تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما ارتقاء i900 Omnia به i8910 Omnia HD در چه حد بوده است ؟

راي دهنده
449. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

220 49.00%
  • عالی

91 20.27%
  • خوب

68 15.14%
  • متوسط

30 6.68%
  • ضعیف

6 1.34%
  • بسیار ضعیف

34 7.57%
صفحه 338 از 352 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 3513

نام تاپيک: i8910 HD » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Symbian Touch و دوربین 8 مگاپیکسل

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

از تظر باتری که یه خورده گزافه گویی کردن ولی به احتمال میزان چک کردن شبکه با دکل های خارج خیلی بهتر از ایران عمل میکنه برای همین توی ایران دائم گوشی در حال چک کردن شبکه هست که این میزان مصرف رو بالا میبره . استفاده شدید حدود 20 ساعت دووم میاره استفاده معمولی هم 50 ساعت . اگه هم گوشی یه کناری بزاری دست بهش نزنی 1 هفته ای خالی میشه

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

سلام

دوستان این دیکشنری ای که تو خود گوشی هست و چندید زبان رو هم داره...آیا فارسی رو هم داره؟؟؟ و چه جوری میشه بهش اضافه کرد؟؟

پروفشنال ha789di's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کـــــــــــــــــــــــــــازرون

پيش فرض

سلام

دوستان این دیکشنری ای که تو خود گوشی هست و چندید زبان رو هم داره...آیا فارسی رو هم داره؟؟؟ و چه جوری میشه بهش اضافه کرد؟؟
    نه متاسفانه فارسی نداره جایی هم ندیدم واسه دانلود....

پروفشنال cyrus_achamenian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کنار مردم

پيش فرض

سلام

کسی نسخه ای از برنامه X-plore رو داره؟؟؟ من از چند جا ورژن 1.5 رو دانلود کردم و ساین هم کردم اما موقع نصب ارور میداد!!

ممنون می شم اگه کسی نسخه ای رو که کار میکنه بهم معرفی کنه

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

کسی نسخه ای از برنامه X-plore رو داره؟؟؟ من از چند جا ورژن 1.5 رو دانلود کردم و ساین هم کردم اما موقع نصب ارور میداد!!

ممنون می شم اگه کسی نسخه ای رو که کار میکنه بهم معرفی کنه
    دوست عزیز، برنامه ی اکسپلور دمو ورژنش تمام قابلیت های برنامه ی اصلش رو داره. فقط اول برنامه 3 ثانیه مکث می کنه بعد ران می شه. تهش هم همین طور. ( که می تونی بعد از این که اگزیت رو زدی، دکمه ی قرمز رو بزنی که سه ثانیه اش تو بکگراند انجام شه.)

تازه، این سه ثانیه رو که صبر می کنی، برنامه قانونیه، اپدیت هم می کنه خودش رو.
    خودمم از همین ورژن استفاده می کنم...
    از این لینک می تونی دانلودش کنی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 3 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا تازگی ها هیچ خبری از i8910 نمیشه ؟ سیمبین هم که دیگه خیلی کم براش بازی برنامه میاد . فکر کنم باید ردش کنیم بره

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا تازگی ها هیچ خبری از i8910 نمیشه ؟ سیمبین هم که دیگه خیلی کم براش بازی برنامه میاد . فکر کنم باید ردش کنیم بره
    برای این که سیمبیان یک سیستم عامل مرده ایه. بدتر از همه اینه که سامسونگ دیشب پشتیبانیش رو از این گوشی تموم کرد. خیلی گوشیه خوبیه، خیلی ازش رازیم، ولی دیگه باید عوضش کرد.

الان کسایی که درس حسابی این گوشی رو ساپورت می کنن، هیاپر اکس و فنیلن. که هر دوشون کلی مشغله ی دیگه دارن. تازه N8 هم خریدن. این بدیش اینه که کمتر وقتشون رو رو این گوشی می ذارن. ولی خوب، خوبیش هم اینه که با سیمبیان موندن و می دونیم که حالا حالا ها هستن باهاش.
    یه امید دیگه ایم که می شه داشت، این که اکثر برنامه های جدید سیمبیان، با Qt نوشته می شن و احتمالش هست که با گوشی های سیمبیان یک هم سازگار باشن. مگر این که درایور های سیمبیان سه رو بخوان. مثل برنامه هایی که مولتی تاچن.

یعنی حرف اخر، این گوشی هنوزم خیلی گوشی عالی ایه، ولی سیمبیان یک مرده. برای گوشی هنوزم برنامه میاد، ولی با سرعت خیلی پایین تر.

منم پ.ل بیاد دستم ( و یه گوشی خیلی خفن، مقل همین، از همه نظر شاخ بیاد به بازار.) عوض می کنم. احتمالا اندروید. ( احتمالا، و متاسفانه، LG optimus 2X. 9 ) مگر این که مجبور بشم یه گوشی با سیستم عامل بادا بخرم...

9. 5 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

آره گوشی خوبیه ولی از نظر سیستم عامل ریخته به هم . خداییش الان فقط گلکسی تب خیلی خوبه

11. 2 کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

فکرکنم با پول فروشش + 50 تومن میشه یه ویو خرید.
    350 میخرن؟؟

پروفشنال 88x88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکرکنم با پول فروشش + 50 تومن میشه یه ویو خرید.
    350 میخرن؟؟
    نه.

تو موبایلستان یکی بود خیلی تمیز بود. هنوز نفروخته، ولی تا 290 هم رازی شده بفروشه.
    مال من که هم صفحه اش خش داره، هم کنارش یکم شکسته، هم از قیافه اش داد می زنه کار کشیده شده ازش. مال من رو 250 هم بردارن خوبه.
    گوشی شما رو نمی دونم. ولی بالای 300 خیلی بعیده. مگر این که به اشنات بندازیش.

اما من منتظرم یه گوشی بیاد از نظر مشخصاتی این رو بخورن. یعنی برای من مهمه که دوربینش حداقل 8 باشه. ( مگر این که بقیه ی مشخصاتش خیلی شاخ باشه.) هر چند، چون کوررنگی دارم، ( قرمز و سبز،) amoled یا lcd بودنش برام فرقی نداره...

14. 5 کاربر از 88x88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •