شاید ویندوزی که شما خریدید از طرف شرکت اکتیو شده باشه...بعضی از شرکت ها این ویندوز رو به صورت اکتیو شده می فروشن
شاید ویندوزی که شما خریدید از طرف شرکت اکتیو شده باشه...بعضی از شرکت ها این ویندوز رو به صورت اکتیو شده می فروشن
بعضی اوقات برای منم همینجوری میشه وتا سیستم رو ریستارت نکنم به اینترنت وصل نمیشم که نمیشم!
فکر کنم یکی از اشکالات خود ویندوز باشه...
در ضمن اون مگسه ،سوسکه چیه توی امضات گذاشتی..اونو بردار من هر وقت می بینمش می خوام بزنم روش..وموجب خرابی مانیتورم میشه (آخه LCDه)
جالب تر اینه که چند روزه وقتی که به اینترنت وصل می شم اون علامت (!)زرد رنگ روی تصویر network روی system try همون شکلی باقی میمونه و وقتی میرم تویNetwork and Sharing Center این شکلیه:(ولی من به اینترنت وصلم!!!)
![]()
Last edited by cdp; 30-12-2009 at 22:10.
سلام. من تازه نصبش کردم. یه سری تغییرات می خوام انجام بدم ولی نمی دونم چجوری!
اول اینکه می خوام وقتی موس رو می برم روی یه پنجره ای که چند تا تب داره مثل IE و موس رو می برم اون پایین روی نوار استارت نمی خوام که یه پیش نمایش از اونا رو نشون بده. می خوام مثل ایکس پی ساده باشه. یعنی وقتی موس رو می برم روش هیچ اتفاقی نیوفته.
یکی هم من وقتی پنجره ای رو مینیمایز می کنم اونو می بره زیرمجموعه یکی از پنجره ها و مثل حالت بالا می شه.
می خوام این 2 تا گزینه رو غیرفعال کنم. ممنون می شم کمکم کنید.
سلام
Kasper Sky 2009 با ویندوز سون سازگاری نداره؟
من نصب کردم اما دو مورد از پروتکشن های کسپر از کار افتاده.
باید 2010 نصب کنم؟
سلام
به 7ویندوز خوش اومدی
ببین دوست منشما ویندوز 7 نصب کردی پس باید به یکسری چیزایی که بهش اضافه شده عادت کنی... من هم وقتی اولین بار نصب کردم اصلاً نمی تونستم با TaskBar کار کنم ولی کم کم عادت کردم بهش، در بعضی جاها هم خیلی بدرد بخور بوده برام...
جواب سوال : میتونی روی taskbar کلیک راست کنی properties رو بزنی بعد در قسمت taskbar appearance از لیست بازشو ی taskbar buttons گزینه سوم (never combine) رو انتخاب کنی ... با این کار Task bar ت مثل XP و ویستا میشه...
چه جوری باید جاوا رو تو این ویندوز فعال کنم؟؟?
سلام
جاوا را از سایتش دانلود کن.
ممنون ممنونسلام
به 7ویندوز خوش اومدی
ببین دوست منشما ویندوز 7 نصب کردی پس باید به یکسری چیزایی که بهش اضافه شده عادت کنی... من هم وقتی اولین بار نصب کردم اصلاً نمی تونستم با TaskBar کار کنم ولی کم کم عادت کردم بهش، در بعضی جاها هم خیلی بدرد بخور بوده برام...
جواب سوال : میتونی روی taskbar کلیک راست کنی properties رو بزنی بعد در قسمت taskbar appearance از لیست بازشو ی taskbar buttons گزینه سوم (never combine) رو انتخاب کنی ... با این کار Task bar ت مثل XP و ویستا میشه...
خیلی ویندوز جالبیه و البته سرعتش هم حرف نداره
یه چیز دیگه ... فایرفاکس روی این ویندوز نصبه؟ اگه آره کجاست؟
و اینکه روی فایل های موسیقی اگر داخل اون ها یه عکسی رو گذاشته باشیم به جای آیکون موزیک اون عکس رو نشون می ده. من می خوام کلا عکس پیشفرض رو نشون بده. آخه اینطوری گیج می شم. برای این هم راهی هست؟
Last edited by Ehsanpark; 31-12-2009 at 00:52.
خواهش میکنم
فایرفاکس فقط در لینوکس به صورت پیش فرض نصبه...
دو راه داره:
1) راه موقتی:
براحتی میتونی از بالا سمت راست از change your view یا در جای خالی صفحه کلیک راست کنی استفاده کنی بری توی بخش view ) وهر چیزی که زیر small view هست می تونی انتخاب کنی تا اندازه آیکن ها کوچک تر شن و دیگه عکسی نشون نده!
2) راه دائمی:
برو توی منوی tools روی folder option کلیک کن ...برو توی تب View بعد اولین گزینه یعنی Always show icons, never thumbnails رو علامت بزن بعد روی OK کلیک کن...
برو اینجا دانلودش کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by cdp; 31-12-2009 at 02:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)