شما اسپید تست رو بیخیال شو!
سرعت دانلودت چنده؟ میانگین...
شما اسپید تست رو بیخیال شو!
من صبا نت دارم شديدا راضي ام!
يه چيز ديگه ميگم ميخواييد باور كنيد ميخواييد نكنيد!ولي بخدا راست ميگم :الان چند روزه من با 128kbs صبانت دارم 130 Kb/sec دانلود ميكنم
بخدا خودم مثل بز تو فلسفه اين قضيه موندم![]()
نه بابا یکسالی هست ، بعضی موقع ها وحشتناک اینطوری میشه...
اگه تازه گرفتی احتمال پایین بودن سرعت زیاده ولی بعد خوب می شه یکی از دوستای من ای دی اس ال 512 گرفته بود اولین روز هایی که راه اندازی شده بود سرعتش تو همین حدودا بود .
می تونی با پشتیبانی شرکت تماس بگیری
من خودم 60 تا دانلود دارم ، البته بعضی شبا به سرش میزنه تا 90 و 100 هم میره که اون موقع ما جشنواره برگزار می کنیمشما اسپید تست رو بیخیال شو!
برای اینکه زودتر ترافیکتون تموم بشه و شمارا تشویق کنن بیشتر از اکانت روزانتوت استفاده کنید سرعت شمارو از 128کیلوبیت به 1024 کیلوبیت رسوندن
اینکه خیلی خوبه با سرویس 512 سرعت دانلود شما باید حدود 60-64 بچرخه که همونطور که گفتی گاهی بیشتر هم میشه که عالیهمن خودم 60 تا دانلود دارم ، البته بعضی شبا به سرش میزنه تا 90 و 100 هم میره که اون موقع ما جشنواره برگزار می کنیم
دوست عزیز. چند چیز را دقت کنید اولا این که این یاستهای اسپید هیچ قت نمیتونند منبع معتبری برای استناد باشند که مثلا فلان شرکت سرعتش بده. و مهمتر از آن اینکه شما باید دقت داشته باشید که در هنگام گرفتن تست اسپید تمامی برنامه هایی که از پهنای بندتان استفاده میکنند را غیر فعال کنید.
[QUOTE=_Barbod_;3510451]آقا باربد یه سوال چرا 100% لایزر.!؟؟! آخه شما 1% هم به داتک رأی ندادی حتما باید دلیل خاصی وجود داشته باشه. آخه من هر چی مقایسه میکنم میبینم اینطور هم نیست که لایزر مطلقا برتر باشه.
[quote=mostafaeshghi;3513181]مصطفی جان من تا به حال نه از داتک سرویس گرفتم و نه از لایزر
اما تا اونجا که من دیدم لایزر خیلی کمتر ناراضی داره
با توجه به اینکه یکی از دوستان خیلی نزدیکم لایزر داره و بسیار بسیار راضی هست
شما بگو كدوم مركز هستي من بگم كدوم شركتو بگير؟
عزیز دل رو بزن به دریا و از یکی بگیر
اما توجه داشته باش برای اولین بار فقط و فقط یک ماهه بگیر که اگر راضی نبودی عوض کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)