با سلام
اقا تو اين تابپيك كسي هست كه بتونه پسورد يه ايدي رو برام پيدا كنه خيلي حياتي ممنون
با سلام
اقا تو اين تابپيك كسي هست كه بتونه پسورد يه ايدي رو برام پيدا كنه خيلي حياتي ممنون
سلام دوست عزیز
شرکت ما خودش ماهواره داره و مستقیما شبکه داره و ما به صورت کابلی وصل هستیم بدون داشتن مودم .
بله همه از یه اکانت استفاده می کنند . بله الان نصب هست ولی نمی تونم لاگین بشم .
دوست عزیز سایت که گفتی و چند سایت دیگه همه ***** هستند حتی خود یا هو جدیدا یه سایت داد که مثل meebo هست اونهم ***** شده .
مرسی که کمکم کنی ؟
فرامرز
سلام دوست عزیز
می تونید بیشتر توضیح بدی ؟ پورت شرکت ما 8080 هست من تغییرش دادم 80 کردم با لاگین نمیشه .
اگر بیشتر برام توضیح بدی ممنون میشم .
فرامرز
سلام....
خوب پس به طور کلی پورت یاهو بلاک شده! گفتین که مسنجرای تحت وب هم ***** شده........ من چندتای دیگه میدم خدمت شما، ببینید اونا هم ***** شدن یا نه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این یکی اول باید یه فایل رو دانلود کنید، بعد با ------ سعی میکنه که کانکت بشه......
امیدوارم حداقل یکیشون جواب بده!
موفق باشید![]()
این سایته هم خوبه تقریبا همه مسنجرا رو پشتیبانی میکنه.
سلام دوست عزیز
بازازت تشکر می کنم که راهنمایی کردی منو .ولی مشکل من فقط با یاهو حل میشه این سایتهای که گفتی خوب هستند ولی وب کم نداره و خیلی چیز های دیگر.
من الان خودم دارم از نرم افزاری استفاده می کنم به اسم تریلیان که کارش مشابه یاهو مسنجر هست و تمام ای دی ها رو ساپورت می کنه .
ولی نه میشه از وب کم استفاده کرد نه از ویس.
ولی کارایش عالیه ولی با مسنجر یاهو مطابق نیست نمی تونم برای کسی سند فایل ارسال کنم.
مشکل من فقط با مسنجر حل میشه اگر تونستید کمکم کنید .
سلام.......
متاسفانه راه دیگه ای به نظرم نمیاد.........شاید از طریق ------ بشه....... اما مطمئن نیستم..........
اقا تو اين سايت يه هكر واقعي نيست
واقعا حياتي
![]()
سلام
من امروز چند تا Mail برام رسیده بود توی قسمت Bulk .... وقتی بازش کردم بلافاصله سرعت کامپیوترم تا حد صفر اومد پایین ....
تازه هر کاری هم میکردم نمیتونستم دی سی شم ....
این ویروسه ؟
برو تو تنظیمات conecction و use proxy رو انتخاب کن و بعد میتونی ip و پورت سرورهای ------ یاهو رو وارد کنی.
برو تو گوگل بنویس proxy server for yahoo messenger میتونی لیست Ip و port ها رو پیدا کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)