تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 1178 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض 32 یا 64 بیتی

persia007
    و
    REGISTERED USER

در کل کدوم پیشهاد میشه و سریعتره ( مطمئنا 64 ) ؟
    ویندوز 64 بیتی سریعتره. خصوصا وقتی نرم افزارهای 64 بیتی هم روش نصب کنی. نرم افزارهای تخصصی معمولا نسخه 64 بیتی هم دارند. (مثلا من نرم افزارهای Matlab و Catia رو 64 بیتی گرفتم. از تهران) که نرم افزارهای مهندسی / طراحی هستند. اگر کارتون با این جور نرم افزارهاست، تفاوت سرعت زیادی رو شاهد خواهید بود.

البته نرم افزارهای 32 بیتی هم روی ویندوز 64 بیتی می تونن نصب بشن و یه جا خوندم که ویندوز 64 بیتی اگر بازی 32 بیتی روش نصب بشه، سریعتر از ویندوز 32 بیتی (+بازی 32 بیتی) عمل می کنه.

ولی اشکال اصلی ویندوز 64 بیتی اینه که درایورهای سخت افزارهات باید همه 64 بیتی باشند. حالا وقتی می گم سخت افزار فوری به قطعات داخلی کامپیوتر فکر نکن... این سخت افزار می تونه موبایلی باشه که می خوای به کامپیوتر وصل کنی... (مثلا من نتونستم موبایل نوکیا N80 رو با سیدی خودش به ویندوز ویستا 64 بیتی بشناسونم. )

ضمنا روی ویندوز 64 بیتی باید حتما فقط آنتی ویروس 64 بیتی نصب بشه.
    خلاصه به نظر من اگر کار حرفه ای و سنگین با نرم افزار خاصی انجام می دید نسخه 64 بیتی نرم افزار رو تهیه کنید و... در غیر این صورت با 32 بیتی کار کنید.

من روی کامپیوتر خودم (PC) دو تا ویندوز نصب کردم. یکی برای استفاده دائمی. و یکی برای کار با اون 3-4 تا نرم افزار خاص. ویندوز دومم رو 64 بیتی نصب کردم. (با وجود ویندوز 32 بیتی دیگه نیازی به نصب آنتی ویروس و درایورهای موبایل و ... هم روی ویندوز 64 بیتی ندیدم.)

پروفشنال sari-1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ساري

پيش فرض

سلام دوستان ...

13 اينچي هاي hp كه از نظر سخت افزاري نزديك به m1330 باشند چه مدلهايي هستن ؟ ( لطفا وزن هر كدوم + قيمت رو هم بگين )

( من هنوز نتونستم xps رو از نزديك ببينم ، تو ساري هيچ فروشگاهي xps نداره )

مر30

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

از این Reviewe ها دیدم عزیز
    کشته منو این . واقعا Review هستا . فکر کنم برای افراد نابینا نوشته طرف .
    به هر حال یه نظر کلی از خودت میپرسم سری z ارزش انتظار رو داره؟ قیمتها که به نظر من زیاد بد نیست البته برسه ایران دیگه نمیشه گفت . در هر صورت فکر نکنم انتظار هم بد باشه چون ورود سری جدید قیمت sz هارو تکون داده . فکر کنم صبر هم بکنم آخرش sz بگیرم
    راستی از این Review بالایی ها واسه سری z نداری
    تشکر از وقتی که میزاری
    ببین اگر واقعا عجله ای نداری تا چند ماه دیگه صبر کن ... بازار سونی به کل متحول میشه ... بخصوص با ورود سری FW که احتمالا جایگزین سری FZ بشه تا دو سال آینده

بعد سری SZ داره روز به روز پیشرفته تر میشه ، فکر نکنم قرار باشه سری خاصی جایگزینش بشه ... قبلا داشتیم مثلا FS که FZ جایگزینش شد یا BX و ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

به نظرتون با مشخصاتی که می گم کدوم رو باید بخرم؟
    به دلیل کارهای گرافیکی سه بعدی و برنامه نویسی های سنگین همچون پردازش تصویر نهایت سرعت
    به دلیل در رفت و آمد بودن زیاد باطری دراز مدت
    به دلیل جیب خالی قیمت مناسب
    به دلیل کار کشیدن عین تراکتور از اون دوام بالا
    نهایت بودجه ات رو مشخص کن ... نرم افزارهایی که کار میکنی ... بازی تا چه حد مثلا NFS carbon ؟ شغلت چیه ؟ برنامه نویس یا گرافیک کار ؟

همه چیز گرافیک نیست

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام دوستان ...

13 اينچي هاي hp كه از نظر سخت افزاري نزديك به m1330 باشند چه مدلهايي هستن ؟ ( لطفا وزن هر كدوم + قيمت رو هم بگين )

( من هنوز نتونستم xps رو از نزديك ببينم ، تو ساري هيچ فروشگاهي xps نداره )

مر30

اینجا اهواز هم کسی XPS نداره !!!! باعث تاسفه ! من خودم 10 دستگاه های حدود 6 ماه پیش از مدلهای core2 2.4 آوردم اما یکیشو به فروشنده های شهرستانی ندادم چون واقعا لیاقتشون رو ندارند

خوب ، HP کلا 13.3 اینچی نمیزنه ... کوچکترین هاش که در درسترس هست : 14.1 اینچی واید اسکرین

اما میتونید یک لیست از 14 اینچی ها با قیمت بالای 1000 دلار را ببینید که مشابهت زیادی دارند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

اچ پی که 13 نداره اما نزدیکترین 14 اچ پی به 1330 , همون dv 2860 هست.

راستی تو مگه سبک نمی خوای ؟؟ اچ پی که 13 نداره 14 هاش هم 2.5 kg وزن دارن یعنی با 15 برندهای دیگه زیاد تفاوتی ندارن و جزو سبک ها به حساب نمیرن .

2860 dv :

cpu : 2.5
    ram : 4 gig
    vga : 8400 gs
    hard : 320 gig

lcd : 14.1 inch
    weight : 2.5 kg

قیمت با گارانتی ایران اچ پی : 1.550000

xps 1330 :

cpu : 2.5
    ram : 4 gig
    vga : 8400 gs
    hard : 320 gig

lcd : 13.1
    weight : 1.8 kg

قیمت با گارانتی امرتات : 1.550000
    Last edited by ravani_13; 20-08-2008 at 11:08.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

12

نهایت بودجه ات رو مشخص کن ... نرم افزارهایی که کار میکنی ... بازی تا چه حد مثلا NFS carbon ؟ شغلت چیه ؟ برنامه نویس یا گرافیک کار ؟

همه چیز گرافیک نیست
    خوب چون رشتم نرم افزار هست و خودم هم علاقه شدیدی به کامپیوتر دارم با نرم افزارهای زیادی کار می کنم
    اما اونهایش که از همه سنگین تر هست مثلا" 3d-max یا primiere و تو برنامه نویسی هم تو برنامه هایی که نیاز به پردازش الگوریتم های هوش مصنوعی به صورت realtime دارن یا پردازش تصویر به صورت online و......
    بازی هم که need for speed pro street و gta و امثال اینا

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قیمت هم فوقش 800--900

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

آقا من امروز عزم جزم كردم كه hp dv 6880 بگيرم اما گفت كه ديروز آخريش رو فروختن و الآن ديگه ندارن.
    نظرتون راجع به HP Pavilion dv5-1060ee چيه؟ تو مقايسه با 6680 چه برتري ها و عيب هايي داره؟
    البته 200تومن هم از 6680 ارزونتره ولي نميدونم چرا!!
    اينم لينك مشخصاتش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقای semorena اینی که لینکشو گذاشتین تو ایران چند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •