شما فایروال دارین؟
شما فایروال دارین؟
من تونستم فایل برنامه رو از درایو c بدون unistall کردن پاک کنم. فقط این طور پاک شد
اما هر منیجر دیگه ای دانلود می کنم ارور میده ه 30 روز تمم شده و باید بخری
سلام.
باید نرم افزار رو کرک کنید. سایتهای ایرانی همراه با کرک داخل پوشه قرار میدن.
سلام دوستان
من با دانلود منيجر يك فايلي رو دان كردن 500 مگاباتي كه تغريبا 370 تاش دان شده وقت مي خوام برم فايلي كه تا اينجا دان شده رو ببينم چون اين فايل سه قسمتي هست و من فقط پارت اول رو گرفتم وقتي اكتركت مي كنم idm پارت هاي بعدي رو هم مي خواد راهي هست بدون داشتم پارت هاي بعدي فايل رو ديد در ضمن اين فايل فيلم هست؟
2-مشكل بعدي اينه كه وقتي ادامه دانلود رو براي اين فايل مي زنم ميگه مهلت دانلود تموم شده از سايت redload.net هم دان مي كنم
میتونید روی فایل کلیک راست کنید سپس گزینه اکسترت فایل و بعد و گزینه keep broken file رو تیک بزنید حالا اکسترکتش کنید
سلام
من idm نصب دارم ( البته خیلی وقته دارم )
تازگیا ویندوز عوض کردم و دوباره idm رو نصب کردم
الان شب میذارم واسه دانلود صبح بیدار میشم میبینم کامپیوترو خاموش نکرده و تا حالا 1 گیگ از حجمم رفته
من تمام تنظیماتو انجام دادم ، تو ویندوز قبلی درست بود و مشکلی وجود نداشت
الان دو روزه که ویندوزو عوض کردم و به این مشکل برخوردم
به نظرتون مشکل از کچاس که کامپیوترو تو ساعتی که تنظیم کردم خاموش نمیکنه ؟؟؟؟
ممنون
تنظیمات به نظر درسته . فقط چرا تیک زمان شروع دانلود رو نزدید ؟
اگه نتونستید با idm کامپیوتر رو خاموش کنید میشه با auto power on هم این کار رو کرد
معمولا خودم بیدارم و خودم میزنم دانلود ، بخاطر همین تیک شروع رو نزدم
مشکل یافت شد ، اگه بگم مشکل از کجا بوده بهم میخندید
بخاطر همین نمیگم![]()
سلام
دوستان من دیشب ادرس داده بودم فایل دانلودی رو کجا بریزه و الان هم همون ادرس هست ولی توی درایو ویندوز گویا داشته میریخته و الان درایو پر شده و 4.5 گیگ دان کرده و 5 پارت 86% مونده حالا چه جوری میتونم این پارتها رو ادرسش رو به ادرس دیگری تغییر بدم تا بریزه و از درایو ویندوز خارج بشه . ممنون راهنمایی کنید
سلام
حتی اگرم درایو ذخیره رو عوض هم کنین، به مقدار حجم فایل باید درایو ویندوزتون فضای خالی داشته باشه، چون تکه ها اول تو درایو ویندوز ذخیره میشن بعد از Rebuilding به درایو مقصد میرن
شما باید درایو سی رو به اندازه کافی خالی کنین.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)