من همون مراحل اول كه با كاپيتان توي كوههاي برفي ميريم بعد ميام توي ساختمونه و بعد كاپيتان ميمونه تا من برم اون كيف رو بردارم موندم چجوريه تا ميام يكي بكشم كاپيتانو ميكشن
چجوريه يكي ميشه كمكم كنه ؟
من همون مراحل اول كه با كاپيتان توي كوههاي برفي ميريم بعد ميام توي ساختمونه و بعد كاپيتان ميمونه تا من برم اون كيف رو بردارم موندم چجوريه تا ميام يكي بكشم كاپيتانو ميكشن
چجوريه يكي ميشه كمكم كنه ؟
در اون قسمت شما باید کلید 4 یا 5 دقیقا نمیدونم یکیشون رو باید بزنی بعد یه کنترل کوچیک در میاره وقتی شلیک کنی اون بمبی که قبلا کار گذاشته شده منفجر میشه و هرج و مرج میشه و شما میتونید اونارو بکشید![]()
شما برو صبر کن همون بالا بعد یک مرده ای میاد صحبت میکنه بعد بهت 5 ثانیه وقت میده ثانیه سوم برو بیرون بعد خودش ریموت رو درمیاره یک کلیک کن بمب منفجر میشه و ...
امروز بازی رو خریدم ... خیلی باهاش حال کردم ... فقط همون اول یه ضد حال زد مرحله اول توی افغانستان بود ولی همه جا عربی نوشته و همه عربی حرف میزدن ...!!!
من نمی دونم توی تایپیک بتلفیلد دارن می گن بهتر از این هست اخه بتلفیلد که با این قابل قیاس نیست اصلا!
آقایون کسی نسخه رازور رو داره؟ همون که ستاپش اورجینال هست و دستکاری شده نیست. میخوام بدونم ورژنش روسی هست یا انگلیسی؟ موقع نصب کردن سریال هم میخواد یا نه؟
کاملاً انگلیسی و تضمین شده!![]()
در مورد مراحل نصبش میونی توضیح بدی؟
مثل این :
اول نصب بازی
دوم مثلا سریال یا کی جن ؟؟
سوم نصب استیم
چهارم نصب پچ رییونیون برای غیر فعال کردن استیم
و الی آخر
خودت که گفتی دیگه ... من چی بگم!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)