اون اولی چطوری40000 تا منجنیق جمع کرده؟!!!!
ما تو یکیش موندیم(خودم رو میگم)
اینا تقلب می کنن یا واقعا این همه جمع می کنن.چند سال یارو بازی باید بکنه تا به این جا برسه؟
اون اولی چطوری40000 تا منجنیق جمع کرده؟!!!!
ما تو یکیش موندیم(خودم رو میگم)
اینا تقلب می کنن یا واقعا این همه جمع می کنن.چند سال یارو بازی باید بکنه تا به این جا برسه؟
میثم جان، اینا همون همرایی هستن که به واندر می زنن آخر کار
هدفشون تو دیوار رفتنه
[QUOTE]
معمولا تقلب نیست واسه همرای یکمی کوچکتر از این
ولی واسه این حدودا هست
کل این پروسه به اندازه 13 ماه تراوینه برا سرورای عادی و 4ماه واسه اسپید(که اینم باید واسه اسپید باشه)،که معمولا از نزدیکای اواسط سرور شروع می شه تا اخر سرور
من خودم کشتم با 4 منجنیق این بود نتیجه حالا طرف 40000 منجیق از بین میره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کسی جانشین نمیخواد؟![]()
البته اینو عرض کنم که یجایی کلی بحث در این رابطه ود که اون اولی ساختگیه و واقعیت نداره
بعد یه بنده خدایی اومد کامل علمی توضیح داد که حتی اگه تا 20 روز اول هیچ سربازی ساخته نشه و بعد اون ساخته و سپس زمان آزادی کتیبه ها " کتیبه جنگ آموز" رو دزدیدن.
چونفقط با این کتیبه و با سربازخانه بزرگ میشه انقدر گرزدار ساخت.فکر میکنم در این حالت هر گرزی توی 16 ثانیه ساخته میشه.
البته گفته میشه رکورد دست یک ایرانیه که بعد ها برای اینکه رکوردش رو بشکونن سرور 10 ایکس رو زدن ولی بازم شکسته نشد.
راستی اگه منظورتون از تقلب استفاده از ربات ها باشه
بدونه شک همه استفاده میکنن وگرنهخ فکر میکنید طرفی که 38 تا دهکده با نزدیک 40 هزار تا جمعیت داره چطوری مدیریت میکنه اینارو.
یه رباتی هم جدیدا قراره بیاد که خیلی پیشرفته ترهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و امکان اینکه مولتی بشناستش زیر 1 درصده.
فکر کنم شعارش هم این بود
sleep and win
من فکر کنم دیگه دوران تراوین تموم شده
الان تراوین تبدیل شده به یه بازی تقلبی هرکی بیپتر تقلب کنه و پول خرج کنه برندس دیگه توانایی های یه بازیکن مهم نیس![]()
آقا اگه آدم بات استفاده کنه و مولتی هانتر بگیرتش چی میشه؟
اصلا ربات مگه چی کار میکنه؟
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــکم کنید!!!!!!!!!! بچارم کردن!
مگه این اتحادی که با دیگران میکنیم به چه درد میخورده آخه! از دیروز که زمان "تحت محافظ" گذشته پشت سر هم مورد حمله قرار میگیرم، هرچی داشتم و نداشتم و غارت کردن نامردا!!!
باید چیکار کنم جلوشونو بگیرم؟
پس این اتحادها به چه درد میخورده دلمونو خوش کرده بودین براش؟!
مخفی گاه مگه واسه مهمونی گزاشتن
بستگی به اتحادش داره.باید باهاشون رفیق بشی.با یاهو و چت و این حرفا.
اگه یارو که بهت حمله می کنه زیر 300 تا جمعیت داره می تونی به یکی از اون کله گنده ها که بالای 1000 تا جمعیت داره نامه بدیدی.یکم پاچه خواریش رو بکن تا به یارو نامه بده که دیگه بهت حمله نکنه.
دوما جا خالی بده.اگه گول هستی تله بساز.یه مخفیگاه تا لول 10 به درد میخوره.اما تله خیلی جواب میده.وقتی یارو می فهمه که حمله کردن بهت سودی واسشون نداره دیگه حمله نمی کنن..دادن حتی یک خشت هم به دشمن باعث بدبختی میشه.
یه راهم هست.اگه اونا خیلی قوی هستن یه پیغام دوستی بده ممکنه قبول کنن اما اگه قبول نکنن بی چاره میشی.
بگو تو سرور چندی شاید تونستم بهت کمک کنم.(کوری عصا کش کور دگر شد)
اگر هم اوضات خرابه حذف کن.یکی دیگه بساز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)