من با گارانتی پارس مایکروتل(اصلی) گرفتم 469 تومن.گارانتیش با ارزشه.امنیا تقلبیش زیاده
پارس مایکروتل 3 تا نمایندگی بیشتر نداره
اینم شمارش 2323-021
من با گارانتی پارس مایکروتل(اصلی) گرفتم 469 تومن.گارانتیش با ارزشه.امنیا تقلبیش زیاده
پارس مایکروتل 3 تا نمایندگی بیشتر نداره
اینم شمارش 2323-021
حافظه داخلی امنیا من خود به خود سریع پر میشه(من هیچی تو حافظه داخلیش نمی ریزم)ولی پر میشه!!!!
در ضمن من بردم نمایندگی واسم ورژن جدید ویندوز موبایل 6.1 ریخت از اون موقع بالا اومدن منو کند تر شده.(همون ویندوزی که صداش دایره ای تغییر می کنه.مثل تلفن قدیمی)
باید چیکار کنم؟
تو رو خدا کمک کنید
چند تا سوال از دارندگان این گوشی دارم، ممنون میشم جواب بدید:
1. باطریش چطوره؟
2. از کیفیت صوتی و تصویری گوشی راضی هستید؟
3. رزولوشن مزخرف LCD اذیت نمیکنه؟
4. بدون قلم راحته؟
5. اینترفیسش چطوره؟
6. مایکروتل ROM فارسی نصب میکنه؟
7. قیمت 8 گیگ مایکروتل چنده؟
8. ممنون!
1-نسبت به lcd و کارایی و سرعت بالای cpu عالیه(با رام dxia5)
2-چرا که نه.بله
3- درسته رزولوشنش پایینه ولی کیفیت ساخت lcd خیلی بالاست(از لحاظ نور و زاویه دید))
4-من از قلم استفاده نمیکنم
5-خوبه
6-عربی
7-؟
8-خواهش
امنیا یه گوشیه پرفشناله میدونستی؟![]()
Last edited by saeidsmxo; 26-09-2009 at 14:00.
منم کشته مرده همینشم! ولی خب طبیعیه که سوالاتی داشتم باشم که قبل از خرید مطمئن بشم!امنیا یه گوشیه پرفشناله میدونستی؟![]()
خب حالا با این رام عربی مایکروتل میشه، پ.چ.گ.ژ خوند و تایپ کرد؟
به نظر شما با گارانتی بگیرم یا ارزش نداره؟
مثلا گارانتی آپگرید رام به WM 6.5 رو انجام میده؟
سلام دوستان.اين اولين تجربه ويندوز موبايل منه با امنيا.ويندوزش فرانسويه.سرعتش خوبه.تاچش عالي.اما مشكل من زبونشه.ميشه انگليسيش كرد؟ يا بايد رام رو عوض كنم؟
وقت نكردم براش كيف خودشو بگيرم .يه كيف عادي گرفتم.آهنرباي كيف براي تاچش ضرري نداره؟
اين برچسبش كه همون اول يكيم جداشد.چيكارش كنم.يكي ديگه بگيرم.برچسبش چنده؟
لطفا يكي جواب بده
سلام دوستان.اين اولين تجربه ويندوز موبايل منه با امنيا.ويندوزش فرانسويه.سرعتش خوبه.تاچش عالي.اما مشكل من زبونشه.ميشه انگليسيش كرد؟ يا بايد رام رو عوض كنم؟
وقت نكردم براش كيف خودشو بگيرم .يه كيف عادي گرفتم.آهنرباي كيف براي تاچش ضرري نداره؟
اين برچسبش كه همون اول يكيم جداشد.چيكارش كنم.يكي ديگه بگيرم.برچسبش چنده؟
لطفا يكي جواب بده
میخوای چند بار دیگه هم بپرس....... نوید بنده خدا که همون اول جواب داد.. شما یه نگاه بندازی میبینی
نه نمیشه تایپ کرد ولی میشه خوند
با گارانتی بگیر.من بردم مایکروتل با کارت طلایی برام مجانی عربی نصب کرد و آخرین ورژن WM6.1 رو ریخت.
در ضمن با کارت طلایی تو بقیه چیزا بهت تخفیف میده و اونجا گوشیت در امانه و چیزی ازش نمی پیچونن و خیلیم واردن![]()
چقدر اختلاف قیمت داره باگارانتی؟
من زیاد شنیدم مشکلاتی داره، میشه یه توضیحی بدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)