تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1004 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

جدا باید از این پینگ بیاین بیرون. دعوا میشه ها
    تو این که پینگ مهمه شکی نیست ولی چیزای مهم دیگه ای هم هست. مثلا اگه کسی (بنده حقیر) از اینترنت 256 سرعت 4 کیلوبایت بر ثانیه بگیره پینگ دیگه براش مهم نیست. البته الان دیگه مشکلم حل شده.
    یه سوال: از دیشب گوگل واسه من ارور 403 میده. صفحه اصلیش میاد ولی سرچ نمیشه کرد. سا.کس هم کار نمیکنه. کوکی ها رو پاک کردم و کلی کار دیگه درست نشد. ممکنه مشکل از isp باشه؟
    ویرایش: با آخرین نسخه eset smart security رم رو اسکن کردم مشکل گوگل حل شد و از isp نبود.
    Last edited by leonredfield; 21-04-2012 at 15:30.

2. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه firebird's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

عزیز دل شما خودتم میدونی که حداقل تو شهر ما کسایی که اینترنت پر سرعت می‌گیرین واسه وب گردی و اینجور چیزاست نه بازی! این بحث پینگ هیچ کسی رو تو انتخاب سرویس مناسب راهنمایی نمیکنه فقط تعداد پستای یه عده رو زیاد میکنه ، همین
    پینگ واسه خدمات آنلاین مثل مکالمه صوتی / تصویری (اسکایپ و اووو)، اتصال ریموت به کامپیوترهای دیگر(تیم ویوئر، ریموت دسکتاپ،...) بازی آنلاین و سرویس های اشتراک کارتهای کانالهای تلوزیونی (مثل CCCam) بسیار بسیار مهم هست. برای خود من خیلی این مساله اهمیت داره. حالا اینکه در یک فورم چه روشی برای فهمیدن اینکه کدوم ISP پینگ بهتری داره بهتر هست بحث دیگه ای هست به ویژه اینکه در پینگ محل سرور مهم هست و ممکنه تجریه یک کاریر با یک ISP با کاربر دیگه در همون ISP به دلیل نوع خدماتی که استفاده میکنند و سروری که پینگ میگیرند متفاوت باشه اما در کل خود پینگ اهمیتش از پهنای باند کمتر نیست.

4. 4 کاربر از firebird بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

امروز مکس نت یه 2-3 دقیقه قطع شد . بعد که یهو وصل شد دیدم بــــــــــله ! پینگ و سرعت درست شده بود . خیلی هم خوب !

جان من پینگ ایرانو ببین . بعد میگن عکس پینگ نزار . خوب باو آدم جوگیر میشه دیگه

6. 3 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poolpool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

عزیز دل شما خودتم میدونی که حداقل تو شهر ما کسایی که اینترنت پر سرعت می‌گیرین واسه وب گردی و اینجور چیزاست نه بازی! این بحث پینگ هیچ کسی رو تو انتخاب سرویس مناسب راهنمایی نمیکنه فقط تعداد پستای یه عده رو زیاد میکنه ، همین
    اتفاقا واسه وب گردی پینگ مهمه !!

به نظر من تو سرویس های 256 به بالا هر سرویسی که پینگ کمتری داشته باشه ، حرف اول رو میزنه . ( تجربه شخصی)

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

پینگ واسه خدمات آنلاین مثل مکالمه صوتی / تصویری (اسکایپ و اووو)، اتصال ریموت به کامپیوترهای دیگر(تیم ویوئر، ریموت دسکتاپ،...) بازی آنلاین و سرویس های اشتراک کارتهای کانالهای تلوزیونی (مثل CCCam) بسیار بسیار مهم هست. برای خود من خیلی این مساله اهمیت داره. حالا اینکه در یک فورم چه روشی برای فهمیدن اینکه کدوم ISP پینگ بهتری داره بهتر هست بحث دیگه ای هست به ویژه اینکه در پینگ محل سرور مهم هست و ممکنه تجریه یک کاریر با یک ISP با کاربر دیگه در همون ISP به دلیل نوع خدماتی که استفاده میکنند و سروری که پینگ میگیرند متفاوت باشه اما در کل خود پینگ اهمیتش از پهنای باند کمتر نیست.
    دقیقا همینطوره

---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:07 PM ----------

پارس آنلاین هایی عزیز لطفا سریع ج بدبد چون بد اعصاب ندارم !

مگه ترافیک که از قراداد قبلی اضافه می مونه رو قرارداد جدید اضافه نمی شه؟ این قانون جدیده ! من دارم شاخ در می یارم !!! یک سال و نیم از پارس اشتراک دارم همیشه ترافیک قبلیم که اضافه می موند رو قرارداد جدیدم اضافه می شد !!!! ولی الان همش پریده !!!!! جالب اینجاست که 20 گیگ خریده بودم که ترافیکش واسه ماه بعد بمونه ! تو رو خدا جواب بدین این قانون جدیده ؟؟ خانمه می گه من 5 سال اینجام همیشه همین جور بوده و ترافیک قبلی حذف می شه !!! به خدا دارم به عقل خودم شک می کنم !!!! جون هر کی دوست دارین یکی بیاد حرف من رو تایید بکنه تا برم دهنشونو سرویس کنم !!! قبلا هم اینجوری بود ؟ والله نبود هر چی فکر می کنم نبود ! فقط زود ج بدین
    نه داداش ، اینطوری نیس !

اگه اینطوری باشه که یه بار سرویس 20 گیگ 128 میگرفتیم بعد 2 مگ میگرفتیم که از اون حجم به نحو احسنت استفاده کنیم !

تا جایی که من میدونم ، اگه سرویس خودت رو تمدید کنی ، فقط حجمی که خریداری شده ، یا عیدی یا ... دادن میتونه به سرویس بعدی منتقل شه. حجم خود سرویس ( همون 20 گیگ که گرفتین )به هیچ وجه منتقل نمیشه .

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------

اینم سرویس جدیدمه ، 256 پارس آنلاین

8. 3 کاربر از poolpool بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliBaMaram.13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

گه اینطوری باشه که یه بار سرویس 20 گیگ 128 میگرفتیم بعد 2 مگ میگرفتیم که از اون حجم به نحو احسنت استفاده کنیم !

تا جایی که من میدونم ، اگه سرویس خودت رو تمدید کنی ، فقط حجمی که خریداری شده ، یا عیدی یا ... دادن میتونه به سرویس بعدی منتقل شه. حجم خود سرویس ( همون 20 گیگ که گرفتین )به هیچ وجه منتقل نمیشه .
    نمی دونم چرا بعد این همه مدت الان باید این مسئله رو بفهمم چرا وقتی که فقط یک گیگ مونده این اتفاق نیفتاده !! تقریبا همه حرف شما رو می زنن ولی من هر چی فک می کنم چرا تو این مدت با این مساله برخورد نکردم !

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

متسفانه شما از مهمترین چیزی که تو اینترنت تاثیر داره بی خبرید

ویرایش
    اینترنت تو این چند روزه بدجوری داره میره رو اعصابم به خدا دیوونه شدم

یاهو برام تایم اوت میده کلا
    همه فروم ها بدجوری اذیتم میکنن
    باز با اس اس ال مشکل پیدا کردم(اینا کی میخوان آدم بشن من نمیدونم)
    Last edited by fanoostalaei; 21-04-2012 at 21:38.

11. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAM44's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    خوی

پيش فرض

پارس آنلاین هایی عزیز لطفا سریع ج بدبد چون بد اعصاب ندارم !

مگه ترافیک که از قراداد قبلی اضافه می مونه رو قرارداد جدید اضافه نمی شه؟ این قانون جدیده ! من دارم شاخ در می یارم !!! یک سال و نیم از پارس اشتراک دارم همیشه ترافیک قبلیم که اضافه می موند رو قرارداد جدیدم اضافه می شد !!!! ولی الان همش پریده !!!!! جالب اینجاست که 20 گیگ خریده بودم که ترافیکش واسه ماه بعد بمونه ! تو رو خدا جواب بدین این قانون جدیده ؟؟ خانمه می گه من 5 سال اینجام همیشه همین جور بوده و ترافیک قبلی حذف می شه !!! به خدا دارم به عقل خودم شک می کنم !!!! جون هر کی دوست دارین یکی بیاد حرف من رو تایید بکنه تا برم دهنشونو سرویس کنم !!! قبلا هم اینجوری بود ؟ والله نبود هر چی فکر می کنم نبود ! فقط زود ج بدین
    علیرضا جان از شواهد و قرائن اینطوری بر میاد که تمام ای اس پی ها این روش رو از حدود 3 ماه پیش اعمال میکنند( هر روز بدتر از دیروز ) من روز دوم عید 2 روز مانده به انقضای اکانتم (128 مخابرات ) از سایت 6 گیگ 3 ماهه تمدید کردم در حالیکه 5 گیگ از شارژ قبلیم باقی مانده بود اون 5 گیگ باقی مونده رو به ازاء هر گیگ 1300 تومان پول حساب کرد ولی خودش همون حجم رو به ازاء هر گیگ 4700 تومان حساب کرد (عند نامردی) در نتیجه نه تنها حجم باقی مانده ام رو به دوره بعدی منتقل نکرد هیچ هر گیگ رو 3400 تومان ازانتر از قیمتی که بهم فروخته بود ازم به صورت اجباری خرید این دفعه دیگه حجمم رو جوری مصرف میکنم که در انتهای تاریخ قرارداد چیزی از حجمم باقی نمونه (بهتر از ارزان فروختن به مخابراته) مساله مهم بعدی دیگه سایت اجازه نمیده 3 گیگ 3 ماهه بگیری ( 19800 تومان ) الان باید برای هر ماه اجبارا 2 گیگ بگیری 6 گیگ 3 ماهه (28800 تومان ) هر روز شرایط استفاده رو سخت تر میکنن

13. 2 کاربر از ARAM44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    urmiyə

پيش فرض

سرعتم من عجیب اومده پایین، پینگ هم رفته بالا
    مکس نت - کلاسیک

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان من اینترنت 512 مخابرات دارم مثلا وقتی یه فایلو با دانلود منیجر دانلود میکنم سرعت 60 تا 80 بهم میده ولی وقتی میخوام چندتا فایلو همزمان دانلود کنم سرعت نصف میشه میخواستم ببینم راهی هست که سرعتم تغییری نکنه وقتی میخوام چندتارو همزمان دانلود کنم؟یا حداقل سرعت یکم بیشتر بشه

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

پورت ساکس بسته شده؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •