من مشکل سفید بودن صفحه چت رو دارم که با نصب و اسکن برنامه Malwarebytes' Anti-Malware تونستم حلش کنم ولی PC رو که خاموش کردم و الان که روشن کردم میبینم دوباره همون مشکل پیدا شده
یعنی هربار باید اسکن کنم؟!
راهی نیست؟!
من مشکل سفید بودن صفحه چت رو دارم که با نصب و اسکن برنامه Malwarebytes' Anti-Malware تونستم حلش کنم ولی PC رو که خاموش کردم و الان که روشن کردم میبینم دوباره همون مشکل پیدا شده
یعنی هربار باید اسکن کنم؟!
راهی نیست؟!
شما اگه دوباره quick scan رو بزنید دیگه چیزی پیدا نمی کنه
بهتره full scan کنید
برای من با full scan درست شد.
با عرض سلام و خسته نباشید
درست نمیدونم جای این تاپیک اینجا هست یا نه ولی خواهش میکنم کمک کنید
من وقتی از برنامه ی یاهو سوپرا استفاده میکنم در همان صفحه ی اول که باید ایدی و پسورد را وارد کنم وقتی وارد میکنم و ادد میکنم در نوار پایین برنامه ,اول مینویسه ...getting token ,و بعد چند لحظه ی دیگر پیغام اررور میده.با تمام ورژن ها امتحان کردم ولی باز همین مشکلو داشتم.از دوستان عزیز ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.
سلام
اقا این یاهو مسنجر ما لوگ این نمبشه دلیلش چیه؟
مسلما باید یک پیغام به شما بده, اون پیغامش چیه؟
این error و رو میده
yahoo massenger troubleshooter
البته فکر میکنم از پرا کسی هست
ببینین اگه فعاله غیرفعالش کنین احتمالا درست میشه !![]()
چون ما تازه واردیم کسی جواب نمیده؟؟؟؟...
اتفاقا باید فعالش کنم که فعال نمیشه از u l tra استفاده میکردم ولی الان فعال نمیشه
چه کنم؟![]()
اول از همه مطمئن بشید نرم افزار امنیتی روی سیستمتون باعث بروز این مشکل نشده باشه , برای اینکار آنتی ویروس و یا اینترنت سکوریتی خودتون رو غیر فعال کنید
اینترنت اکسپلورر خودتون رو آپدت کنید به جدیدترین نسخه
آخرین ورژن نرم افزار Java رو رو سیستم نصب کنید
نرم افزار یاهو مسنجر رو از روی سیتم پاک کنید به داخل درایو C برید و فولدر اون رو هم از تو Program Files پاک کنید و سیستم رو ریستارت کنید وقتی ویندوز اومد بالا جدیدترین ورژن یاهو مسنجر که 11 هست رو نصب کنید
امیدوارم مشکل حل بشه
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
احتمال خیلی قوی مشکل از شبکه اینترنت شما باشه
ارتباطتون رو به اینترنت با یک شرکت اینترنتی دیگه امتحان کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)