1 ساله 200 تومن هست در حال حاضر
جمعه ها هم از 2 تا 2 بعد از ظهر رایگان هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه ابتدای کار همش شعار میدادن ما نامحدود به معنی واقعی میدیم ولی بعدش دیدن پهنای باند کم میارند منصرف شدند.
1 ساله 200 تومن هست در حال حاضر
جمعه ها هم از 2 تا 2 بعد از ظهر رایگان هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه ابتدای کار همش شعار میدادن ما نامحدود به معنی واقعی میدیم ولی بعدش دیدن پهنای باند کم میارند منصرف شدند.
دوستان عزیز یکی جواب منو بده...لطفا !!
میخوام بدونم سرعت دانلود و اپلود تو سرویس های ویژه و عادی با هم فرق میکنن یا نه؟
مرسی...
...............
Last edited by sms11; 24-08-2011 at 10:47.
خیر فرقی نداره
یعنی گرون شده...؟؟؟
اخه مطمئنم گفت 100 تومن...!!!
یه سوال. این مودم tplink وایرلس 39 هزار تومانی که داتک میده خوب هست ؟ یا مودم وایرلس max link بگیرم؟
به سلامتی هم شاتل هم داتک پرت خالی برای منطقه ما (استقلال ) نداشتند! ببینم در مورد وایمکس داتک میشه راهنمایی کنید؟ چجوریاس؟
سلام
دوستان یه 7 8 روزی هست پینگ ما 150 تایی بالا رفته من سرویسم 512 نامحدوده از مشتریای قدیمی داتکم میخواستم از دوستانی که سرویس محدود دارن بپرسم پینگشون بالا رفته یا نه ؟ پینگ من الان با 4.2.2.4 یا گوگل حدود 375 تا 400 هست در حالی تا قبل از این تا 200 هم بود واقعا اعصاب خورد کن شده
ممنون
ببخشید ندیدم اینجا رو!
آره قبولش سخته ولی وقتی قبولش کردی نتیجه اشو میبینی!
خب داداش تو خطش نیستی که اینطور تصور میکنی! کافهی یه سر به تاپیک سربازی بزنی تا از این موارد زیادتر ببینی
آفرین! باید بگم ایراد از برداشت شماستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچون من حرف صحیحی زدم! من گفتم "ردیفه" آیا من گفتم میفتی شهر خودت!؟ این از من به شما برادر عزیز و بزرگم نصیحت که همیشه سعی کن از خدا بهترین چیز را بخوای! چون که 90% ما درست نمیدونیم کدام به نفعمونه و کدام به ضررمون (همیشه فکر میکنیم ولی اینکه حتما درست باشه خیلی توش شکه) پس دست به دامان خدا میشیم
من هیچ موقع نگفتم خدا من بیفتم شهر خودم گفتم خدایا هر چی خیر و صلاحمه همون باشه و راضیم به رضای تو
و این شد که الآن میبینی اگر قرار بود من شهرستان باشم و خیرم اون باشه با کمال میل میرفتم
به شما هم گفتم دستت تو دست خدا باشه همه چی ردیفه! یعنی بهترین سرنوشت برات رقم میخوره
اگر اینطور که من گفتم فکر کردی دیگه بیفتی لبه مرز شانس نیست از صلاحته کمه بیفتی اونجا (حالا دلیلش چیه الله اعلم....!
من عذر میخوام که رفتم بالا منبرولی مجبور شدم
من که الآن پینگ گرفتم انگار حسابی داغونهپینگ از گوگل گرفتم بین 1100 تا 1300 میده
و با همون آی پی که شما گقفتی همم گرفتم نتیجه تقریبا یکسانه !
امشب بعد از طوفانه تهران حدودا دو ساعتی قطع شد نتم
dsl ام کلا خاموش شده بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)