تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 859 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    میشه زحمت اینو بکشین
    the nonvalidity of rigorous causality is necessary and not just consistently possible
    برمی گرده به اصل عدم قطعیت :

رابطه علیت (علت و معلولی) یک رابطه قطعی(=بدون حالت استثنا) نیست ؛ گاهی ممکن است اعتبار خود را از دست بدهد .. و امکان ندارد همواره برقرار باشد ..
    ممنون میشم ترجمه کنید

jQuery is an amazing JavaScript library that makes it easy to create wonderful
    web effects in just a few lines of code. As the website says:”
    “jQuery is a JavaScript library that takes this motto to heart: Writing
    JavaScript code should be fun. jQuery achieves this goal by taking
    common, repetitive, tasks, stripping out all the unnecessary markup,
    and leaving them short, smart and understandable.”
    jquery یک کتابخانه (=مجموعه کلاس ها و توابع) جاوا اسکریپت است که به شما کمک می کند با افزودن چند خط کد ، افکت های جالبی را در صفحات وب بوجود اورید . در وب سایت رسمی این محصول ذکر شده : " jQuery کتابخانه ای است که این شعار را سرلوحه خود قرار داده : نوشتن کد جاوا اسکریپت باید همواره مفرح /سرگرم کننده باشد" . jQuery همه کارهای تکراری، معمولی، خسته کننده و غیرضروری را از پیش چشم برنامه نویس کنار می برد و کد نویسی را به فعالیتی هوشمندانه ، قابل فهم و کوتاه/ساده تبدیل می کند. "

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

ممنون
    ظاهرن این متن رو لغت به لغت نمیشه ترجمه کرد شما چه جوری ترجمه کردی؟ راه خاصی داره؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

سلام دوستان ، من مشکلم خیلی فوریه ، لطفا کمکم کنید ، میشه این متن رو برام ترجمه کنید :

من پسورد اکانتم رو به این نام تغییر دادم : saeeeeeeeeeeeeid
    ولی الان هرچی این نام رو برای پسورد میزنم میگه پسورد غلطه ، از طرفی هم من یادم نیست که از چه ایمیلی برای اکانتم استفاده کردم تا از دکمه ی فراموشی رمز عبور استفاده کنم
    خواهشا بهم کمک کنید ، من باید چیکار کنم ؟

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

سلام دوستان ، من مشکلم خیلی فوریه ، لطفا کمکم کنید ، میشه این متن رو برام ترجمه کنید :

من پسورد اکانتم رو به این نام تغییر دادم : saeeeeeeeeeeeeid
    ولی الان هرچی این نام رو برای پسورد میزنم میگه پسورد غلطه ، از طرفی هم من یادم نیست که از چه ایمیلی برای اکانتم استفاده کردم تا از دکمه ی فراموشی رمز عبور استفاده کنم
    خواهشا بهم کمک کنید ، من باید چیکار کنم ؟

I changed my account password to this:saeeeeeeeeeeeeid
    but when I enter this password now,an error says that my password is not valid,on the other hand,I don't remember the email address that I used for my account in order to use "forgot your password" button.
    help me please,what should I do?

6. 2 کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    این یک جمله :

این راهی که میری ، خطرات بزرگی روبه دنبال داره .

(دقیقا میخوام لغت به لغت ترجمه بشه ، چون میخوام بفهمم که این فعل " به دنبال داره" به انگلیسی چی میشه )

ممنون

آخر فروم باز SCYTHE's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    formidable paths

پيش فرض

سلام.
    این یک جمله :

این راهی که میری ، خطرات بزرگی روبه دنبال داره .

(دقیقا میخوام لغت به لغت ترجمه بشه ، چون میخوام بفهمم که این فعل " به دنبال داره" به انگلیسی چی میشه )

ممنون
    The way you are going/traveling, leads you to big threats

In the way you are going/traveling, big dangers lie ahead
    Last edited by SCYTHE; 05-08-2009 at 12:12.

9. 3 کاربر از SCYTHE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال samadsam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

Shows stored user passwords for servers (allowing the user to transparently connect to servers using user names and passwords that are different from those used to log on). These passwords can be managed using the KeyRing; the keyring can be invoked from Control Panel | User Accounts | Advanced | Manage Passwords. .NET Passport passwords are also shown there.

By default, Net passwords are recovered automatically, but if something goes wrong (e.g., some files are located in the wrong folders), you can use Manual decryption. You must at least set the User profile directory and User logon password; if this is not enough, check the Expert options box and select User ID, Credentials, and Master key of the user you want to recover Net and Passport passwords for.

دوستان کسی هست این چند خط رو معنی کنه
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Last edited by samadsam; 04-08-2009 at 23:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

دوستان لطفا یکی این رو برام معنی کنه :
    من سوگند میخورم که اکانت m-pro برای من هست ، من میتوانم مدارک بسیاری بیارم که این اکانت مطعلق به من است ، هر سوالی بپرسید جوابش را میگویم
    برای شما چند مدرک مینویسم ، من میدانم که شما مرد عاقل و فهمیده ای هستید
    1 . من 20 پوینت پریمیوم اکانت ( Premium Account , 20 point ) از شخصی با نام کاربری KING SANR در ورلد ( جهان ) 38 دریافت کردم و 5 پوینت را در ورلد 41 مصرف کردم و 15 پوینت را به شخصی با نام کاربری KING REZA منتقل کردم . در ضمن ، من 5 پوینت پریمیوم اکانت از شخصی با نام کاربری Safa64.ok در ورلد 38 دریافت و در ورلد 38 مصرف نمودم .
    2 . شخصی با نام کاربری shadow.empire در ورلد 25 سیتر ( sitter ) اکانت من هست . (( سیتر یعنی کسی که از اکانت نگه داری میکنه )
    3 . شخصی در ورلد 38 در پروفایلش به من توهین کرد و من آن فرد را ریپورت دادم و بن شد

امیدوارم که شما متوجه شوید من m-pro هستم ، اگر هم سوالی دارید بپرسید تا جوابش را بگویم

آخر فروم باز rosenegarin13's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

1

دوستان لطفا یکی این رو برام معنی کنه :
    من سوگند میخورم که اکانت m-pro برای من هست ، من میتوانم مدارک بسیاری بیارم که این اکانت مطعلق به من است ، هر سوالی بپرسید جوابش را میگویم
    برای شما چند مدرک مینویسم ، من میدانم که شما مرد عاقل و فهمیده ای هستید
    1 . من 20 پوینت پریمیوم اکانت ( Premium Account , 20 point ) از شخصی با نام کاربری KING SANR در ورلد ( جهان ) 38 دریافت کردم و 5 پوینت را در ورلد 41 مصرف کردم و 15 پوینت را به شخصی با نام کاربری KING REZA منتقل کردم . در ضمن ، من 5 پوینت پریمیوم اکانت از شخصی با نام کاربری Safa64.ok در ورلد 38 دریافت و در ورلد 38 مصرف نمودم .
    2 . شخصی با نام کاربری shadow.empire در ورلد 25 سیتر ( sitter ) اکانت من هست . (( سیتر یعنی کسی که از اکانت نگه داری میکنه )
    3 . شخصی در ورلد 38 در پروفایلش به من توهین کرد و من آن فرد را ریپورت دادم و بن شد

امیدوارم که شما متوجه شوید من m-pro هستم ، اگر هم سوالی دارید بپرسید تا جوابش را بگویم
    I swear that m-pro account is mine,I can proof
    with many documents that this account is mine,If you ask any question I can answer.
    These are some evidences
    I know you're a wise and intelligent man.
    1.I recieved 20 points premium account from someone with username "KING SANR" in world 38 and I used 5 points and I transferred 15 points to someone with username "KING REZA".In addition,I recieved 5 points premium account from someone with username "Safa64.ok" and used that in world 38.
    2.someone with username "shadow.empire" is my account sitter in world 25.
    3.someone in world38 insulted me in his profile,I reported that and he was banned.

I hope you find out that I am m-pro,and if you have any question , ask me to answer.

اميدوارم منظورتون رو رسونده باشم

13. این کاربر از rosenegarin13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام

لطفا اگر ممکنه متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید.

دوست عزیز، من هم مثل شما پست های تکراری زیادی در این سایت دیده ام ولی چاره چیه؟
    من پست هام را از سایت دیگری غیر از این سایت کپی می کنم و حتی عنوان پست های اصلی رو هم تغییر نمی دم (این خلاف قوانین سایته؟). لطفا شما راه حلی پیشنهاد بدید که من بتونم بفهمم پست هایی که می خوام ارسال کنم قبلا در این سایت ارسال شده یا خیر؟
    در ضمن من کپی می کنم تا دیگران رایگان استفاده کنند نه اینکه نفعی برام داشته باشه. این یعنی وارز. مفهومه؟
    Last edited by orange; 05-08-2009 at 11:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •