباه بگیریم .البته در خیلی از صحنه ها هم پیش میاد که بازیکنان مثل نسخه قبلی اشتباهات فاحشی میکنن که واقعا ناامید کنندست .

- ما توی این نسخه شاهد حرکات , فریبها و دریبلهای جدیدی هستیم .

- آنالوگ راست دسته بازی همچنان برای استفاده از پاس طراحی شده که اصلا جالب نیست و به نظر من باید حرکات فریب دهنده و دریبلها روی این آنالوگ قرار بگیرن.

- توی بعضی از صحنه ها و در زمان درگیری برای تصاحب توپ شاهد رد و بدل شدنهای سریع و غیر طبیعی توپ بین بازیکنان هستیم که این مورد هم یک نکته منفی برای این بازی به حساب میاد .البته من احتمال میدم این مساله بخاطر زمان پاسخدهی بازی باشه که امیدوارم با کم شدن مشکل زمان پاسخدهی این مشکل هم حل بشه ( اگه خواستین توضیح میدم ) .

- یک نکته خوب دیگه لودینگ تایم بسیار کم بازیه بطوری که بعد از انتخاب تیمها میشه بلافاصله وارد بازی شد .

گرافیک و جنبه های بصری بازی :

- در زمینه طراحی چهره بازیکنان این بازی واقعا کم نظیره و کمتر بازی ورزشی شاهد این طراحی واقعی و هنرمندانست. این طراحی بسیار خوب چهره بازیکنان حتی به این مساله کمک کرده تا از زاویه های دورتر مثل دوربین واید تشخیص بازیکنان راحت تر صورت بگیره . من خودمو مثال میزنم توی نسخه 2009 بازی در زاویه دوربین واید و در حین بازی من قادر بودم نهایتا 10 الی 12 بازیکن از 22 بازیکن داخل زمینو تشخیص بدم اما توی این دمو من به راحتی اکثر بازیکنان داخل زمینو تشخیص بدم که این مساله واقعا منو خیلی خوشحال کرده چون بدون دیدن اسم بازیکنان دررادار یا اضافه کردن اسمشون در بالای سر بازیکن میتونم اونا رو بشناسم تا بتونم در موقعیتهای مختلف بازیکن مناسبو برای پاس دادن انتخاب کنم . و همینطور بدونم حریفی که روبروم قرار گرفته کیه .علاوه بر این این شباهت زیاد حس واقعی بودن خیلی بیشار القاء میکنه . به من نخندین اما بعضی وقتا احساس میکنم دارم باخود پویول یا آلوز بازی میکنم .

- در زمینه طراحی لباس و طبیعی تر شدن رنگشون و طراحی چروکهای لباس و همینطور تکسترهای پوستی بدن بازیکنان هم کونامی بسیار موفق عمل کرده بطوریکه ما شاهد ظرافتهای هنرمندانه ای روی پوست بدن بازیکنان هستیم که از اون جمله میشه به قابل مشاهده بودن موی دست بازیکنان و همینطور مویرگهای ریز اونها اشاره کرد .

- ویژگی قرار گرفتن لباس روی شورت ورزشی بازیکنان در این دمو به بازی اضافه شده که نکته مثبتیه اما متاسفانه این ویژگی از فواصل دورتر مثل دوربین واید قابل تشخیص نیست .

- در زمینه نورپردازی هم شاهد پیشرفتهای بسیار خوبی در بازی هستیم . کونامی امسال با موتور گرافیکی جدید خودش از مرحله نورپردازی استاتیک و ثابت به پردازش نور به شکل داینامیک و پویا قدم برداشته که این مساله باعث چشم نواز شدن جلوه های بصری بازی شده . نتیجه و برآیند این اقدام کونامیو میشه در سایه پردازی واقعی و متغیر اجسام و سایه روشنهای متنوع , پویا و زنده اونها به وضوح مشاهده کرد .اما کونامی این کار رو نتونسته به شکل کاملا بی نقص در بازی انجام بده کما اینکه ما شاهد یکنواختی روشنایی در مناطق مختلف ورزشگاهها هستیم که طبیعی نیست و گاها در بعضی از نقاط روشنایی و شفافیت و همینطور شارپ بودن بیش از حد نور به عینه دیده میشه .

- چمن بازی به نظر پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به چمن موکتی و غیر طبیعیه نسخه 2009 داشتههر چند که هنوز ایده آل من نیست و میتونست بهتر از این هم باشه شایدم یک کم من سخت گیرم .

- تماشاگران هم نسبتا بهتر طراحی شدن اما به نظر میرسه هنوز دو بعدی هستن من دوربینو به چپ و راست هدایت کردم و متوجه این مساله شدم .اصلا به توپ بازی که در گردشه نگاه نمیکنن .

- ورزشگاه آنفیلد هم به نظرم بسیار خوب و زیبا طراحی شده .من بی صبرانه منتظر نسخه پایانی بازی و دیدن این ورزشگاه در شب هستم .

- این نکته رو هم اضافه کنم که باز هم آدام میگه گرافیک در کد 90 درصد کمی پیشرفت بیشتری داشته .واقعا خیلی جالبه !

- اگه اشتباه نکنم تور دروازه هم عوض شده و مشخصا میله های مهار کننده تور هم از حالت کلاسیک و قدیمی خودش خارج شدن و از مدلهای جدید استفاده شده .

- طراحی بهتر دستکش دروازه بان هم از نکات قابل ذکره اما بازم نمیشه گفت ایده آله .

انمیشن ها :

در مجموع انیمیشن های نسبتا خوب و زیادی به بازی اضافه شده که میشه گفت تا حد نسبتا قابل قبولی بازیو از حالت رباتیک بودن خارج کرده اما این به این معنا نیست که بگیم کلا از این جنبه بازی دچار یک تحول اساسی شده . در مجموع برای سال اولی که کونامی دست به تغییر و تحول در زمینه اورهال کردن انیمیشن ها و همینطور استفاده از تکنیک موشن کچپر زده میشه نمره قبولیو بهش داد. با تغییراتی که در بخش انیمیشن بازی صورت گرفته میشه شناور تر شدن بازیو تاحدودی لمس کرد همچنین توی بعضی از انیمیشنها نرمی و طبیعی بودن حرکت بدن بازیکنان به خوبی قابل مشاهدست .چند وقت پیش وقتی سیباس گفت 300 انیمیشن جدید به بازی اضافه شده من اون موقع باور نکردم اما الان دارم میبینم حرفش حقیقت داره . این نکته رو هم اضافه کنم که آدام بعد از پلی تست اخیرش گفت که در کد 90 درصد انیمیشن های دیگه ای هم به بازی اضافه شده .

- از نکات بسیار بارز و برجسته سریهای گذشته این بازی ( البته در نسخه های قبل این مساله وجود داشت اما کمرنگ تر از این نسخه ) و به خصوص در این نسخه که به حد اعلی و نهایت خودش رسیده میشه به تفاوت و گوناگونی در سبک و استایل بازی تیمها اشاره کرد که متناظر با همنامشون در عالم بازی میکنن بعنوان نمونه با کمی دقت میشه متوجه پاسکاریهای دقیق و زیاد بازیکنان تیم بارسلونا اشاره کرد و به همین شکل سبک تیمهای دیگه . ویژگی ممتاز دیگه ای که این بازی داره و این بازیو واقعا متمایز کرده هویتیه که کونامی به بازیکنان داده بطوریکه اگر کسی تا حدودی با سبک بازی بازیکنان برجسته دنیای فوتبال آشنا باشه با کمی دقت توی بازی متوجه تشابه سبک بازی یک بازیکن بزرگ با همنامش دراین عالم واقع میشه .

- از ویژگیهای مهم و قابل اعتنای دیگه در این بازی میشه به نوآوری جدیدی از کونامی موسوم به GAME PLAN اشاره کرد که این خلاقیت جالب کونامی حال و هوای دیگه ای به بازی داده و جذابیت بازیو صدچندان کرده به این خاطر که برای گیمر این امکان فراهم شده که بتونه بیشتر در جریان مدیریت تیمش قرار بگیره . این بخش شامل TEAM STYE و CARD SYSTEM میشه .

- در زمینه سن کاتها و همینطور انیمیشن های خوشحالی بعد از گل بازیکنان متاسفانه باز هم شاهد تغییرات اساسی در بازی نیستیم و بجز معدود انیمیشن های جدیدی که به بازی اضافه شده شاهد چیز جدیدی نیستیم .

- بعضی از انیمیشن های مسخره دویدن هنوز توی بازی وجود داره .

کنترل 360 درجه : قابلیت جدیدی که از طرف کونامی به بازی اضافه شده . من به دقت این کنترلو بررسی کردم و متوجه شدم کارکتر میتونه در 32 جهت حرکت کنه .البته به دلیل زمان پاسخ دهی زیاد بازی فعلا کمتر میشه ازش استفاده کرد .اما من بازم کم و بیش ازش بهره میبرم .

حذف برخی از مشکلات و باگهای بازی :

- حذف دیوار نامرئی در زمان پرتاب اوت .

- به حداقل رسیدن تکلها و بطور کل واکنش های اتوماتیک بازیکنان اما هنوز هم کم و بیش واکنش های اتوماتیک دیده میشه که تا الان تمامش به نفع تیمم بوده اما من تکل خود به خود تا الان ندیدم .

توی نسخه 2009 بازیکنان بعد از زدن ضربات شروع مجدد مثل کرنر و... بازیکن فریز میشد اما توی این دمو این مشکل برطرف شده .

باگها :

هرچند که معمولا در نسخه های بتا و دمو بازیها باگهای زیادی دیده میشه که در نسخه نهایی بخش زیادیشون درست میشن اما بخاطر اینکه داریم دمو رو نقد میکنیم پس این موارد رو هم بیان میکنم .

- باگ مربوط به پرش انیمیشنها . گهگاهی پرشهایی در حرکات بازیکنان دیده میشه مثل حرکت ناگهانی و سریع دست یا پای بازیکنان و مواردی از این دست .

تداخل اعضاء بدن بازیکنان که شاید بشه گفت منفورترین باگ بازیها همینه که متاسفانه نه در این بازی بلکه در بیشتر بازیهای اکشن کامپیوتری دیده میشه اما توی این بازی من خیلی زیاد این باگو میبینم . اینو هم بد نیست بگم که آدام گفته توی کد 90 درصدیه بازی این باگها کمتر شدن .

- یکی دیگه از باگهایی که البته خیلی کم اتفاق میفته لرزش و تکون خوردنهای شدید و سریع بازیکنانه .

- یک باگ هم موقع پنالتی زدن برام اتفاق افتاد که دروازه بان توپی که میتونست بگیره رو نگرفت و بدون هیچ عکس العملی توپ از کنار پاش وارد دروازه شد .

مسائل مربوط به صدا و آهنگها :

مطمئنا سلیقه افراد متفاوته .به نظر من آهنگهای بکار برده شده در منو بازی قشنگ تر از نسخه قبلیه حداقلش اینه که جدیده و همون قبلیا نیستن .

- اما در مورد صداهای داخل ورزشگاه باید بگم به نظر من سرودها و همخوانیهای تماشاگران حتی بدتر از نسخه 2009 بازیه , نسخه 2009 هم در این زمینه ضعف داشتاما خبر خوشحال کننده اینه که گیمر میتونه چنتهای مورد علاقشو به بازی اضافه کنه.

- در زمینه عکس العمل تماشاگران نسبت به اتفاقات درون زمین هم نظرم مثبته و میشه گفت پیشرفت نسبتا خوبی نسبت به پارسال داشته .

بقیه مسائل :

- طراحی منوها از نظر من خیلی بهتر و جذاب تر از نسخه قبل صورت گرفته . علاوه بر اینکه جابجا شدن و سوویچ به منوها سریعتر امکان پذیره .

- بالاخره کونامی توی این نسخه یک دستی به سر و روی مسایل جانبی موجود در ورزشگاهها کشید . حس خیلی خوبی به آدم دست میده وقتی میبینه پشت دروازه همه امکانات وجود داره از قبیل دروربین فیلمبرداری , میکروفن , دوربین عکسبرداری , بطریهای آب و حتی دروبینهای پایه بلند متحرک ( اینا اسمشون چیه ؟) فیلمبردار , گاردهای ضد شورش و خلاصه همه چی . همشون هم کاملا سه بعدی هستن و حقیقتا خیلی زیبا طراحی شدن من روشون زوم کردم واقعا قشنگن .

- سیستم سخت افزاری موردنیاز این بازی نسبت به نسخه قبل خیلی تفاوت چشم گیر و شگرفی پیدا نکرده علاوه براین این نکته رو هم باید اضافه کنم که این بازی با این گرافیک عالی درمجموع و در مقایسه با بازیهای مشابه احتیاج به سخت افزار بسیار قوی نداره که نکته بسیار مثبتی قلمداد میشه .

- یکی از نواقص بازی که البته خیلی کم پیش میاد پایین اومدن فریم ریت بازیه که همونطوریکه گفتم به ندرت پیش میاد شاید هم از سخت افزار من باشه .

- نکته آخر اینکه تور دروازه مثل پارسال لرزش زیادی داره .

متشکرم ازوقتی که گذاشتین و این نقطه نظرات منو از بازی خوندین مطمئنا این اظهارات بی عیب و بی اشتباه نیست امیدوارم با نظرات خوبتون منو راهنمایی کنید .
    Last edited by 4039; 26-09-2009 at 18:38.

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

سلام
    بالاخره نصب شد بعد از 2 تا بازی 5 دقیقه ای روی قسمت top player که 2 تاشم 1.0 باختم نظرم اینه
    بازی هیچ شباهتی به 2009 نداره
    گل زدن خیلی سخت شده
    کرنر هم سخت شده
    شوتها عالی شده
    مشکلاتشم یکی اینکه مدافعین خیلی دستپاچه عمل می کنن و وقتی کا توپ رو از حریف می گیرن
    تا بخوان توپو بشوتن یا پاس بدن توپو از دست می دن
    حرکات بازیکنان هم خیلی سفت شده طوری که آدم فکر می کنه دسته دیر عمل می کنه
    کلا بازی نسبت به 2009 یکم کارتنی شده
    راستی مال من 2 تا ورزشگاه داره
    گزارشگرم نداره

این پچ اضافه شدن وقت رو کسی داره یه جا برام آپلود کنه اخه ار قبلیه نتونستم دانلود کنم؟

داره خودمونی میشه sajjad_setam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    city 47

پيش فرض

من فکر میکنم تو حالت afternoon بازی زیباتر باشه مپل نسخه قبلی:
    خدایی خیلی خفنه!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

مرسی حسین جان خیلی عالی بود.فکر کنم گیم اسپات این نقد شما رو تو سایتش بذاره
    چندتا سوال داشتم :
    شما گفتید که UNTUCKED SHIRT از نمای واید قابل تشخیص نیست که این باعث تاسف.میشه بگی که ایا از نمای دوربین نورمال و یا نزدیک تر قابل تشخیص بود یا نه؟؟(در جریان بازی ببین نه در ریپلی ها و یا شادی پس از گل)

بازی سخت تر شده یا نه؟ مثلا با مسی حد اکثر چند نفر رو میتونی دریبل کنی.

و اینکه ایا این بازی تونست شما رو راضی کنه؟؟ و ارزش این همه وقت گذاشتن و هزینه کردن و کل کل کردن با دوستان رو داشته یا نه؟

ایا بازی تونسته به دوران اوجشPES 5-6 برگرده؟؟؟؟

در اخر به بازی چه نمره ایی میدی؟؟
    ممنون.

6. 2 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مرسی حسین جان خیلی عالی بود.فکر کنم گیم اسپات این نقد شما رو تو سایتش بذاره
    چندتا سوال داشتم :
    شما گفتید که UNTUCKED SHIRT از نمای واید قابل تشخیص نیست که این باعث تاسف.میشه بگی که ایا از نمای دوربین نورمال و یا نزدیک تر قابل تشخیص بود یا نه؟؟(در جریان بازی ببین نه در ریپلی ها و یا شادی پس از گل)

بازی سخت تر شده یا نه؟ مثلا با مسی حد اکثر چند نفر رو میتونی دریبل کنی.

و اینکه ایا این بازی تونست شما رو راضی کنه؟؟ و ارزش این همه وقت گذاشتن و هزینه کردن و کل کل کردن با دوستان رو داشته یا نه؟

ایا بازی تونسته به دوران اوجشPES 5-6 برگرده؟؟؟؟

در اخر به بازی چه نمره ایی میدی؟؟
    ممنون.
    این دمو سه تا دوربین داره نزدیک ترینش نرماله که توی نرمال هم نمیشه تشخیص داد .
    بازی در مجموع وحتی درصورتیکه از مساله زمان پاسخ دهی فاکتور بگیریم میشه گفت سخت تر شده و یقینا با RESPONSE TIME به مراتب سخت تره حتی توی درجه سختیه سه ستاره .
    در کل به دور از مساله تعصب من راضی هستم تصوری که ازش داشتم تا حدود 80 درصدش محقق شده . مطمئنا نسخه نهایی راضی کننده تر هم خواهد بود راستشو بخوای اصلا نمیتونم منتظر نسخه نهایی بمونم .
    کل کل کردن با دوستانی مثل شما هم توی این مدت برای من مایه افتخار بوده .
    درضمن چند تا نکته دیگه رو اضافه کنم از قلم افتاده بود :
    اول اینکه هنوز میشه با بازیکنان سرعتی تا زمین حریف پیشروی کرد اما امکان اینکه با یک بازیکن به دروازه نزدیک بشیم احتمالش خیلی کمه چون توی چرخش ها و تغییر مسیر ها توپو از بازیکن میگیرن به عبارتی دیگه به هیچ وجه خبری از اون توی سر توپ زدنها و دریبل کردنها نیست .
    نکته دوم اینکه به هیچ وجه راحت نمیشه دروازه بانو جا گذاشت بازم بیشتر بخاطر مساله تاخیر در پاسخ دهی .

ادبورد الکترونیکی برای دمو ( حجم 300 کیلو بایت ) :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 19-09-2009 at 21:15.

8. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چرا این عکسه که از afternoon گزاشتین.پای بازیکناش رو هواست!!!؟؟!!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دارن میدون دیگه!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه harrypotter2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

حالا خود بازی اصلی کی میاد تو بازار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا من امروز به زحمت از ولیعصر پیدا کردم.چون کپیه میگن نداریم ولی با زور و زحمت پیدا کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •