سلام
آپدیتش کن..هیچیش نمیشه....برنامه ای هم پاک نمیشه...هکم خودم برات میکنم...: دی
شاد باشی![]()
سلام
آپدیتش کن..هیچیش نمیشه....برنامه ای هم پاک نمیشه...هکم خودم برات میکنم...: دی
شاد باشی![]()
ممنونم.پس خودت اگه میشه مرحله به مرحله بگو چیکار کنم؟چون بعضی از دوستان گفتن قبلش باید برنامه hello را پاک کنیم تا بعدا بشه هکش کرد.
نه بابا . . .
اتفاقا من چند وقت پيش گرفتم . اون موقع گرفتم 430 تومن . گوشيمم تا حالا مشكلي نداشته .
كاري نداره كه . . .
برنامه nsu از لينك زير ميگيري( 22 مگابايت) :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعدش گوشي رو با كابل رو حالت pc suit وصل ميكني . برنامه رو اجرا ميكني . خودش گوشي رو ميشناسه و واست آپديتش ميكنه . بعد از آپديت هم ميتوني با hellox هكش كني .والسلام .![]()
Last edited by PLAΨMID; 28-04-2009 at 14:08.
نه آقا باور كنيد من 6 ماه نيست كه گوشيمو خريدم و يكي از باندهاش سوخته البته ماله يكي از دوستام هم همينطوره ولي از چند نفر كه n82 نقره اي داشتن پرسيدم اونا گفتن كه گوشي اونا هيچ مشكلي از نظر صدا نداره ولي من نميدونم چرا n82 مشكي مشكل داره . البته نور صفحش هم در كل نسبت به n95 8gb يخورده كمه ولي باز قابل قبوله
جديدا چند مورد من هم راجع به اسپيكرهاي n82 شنيدم. ممكنه يك سري توليد از n82 ها مشكل داشتن تو يه بازه زماني. البته همينجوري هم كه نميسوزه! حتما ضربه اي چيزي ميخوره.
سلام دوستان.من موقعی که یه تم رو گوشی میندازم سرعت گوشی خیلی کم میشه.
میخواستم بدونم ماله شما هم اینطوریه؟
به نظر شما نور صفحه n82 كم نيست ؟؟؟ راستش وقتي من با n95 8gb يا حتي n73 دوستم كل ميندازم حسابي ميزنه تو ذوقم .
دوست من متاسفانه یکی از معایب این گوشی هم کدر و عدم شفافیت لازم در مقایسه با گوشیهای هم سطح خودش هست ...
بطوریکه به سختی در زیر نور آفتاب فابل استفاده هست ....
حتی اگه نور صفحه رو هم روی آخرین درجه بزارید زیاد تاثیری نداره در صورتی که شارژ گوشی تا نصف کم میکنه ...
.
صفحه lcd این گوشی در مقایسه با N95 8gb و N85 هیچ حرفی برای گفتن نداره اما اینقدر نقاط حسن دیگه داره که بشه از این عیبش گذشت
بله دوست عزيز . حق با شماست . مخصوصاً نسبت به قيمتش بهترينه
والله من با هک صفحم از 78 هم بهتر شده...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)