تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 338 از 905 اولاول ... 238288328334335336337338339340341342348388438838 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,371 به 3,380 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام.درمورد پمپ بنزينت شايد جنس پمپ جديد تعريفي نداشته.ولي دست احتياط از سوكت پمپ يك ولتاژ گيري انجام بده ببين ولتاژ بالاي12 و زير 14 هست.يك فشار سنج هم بزن تا از فشار مناسب بنزين و مسدود نبودن مسير مطمئن بشي.(اون تعمييركارهايي كه فشارسنج دارند خودشون ميدونند فشار مناسب چند.)در مورد لرزش هم اگه از انژكتور و شمع و دريچه گازو... مطمئن شدي بعد برو سراغ صفحه.زياد حساس نباش.دست بزني حداقل 150اشلوغ پياده ميشي.چون باز كنن ميگن ديسگ و صفحه با هم عوض بشه.بهتره يك مدت ديگه باهاش مدارا كني تا اين عيب به خوبي خودشو نشون بده.اگه ماشين از صفر دستت نبوده پس ممكنه نفر قبل تو كمتر از اين حرفها هم دخل صفحه رو دراورده!

2. 2 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همگی

2 تا مشکل تو پرایدم به وجود اومده خواستم راهنماییم کنین؛ ممنون میشم

1) بعد از 20.000 کیلومتر کارکرد، پمپ بنزین ماشین سوت میکشه، ماشینو که روشن میکنم شروع میکنه به سوت کشیدن، یه بار عوضش کردم ولی دوباره اینجوریشد، خودم احساس میکنم تو تعویض دنده وقتی دور موتور خیلی بالا میره باعث میشه که این مشکل بوجود بیاد حالا احساسم درسته یا نه؟ یا مشکل از جای دیگست؟

2) بعد همون 20.000 کیلومتر کار، تو دنده 1 که ماشین میخواد حرکت کنه لرزش داره هرکاری کردم درست نشد ، به یه تعمیرکار نشون دادم گفت باید صفحه کلاچ عوض بشه، واسه تعویض صفحه کلاچ زود نیست؟ اصلا تشخیص تعمیرکار درسته؟

مدل ماشین آخر 89
    ممنون میشم جواب بدین
    در رابطه با مشکل اولتون دوست عزیز شما از سالم بودن مسیر بنزین مطمئن شید ف... بنزین رو به موقع عوض کنید و مهمتر از همه نذارید بنزین از 1/4 کمتر شه اینا کمک میکنند
    در مورد دومین مساله با توجه به جنس صفحه و طرز استفاده شما مثلا ترافیک - ماشین سنگین - سر بالایی زیاد - گذاشتن پا بروی کلاچ - و یا عادت بعضی ها برای نیم کلاچ مثلا پشت چراغ قرمز اینجوری میشه ولی اگه قدرت ماشین خیلی کم نشده هنوز میتونید اینو بیخیال شید

4. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام
    اون مشکل کولر رو میبرم نشون میدم
    چندو وقته جدیدا وقتی میخوام ماشین رو حرکت بدم از حالت سا کن وقتی که کولر روشنه ماشین خیلی ریپ میزنه.. به نظر شما مشکل از چیه
    2-مارک شمع خوب معرفی کنید.
    3-فیلتر بنزین چه مارکی استفاده کنم.
    چطور کاتالیست رو تمیز میکنن.
    برای تمیز کردن سوز های انژکتور چکار کنم بهتره بنزین سوپر بزنم یا بدم برام تمیزشون کنن.

داره خودمونی میشه cyax's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Rover

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل
    ببخشید من 405 مدل 90 دارم و دم به دم روشن نمیشد و بعد ازینکه با یه چیزی به ذغالی موتور استارت میزنم میشینم روشن میشه،تازه ذغالی رو عوض کردم اما بعد از یک هفته شروع شد مشکل
    بعد این کولرش خیلی ضایس مال پراید بهتر بود!
    چندتا خش ضایه زدن روش با چی میتونم کاری کنم که هییییشکی نفهمه خط داشته!حتی خودم

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    چندو وقته جدیدا وقتی میخوام ماشین رو حرکت بدم از حالت سا کن وقتی که کولر روشنه ماشین خیلی ریپ میزنه.. به نظر شما مشکل از چیه
    برای تمیز کردن سوز های انژکتور چکار کنم بهتره بنزین سوپر بزنم یا بدم برام تمیزشون کنن.
    سلام.شمع خوب (بوش.اكيومنت.والئوvaleo.نور)در صورت اصلي بودن.فيلت ربنزين شركتي ساخت ايران از همه مطمئنتر هست.تا اونجايي كه من خبر دارم كاتاليست تميز نميشه عمر مفيد داره.مطمئنا شستشو با ماده مخصوص ازهمه بهتره.ولي يك باك سوپر بزن و بيخيال شو.در مورد ريپ زدن هم ماشين كم مياره ميتونه از خطاي ecu.شمعها.شير برقي مخصوص راه اندازي كولر.فشار بنزين... باشه.ويا موقع شارژ كردن كولر بيشتر گاز زدن.

8. 3 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل
    ببخشید من 405 مدل 90 دارم و دم به دم روشن نمیشد و بعد ازینکه با یه چیزی به ذغالی موتور استارت میزنم میشینم روشن میشه،تازه ذغالی رو عوض کردم اما بعد از یک هفته شروع شد مشکل
    سلام.زغالهاي موجود در بازار معمولا استاندارد نيست يا ضخيمتر و يا نازكتر.موقع جازدن هم اگه دقت نكنند جازغاليها معيوب بشه اين مشكل پيش مياد.من زغالها رو قبل از جا زدن پوستاب ميزنم.بعد هم استارت رو مستقيم به برق وصل ميكنم تا10ثانيه اي كار كنه بعد نصب ميكنم.
    يك احتمال ديگه هم هست كه اتومات مشكل داشته باشه.كولر پژو خيلي قويتر از پرايد.ببر كولر رو نشون بده.

10. 3 کاربر از محمد داود بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    با تشکر از دوست گرامی
    این خطا ها در ماشین زیاد پیش میاد سعی کنید وقتی کولر میگیرید اولش پر گاز تر حرکت کنید که فشار هم نیاد
    شمع همونطور که فرمودند بوش یا نو ر خیلی خوبه اگه دو الکترود اصلی گیرتون بیاد (فقط دو الکترود و نه بیشتر)
    ف... همون خوبه و چک کنید که درست نصب شه و نشتی نده و تعویضش کمک بزرگی برا ماشینه مخصوصا توی این هوای گرم
    کاتالیست رو بیخیال شید همون بنزین ... خوبه
    سوزن رو اگه نیازی نیست نشورید بهتره تجربه چیز خیلی خوبی برای این کار نشون نداده
    سعی کنید هیچ مکملی اضافه نکنید به بنزین
    فقط هر از گاهی یعنی الان دو باک پشت سر هم بنزین سسس بریزید و بعد دوباره بنزین معمولی جواب میدده

12. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستای گل
    100 درصد نشون بدین و از ضربه زدن بیش از حد خودداری کنید اون فقط برا تسته یک بار نه هرروز اینجوری جا ذغالی و بالشتک استارت هم خراب میشه و با فشاری که به سیستم برقی میاد ممکنه رله رو هم اگه تا الان خراب نشده باشه خراب کنه باید یه چک اساسی کنید و اتومات هم چک شه
    کولر خیلی قوی تر از پرایده پس با توجه به گفته های این تاپیک بررسی و تعمیر کنید
    خش روی چی افتاده روی استارت؟ اونو پاک کنید و تمیز تا دوباره خاک بگیره و معلوم نشه

14. 2 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    پراید 131 مدل 90 دارم ، وقتی اب قمقمه را چک میکردم همیشه روی خط ماکسیموم بود وتغییری نمیکرد اما چند روز پیش که نگاه کردم دیدم اب قمقمه کم شده در رادیاتو باز کردم دیدم رادیات تا زیر در پر ابه (لب به لبه ) در حالیکه قبلا اب رادیات تا زیر گلویی بود ،به نظر شما این ایراده یا نه ؟بعارتی اب به قمقمه بر نمیگرده!!

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستانپراید 131 مدل 90 دارم ، وقتی اب قمقمه را چک میکردم همیشه روی خط ماکسیموم بود وتغییری نمیکرد اما چند روز پیش که نگاه کردم دیدم اب قمقمه کم شده در رادیاتو باز کردم دیدم رادیات تا زیر در پر ابه (لب به لبه ) در حالیکه قبلا اب رادیات تا زیر گلویی بود ،به نظر شما این ایراده یا نه ؟بعارتی اب به قمقمه بر نمیگرده!!
    سلام . ماشین شما شروع کرده به نشت آب . باید بگردین پیداش کنین . از کنار شیلنگها , واشرها , از واترپمپ و درب منبع انبساط و غیره . ماشین دو ساله ی استاندارد نباید آب کم کنه . باید سریعا پیداش کنین و بعدش کولانت به سیستم اضافه کنین .

17. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •