تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 531 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 5301

نام تاپيک: Windows Seven مباحث و مشکلات

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

جالبه! وقتی که این کرک و هر کرک دیگه ای رو اجرا میکنم پیغام اکتیو بودن سریال صادر میشه! در حالی که من اصلا تا حالا هفتو اکتیو نکردم!!! اینم عکسش:

جریان چیه؟
    شاید ویندوزی که شما خریدید از طرف شرکت اکتیو شده باشه...بعضی از شرکت ها این ویندوز رو به صورت اکتیو شده می فروشن

2. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

من یه مشکل عجیب با کارت شبکه خودم دارم....
    مودم adsl دارم که با کابل LAN وصل کردم....یه مشکلی هست اینکه اگه برای یه مدت زمانی کابل LAN رو از سیستم جدا کنم و بعد از یه چند ساعت مجدد وصلش کنم اینترنت وصل نمیشه و یک علامت (!)زرد رنگ روی تصویر network روی system try قرار میگیره
    تنها راهش هم اینه که باید یه بار سیستم رو ری استارت کنم تا مشکل برطرف بشه....

نکته مهم اینکه در ویندوز اکس پی هیچ مشکلی نداشتم و بدون هیچ مشکلی اگه چندین ساعت هم قطع میکردم و صل میکردم بازم کانکت میشد....

چند نکه دیگه
    اسم کارت شبکه من:
    atheros AR8121/AR8113/AR8114 PCI-E ethernet controller
    ینی چیزی که تو device manager شناخته اینه.....

2. من کارت شبکه رو از روی سی دی نصب نکردم بلکه خود ویندوز شناخته و به آخرین ورژن هم آپدیت شده (آخرین ورژنش هست قطعا)
    3. ویندوزم هم کاملا آپدیته و همه آپدیتهای اصلی+ آپدیت کارت شبکم به طور کامل نصبه
    بعضی اوقات برای منم همینجوری میشه وتا سیستم رو ریستارت نکنم به اینترنت وصل نمیشم که نمیشم!

فکر کنم یکی از اشکالات خود ویندوز باشه...

در ضمن اون مگسه ،سوسکه چیه توی امضات گذاشتی..اونو بردار من هر وقت می بینمش می خوام بزنم روش..وموجب خرابی مانیتورم میشه (آخه LCDه)

جالب تر اینه که چند روزه وقتی که به اینترنت وصل می شم اون علامت (!)زرد رنگ روی تصویر network روی system try همون شکلی باقی میمونه و وقتی میرم تویNetwork and Sharing Center این شکلیه:(ولی من به اینترنت وصلم!!!)
    Last edited by cdp; 30-12-2009 at 22:10.

4. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. من تازه نصبش کردم. یه سری تغییرات می خوام انجام بدم ولی نمی دونم چجوری!
    اول اینکه می خوام وقتی موس رو می برم روی یه پنجره ای که چند تا تب داره مثل IE و موس رو می برم اون پایین روی نوار استارت نمی خوام که یه پیش نمایش از اونا رو نشون بده. می خوام مثل ایکس پی ساده باشه. یعنی وقتی موس رو می برم روش هیچ اتفاقی نیوفته.
    یکی هم من وقتی پنجره ای رو مینیمایز می کنم اونو می بره زیرمجموعه یکی از پنجره ها و مثل حالت بالا می شه.
    می خوام این 2 تا گزینه رو غیرفعال کنم. ممنون می شم کمکم کنید.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    Kasper Sky 2009 با ویندوز سون سازگاری نداره؟
    من نصب کردم اما دو مورد از پروتکشن های کسپر از کار افتاده.
    باید 2010 نصب کنم؟

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

سلام. من تازه نصبش کردم. یه سری تغییرات می خوام انجام بدم ولی نمی دونم چجوری!
    اول اینکه می خوام وقتی موس رو می برم روی یه پنجره ای که چند تا تب داره مثل IE و موس رو می برم اون پایین روی نوار استارت نمی خوام که یه پیش نمایش از اونا رو نشون بده. می خوام مثل ایکس پی ساده باشه. یعنی وقتی موس رو می برم روش هیچ اتفاقی نیوفته.
    یکی هم من وقتی پنجره ای رو مینیمایز می کنم اونو می بره زیرمجموعه یکی از پنجره ها و مثل حالت بالا می شه.
    می خوام این 2 تا گزینه رو غیرفعال کنم. ممنون می شم کمکم کنید.
    سلام

به 7ویندوز خوش اومدی

ببین دوست من شما ویندوز 7 نصب کردی پس باید به یکسری چیزایی که بهش اضافه شده عادت کنی... من هم وقتی اولین بار نصب کردم اصلاً نمی تونستم با TaskBar کار کنم ولی کم کم عادت کردم بهش، در بعضی جاها هم خیلی بدرد بخور بوده برام...

جواب سوال : میتونی روی taskbar کلیک راست کنی properties رو بزنی بعد در قسمت taskbar appearance از لیست بازشو ی taskbar buttons گزینه سوم (never combine) رو انتخاب کنی ... با این کار Task bar ت مثل XP و ویستا میشه...

8. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

چه جوری باید جاوا رو تو این ویندوز فعال کنم؟؟?

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام

جاوا را از سایتش دانلود کن.

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

به 7ویندوز خوش اومدی

ببین دوست من شما ویندوز 7 نصب کردی پس باید به یکسری چیزایی که بهش اضافه شده عادت کنی... من هم وقتی اولین بار نصب کردم اصلاً نمی تونستم با TaskBar کار کنم ولی کم کم عادت کردم بهش، در بعضی جاها هم خیلی بدرد بخور بوده برام...

جواب سوال : میتونی روی taskbar کلیک راست کنی properties رو بزنی بعد در قسمت taskbar appearance از لیست بازشو ی taskbar buttons گزینه سوم (never combine) رو انتخاب کنی ... با این کار Task bar ت مثل XP و ویستا میشه...
    ممنون ممنون
    خیلی ویندوز جالبیه و البته سرعتش هم حرف نداره
    یه چیز دیگه ... فایرفاکس روی این ویندوز نصبه؟ اگه آره کجاست؟
    و اینکه روی فایل های موسیقی اگر داخل اون ها یه عکسی رو گذاشته باشیم به جای آیکون موزیک اون عکس رو نشون می ده. من می خوام کلا عکس پیشفرض رو نشون بده. آخه اینطوری گیج می شم. برای این هم راهی هست؟
    Last edited by Ehsanpark; 31-12-2009 at 00:52.

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

ممنون ممنون
    خیلی ویندوز جالبیه و البته سرعتش هم حرف نداره
    یه چیز دیگه ... فایرفاکس روی این ویندوز نصبه؟ اگه آره کجاست؟
    و اینکه روی فایل های موسیقی اگر داخل اون ها یه عکسی رو گذاشته باشیم به جای آیکون موزیک اون عکس رو نشون می ده. من می خوام کلا عکس پیشفرض رو نشون بده. آخه اینطوری گیج می شم. برای این هم راهی هست؟
    خواهش میکنم

فایرفاکس فقط در لینوکس به صورت پیش فرض نصبه...

دو راه داره:

1) راه موقتی:
    براحتی میتونی از بالا سمت راست از change your view یا در جای خالی صفحه کلیک راست کنی استفاده کنی بری توی بخش view ) وهر چیزی که زیر small view هست می تونی انتخاب کنی تا اندازه آیکن ها کوچک تر شن و دیگه عکسی نشون نده!

2) راه دائمی:
    برو توی منوی tools روی folder option کلیک کن ...برو توی تب View بعد اولین گزینه یعنی Always show icons, never thumbnails رو علامت بزن بعد روی OK کلیک کن...

13. این کاربر از cdp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cdp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

11

برو اینجا دانلودش کن:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by cdp; 31-12-2009 at 02:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •